De gloednieuwe TUCSON N Line.

Laten zien waar je voor staat, dat ben je gewoon. Nu kun je dat ook met waar je in rijdt – dankzij de dynamische N Line-uitvoering, die op de autosport geïnspireerd is. Naast een prestatiegerichte vormgeving worden bepaalde aandrijflijnen ook gecombineerd met een geoptimaliseerde Electronically Controlled Suspension voor een sportievere rijdynamiek.

Exterieur

Zelfvertrouwen door krachtige details.

Een brede waaier aan nieuwe designkenmerken uit de autosport geven de gloednieuwe TUCSON N Line een flair die sensationele prestaties uitstraalt. De agressief hertekende voorkant wordt vervolmaakt door een unieke N Line-versie van het radiatorrooster met Parametric Hidden Lights, verfijnde luchtinlaten en een zwarte rand rond de led-koplampen. De exterieurbekleding, bumper en zijdelingse beschermstrips in koetswerkkleur geven dit sportieve statement nog een elegante toets.

 1. The all-new Hyundai TUCSON N Line in shadow grey, seen from the front right.

  Vooraan.

  Het exclusieve N Line-radiatorrooster, een glanzende zilverkleurige bodemplaat en een rechthoekige N Line-bumper met sportieve verfijningen van de luchtinlaat behoren tot de hoogtepunten vooraan.

 2. The all-new Hyundai TUCSON N Line in shadow grey, seen from the driver's side.

  Opzij.

  Het profiel wordt gekenmerkt door een beschermstrip in koetswerkkleur met een energieke look. Die creëert met dynamischere proporties en lijnen een gestroomlijnder uitzicht.

 3. The all-new Hyundai TUCSON N Line in shadow grey, seen from the rear left.

  Achteraan.

  De rechthoekige achterbumper past perfect bij de sportieve dubbele uitlaatpijpen en de glanzende zilverkleurige beschermplaat, die geaccentueerd wordt door een rode reflectorband.

  1. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line front grille and headlamps.

   Het N Line-radiatorrooster.

   Het radiatorrooster is voorzien van het N Line-logo, een zwarte rand rond de koplampen en parametrische patronen die verder uitgewerkt zijn met een sportieve rand om het licht extra te reflecteren.

  2. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line 19" alloy wheels.

   Exclusieve 19’’ N Line lichtmetalen velgen.

   De TUCSON N Line is ook uitgerust met sportievere 19" lichtmetalen velgen. In het verlengde van het Sensuous Sportiness-thema benadrukken parametrische patronen de geometrische structuur.

  3. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line twin tip muffler exhausts.

   Sportieve dubbele uitlaatpijpen.

   De dubbele uitlaat sluit perfect aan bij de robuuste bodemplaat en elegante reflectielijn. Hij toont duidelijk dat onze ontwerpers zich lieten inspireren door de racewereld, waar Hyundai N een vaste waarde is.

  4. Detail of the passenger side windows and c-pillar of the all-new Hyundai TUCSON N Line.

   Glanzend zwarte accenten rond de ruiten.

   De zwarte rand rond de zijruiten loopt over het hele profiel door tot aan de dynamische achterzijde en levert een voorwaartse dynamiek op die je meteen doet denken aan het racecircuit.

  5. Detail of the rear spoiler of the all-new Hyundai TUCSON N Line.

   Exclusieve aerodynamische spoiler.

   Om het sportieve voorkomen achteraan te benadrukken heeft de TUCSON N Line een aerodynamische spoiler die langer is dan op het standaardmodel en afgewerkt is met vinnen.

   Interieur

   Geef je comfortzone een upgrade.

   Geniet van een volledig nieuw niveau van sportiviteit. Neem plaats in de hertekende cockpit van de gloednieuwe TUCSON N Line en je voelt onmiddellijk zijn racesportgenen. Op de sportieve N Line-zetels zijn naast het N-logo dezelfde rode contraststiksels aangebracht als op de deurbekleding en de armsteun. Andere designelementen van de N line zijn terug te vinden op de lederen versnellingspookknop of de bekleding van de ‘shift-by-wire’-console, naargelang de transmissie.

   Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line front seats.

   N Line-zetels.

   De sportieve N Line-zetels vormen de basis voor beheersing en comfort met een uitstekende lendensteun en een afwerking in een luxueuze mix van geperforeerd zwart suède en leder.

   Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line shift-by-wire console cover.

   Shift-by-wire-consolebekleding.

   Het N-logo is ook verwerkt in de elegante shift-by-wire-bekleding op de middenconsole, die stijlvol donker afgewerkt is.

   1. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line metal pedals.

    Metalen pedaalafwerking.

    Sportieve metalen pedalen maken de rijervaring nog dynamischer. Ze zijn afgewerkt in geborsteld metaal met rubberen antislipstrips voor meer controle.

   2. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line leather steering wheel.

    N Line-stuurwiel.

    Het N Line-stuurwiel is afgewerkt in premiumleder en met rode contrasterende stiknaden, sportieve metaalaccenten en een prominent N-logo.

   3. Detail of the all-new Hyundai TUCSON N Line red accent stitching.

    Rode contrasterende stiknaden.

    Overal in de sportieve cockpit werden rode accentstiksels aangebracht: op de zetels, het stuurwiel, de deurbekleding en de armsteun. De dashboardbekleding in grijs textiel is afgewerkt met rode accenten.

    Prestaties

    Voel dat je in een N Line zit.

    Haal je hart op aan meer wendbaarheid en responsiviteit dankzij de geoptimaliseerde parameters van de Electronically Controlled Suspension (ECS). Die wordt gecombineerd met bepaalde aandrijflijnvarianten voor een sportievere rijdynamiek. Lees hieronder meer over de ECS en alle beschikbare aandrijflijnen.

    Aandrijflijnen

    De gloednieuwe TUCSON N Line is verkrijgbaar met verschillende aandrijflijnen die zowel vermogen als efficiëntie bieden – met of zonder verschillende niveaus van elektrificatie. De enige krachtbron van het standaardmodel die niet verkrijgbaar is, is de laagste vermogensversie van de diesel.

    1. Hyundai hybrid icon with battery and fuel drop.
     Brandstofverbruik Hyundai TUCSON Hybrid 1.6 T-GDi 2WD gecombineerd:
     5,9-5,5 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd:
     135-125 g/km; De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot die hier worden opgegeven zijn bepaald volgens de voorgeschreven WLTP-meetprocedure.
     Brandstofverbruik Hyundai TUCSON Hybrid 1.6 T-GDi 4WD gecombineerd:
     6,6-6,2 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd:
     149-140 g/km; De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot die hier worden opgegeven zijn bepaald volgens de voorgeschreven WLTP-meetprocedure.

     De efficiëntie van elektrificatie.

     De hybride wordt aangedreven door de nieuwe 1.6 T-GDi Smartstream-benzinemotor en een 44,2 kW sterke elektromotor, met een lithium-ionpolymeerbatterij van 1,49 kWh, goed voor een gecombineerd vermogen van 230 pk.

    1. 1
    1. Hyundai plug-in hybrid icon with battery, plug, and fuel drop.

     Geniet van het beste van beide werelden.

     In 2021 zal ook een plug-in hybrideversie van de gloednieuwe TUCSON beschikbaar zijn. Die is gebaseerd op de geduchte combinatie van de 1.6 T-GDi Smartstream-motor en een elektromotor van 66,9 kW, die wordt gevoed door een lithium-polymeerbatterij van 13,8 kWh. Samen leveren de benzinemotor en de elektromotor een maximumvermogen van 265 pk en een maximumkoppel van 350 Nm.

    1. 1
    1. Hyundai plug-in hybrid icon with 48V battery and fuel drop.

     Diesel en benzine.

     Bespaar brandstof en verlaag je uitstoot met het ‘mild hybrid’-systeem met 48V-batterij. Dat ondersteunt de verbrandingsmotor met extra koppel tijdens acceleraties en bij vertrekken vanuit stilstand.

    2. Schematic of the 1.6-litre T-GDi with 150 PS power and 250 Nm torque of the all-new Hyundai TUCSON N Line
     Brandstofverbruik Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 150 pk met 48V MT 2WD gecombineerd: 6,8-6,5 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd:
     153,8-146,8 g/km; Brandstofverbruik Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 150 pk met 48V DCT 2WD gecombineerd:
     6,6-6,3 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd:
     149,81-142,8 g/km; De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot die hier worden opgegeven zijn bepaald volgens de voorgeschreven WLTP-meetprocedure.

     1.6 T-GDi met 150 pk.

     De 1.6 T-GDi Smartstream met ‘mild hybrid’-technologie en 48V-batterij levert 150 pk en is beschikbaar met tweewielaandrijving. Om soepel te schakelen kun je kiezen tussen een intelligente handgeschakelde zesversnellingsbak (6iMT) of een zeventrapstransmissie met dubbele koppeling (7DCT).

    3. schematic of the 1.6-litre T-GDi with 180 PS power and 265 Nm torque of the all-new Hyundai TUCSON N Line
     Brandstofverbruik Hyundai TUCSON
     1.6 T-GDi 180 pk met 48V MT 2WD gecombineerd: 6,7-6,4 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd:
     152,2-145,3 g/km; Brandstofverbruik Hyundai TUCSON
     1.6 T-GDi 180 pk met 48V DCT 4WD gecombineerd:
     7,1-6,9 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd:
     162,3-155,6 g/km; De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot die hier worden opgegeven zijn bepaald volgens de voorgeschreven WLTP-meetprocedure.

     1.6 T-GDi met 180 pk.

     Als je geïnteresseerd bent in een sportievere aandrijflijn, stelt de verbeterde 1.6 T-GDi-benzinemotor 180 pk ter beschikking. Hij is beschikbaar met een soepele zeventrapstransmissie met dubbele koppeling (DCT) en vierwielaandrijving of met een intelligente handgeschakelde zesversnellingsbak (iMT) en tweewielaandrijving.

    4. Schematic of the 1.6-litre CRDi with 136 PS power and 280 Nm torque of the all-new Hyundai TUCSON N Line.
     Brandstofverbruik Hyundai TUCSON
     1.6 CRDi 136 pk met 48V DCT 2WD gecombineerd: 5,6-5,2 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd: 145,8-136,9 g/km; Brandstofverbruik Hyundai TUCSON
     1.6 CRDi 136 pk met 48V DCT 4WD gecombineerd:
     6-5,68 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd:
     157,8-148,7 g/km; De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot die hier worden opgegeven zijn bepaald volgens de voorgeschreven WLTP-meetprocedure.

     1.6 CRDi met 136 pk.

     De 136 pk sterke 1.6 CRDi ‘mild hybrid’-motor met 48V-batterij wordt gekoppeld aan een soepele 7-trapstransmissie met dubbele koppeling (7DCT) en twee- of vierwielaandrijving.

    1. 1
    2. 2
    3. 3
    4. 4
    1. Schematic of the 1.6-litre T-GDi with 150 PS power and 250.1 Nm torque of the all-new Hyundai TUCSON N Line.
     Brandstofverbruik Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 150 pk MT 2WD gecombineerd: 7,0-6,6 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd:
     158,8-149,8 g/km; Brandstofverbruik Hyundai TUCSON 1.6 T-GDi 150 pk MT 4WS gecombineerd: 7,8-7,3 l/100 km; CO2-uitstoot gecombineerd: 177,7-164,7 g/km; De waarden voor brandstofverbruik en CO2-uitstoot die hier worden opgegeven zijn bepaald volgens de voorgeschreven WLTP-meetprocedure.

     Smartstream-benzinemotor.

     De 1.6 T-GDi Smartstream-benzinemotor is beschikbaar met een vermogen van 150 pk, een handgeschakelde zesversnellingsbak en vier- of tweewielaandrijving. De unieke Continuously Variable Valve Duration-technologie (CVVD) van Hyundai optimaliseert zijn prestaties én brandstofefficiëntie, zodat hij altijd milieuvriendelijk blijft.

    1. 1

    Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

    *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

    GAMMA

    i10
    All New i20
    All New i20 N
    i30
    i30 Wagon
    i30 Fastback
    New i30 N
    New i30 Fastback N
    IONIQ Hybrid
    IONIQ Plug-In Hybrid
    IONIQ Electric
    All New BAYON
    New KONA

     

    New KONA Hybrid
    New KONA Electric
    All New KONA N
    Tucson
    All New Tucson
    All New Tucson Hybrid
    All New Tucson Plug-in Hybrid
    New Santa Fe Hybrid
    New Santa Fe Plug-in Hybrid
    NEXO
    IONIQ 5

    QUICKLINKS

    Een testrit aanvragen
    Uw Hyundai verdeler
    Lease Configurator
    Contact
    Verbruikstabel
    Contactgegevens
    Bandenetiketten

    WETTELIJKE VERMELDINGEN

    Hyundai garanties
    Wettelijke bepalingen

    VOLG ONS OP

    Facebook Twitter Youtube Instagram

    Hyundai Assistance 

    Contact | Legal


    © Copyright 2020 Korean Motor Company

    België / Belgium  

    We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
    Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
    Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
    Meer info
    Ik aanvaard