Grensverleggend.

Met zijn indrukwekkende selectie intelligente spitstechnologie verlegt de gloednieuwe Tucson de grenzen van het compacte SUV-segment. Geniet van het allernieuwste in connectiviteit, de beste veiligheidsfuncties in zijn klasse en geavanceerde rijhulpsystemen – en van het meest geëlektrificeerde motorenpalet in het segment.

Comfort

Comfort en gebruiksgemak voorop.

Naast veelzijdigheid en connectiviteit kenmerken ook comfort en gebruiksgemak het interieur van de gloednieuwe Tucson. Intelligente functies zoals op afstand neerklapbare zetels maken het kinderspel om bagage in je auto te laden. En een slimme instaphulp laat je eenvoudig de passagierszetel vooraan bedienen. Je passagiers zullen verheugd zijn over de zetelverwarming, zowel voor als achter, en over Multi-Air Mode met indirecte ventilatieopeningen die zorgen voor een aangenamer interieur.

The walk-in device in the all-new Hyundai Tucson compact SUV allowing easy entry and more comfort.

Instaphulp.

Dankzij dit slimme hulpmiddel kan de bestuurder via een knop de passagierszetel vooraan naar voren schuiven en de rugleuning ervan naar voren kantelen, zodat achterpassagiers eenvoudiger en comfortabeler kunnen instappen.

The opened trunk of the all-new Hyundai Tucson compact SUV with the backseats folded down.

Veelzijdig neerklapbare achterzetels.

Voor meer gemak en veelzijdigheid kan de achterbank nu in een verhouding van 40:20:40 worden neergeklapt. Dat kan bovendien op afstand, dankzij de bedieningshendels in de zijwanden van de koffer.

Slimme elektrische achterklep.

Geniet van eenvoudig inladen. Het systeem opent de achterklep automatisch wanneer het de smart key 3 seconden lang detecteert – vooral handig als je de handen vol hebt na een winkelbezoek.

The smart power tailgate allowing easy loading in the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

Kies voor klimaatregeling zoals nooit tevoren.

Eén ding staat vast: iedereen is anders. Te warm voor de ene is te fris voor de andere. Daarom hebben we de gloednieuwe Tucson voorzien van Multi-Air Mode-technologie. Die verspreidt de lucht via zowel directe als indirecte ventilatieopeningen, die hetzelfde luchtvolume verplaatsen, maar minder hard blazen. En dankzij de klimaatregeling met drie zones kunnen de bestuurder, de voorpassagier en de achterpassagiers telkens in een eigen temperatuurzone zitten.

Connectiviteit

Baanbrekende connectiviteit voor onderweg.

De gloednieuwe Tucson werd uiteraard ook opgewaardeerd met de nieuwste technologieën, zoals smartphone-mirroring, en baanbrekende connectiviteitsfuncties zoals de Bluelink® Connected Car Services, waarmee je jouw wagen bedient vanaf je smartphone – of met je stem. Een gratis vijfjarenabonnement op Hyundai's LIVE Services is inbegrepen bij het navigatiesysteem met 10,25"-scherm.

The new 10.25" touchscreen and full touchscreen controls in the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

10,25"-aanraakscherm en aanraakgevoelige bedieningselementen.

Het nieuwe 10,25"-aanraakscherm gaat naadloos over in de volledig aanraakgevoelige console. Alle bedieningselementen van de navigatie, het infotainment en de airconditioning zijn aanraakgevoelig.

The 10.25" digital cluster inside of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

10,25" groot digitaal instrumentenpaneel.

Met zijn open vormgeving draagt het digitale instrumentenpaneel bij tot de geavanceerde allure van de cockpit. Om het gevoel van openheid binnen in de auto te vergroten werd de behuizing van het instrumentenpaneel verwijderd.

Close up image of the button on the steering wheel of the all-new Hyundai Tucson SUV.

Uitgebreide spraakherkenning

Activeer en bedien functies zoals de klimaatregeling, de bedieningselementen, het infotainmentsysteem, de achterklep en stuurwielverwarming via spraakopdrachten.

Bluelink® Connected Car Services.

Bluelink® Connected Car Services brengen naadloze connectiviteit rechtstreeks in de gloednieuwe Tucson met online spraakherkenning en een brede waaier aan functies om het rijden makkelijker en aangenamer te maken. Bovenop de vele slimme functies die je kan bedienen met de Bluelink-app, geniet je ook vijf jaar lang van een gratis abonnement op de Hyundai LIVE Services, dat is inbegrepen in het navigatiesysteem.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

  Deuren vergrendelen en ontgrendelen op afstand.

  Vergeten je auto op slot te doen? Geen nood: de gloednieuwe Tucson kan een pushbericht versturen naar je smartphone. Met je pincode kan je je auto vervolgens met een druk op de knop vergrendelen of ontgrendelen.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

  Bestemming verstuurd naar auto.

  Als jouw nieuwe Tucson is uitgerust met navigatie, kan je de Bluelink-app gebruiken om bestemmingen op te zoeken wanneer je niet in de auto zit. Bluelink synchroniseert dan de route op je navigatiesysteem. Stap gewoon in en druk op 'go'.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

  Vind mijn auto.

  Vergeten waar je geparkeerd staat? Open simpelweg de Bluelink-app en je ziet de huidige locatie van jouw wagen – overal ter wereld.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

  Alarmmeldingen.

  Bluelink houdt je wagen steeds in het oog. Als iemand in je Tucson probeert in te breken – het deurslot is geforceerd en de deur wordt geopend – stuurt de Bluelink-app een melding naar je smartphone.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

  Gezondheidsinformatie over de auto.

  Voor meer gemoedsrust kan je een diagnose op afstand uitvoeren vanaf de Bluelink-app. Het voertuigrapport toont informatie over de bandenspanning, storingsindicaties, airbags, remmen en nog veel meer.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. A screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: vehicle status

  Voertuigstatus.

  Benzine nodig? Kijk eens op de app. Raadpleeg op elk moment de status van je auto vanop afstand: brandstofpeil, deuren open/gesloten of vergrendeld/ontgrendeld, ramen en koffer open/gesloten.

 1. 1
Connected Routing in the navigation system of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

Geconnecteerde routing.

Geconnecteerde routing betekent dat de route niet langer wordt berekend door de processor in het navigatietoestel, maar door een krachtige server in de Hyundai-cloud. Waarom is dat beter? Het zorgt voor nauwkeurigere verkeersvoorspellingen, nauwkeurigere aankomsttijden en betrouwbaardere herberekeningen van routes.

Hyundai's bluelink Last Mile Navigation function.

Last Mile Navigation.

Soms moet je je gloednieuwe Tucson verder weg parkeren dan je eigenlijke bestemming. Als je je binnen een straal van 200 m tot 2 km bevindt, kan je de navigatie van de auto laten doorlopen op de Bluelink-app. Vervolgens maakt je smartphone gebruik van augmented reality of Google Maps om je te begeleiden naar je bestemming.

Veilig

Beste veiligheids- en rijhulppakket in het segment.

Toonaangevende rijhulptechnologie en actieve veiligheidssystemen met een waaier aan innovatieve functies geven je alle reden om je gerust te voelen in de gloednieuwe Tucson. Een verbeterd systeem met zeven airbags, waaronder een centrale zijdelingse airbag op de eerste zetelrij, is een unicum in dit segment. Het voorkomt dat de bestuurder en de voorpassagier met elkaar in botsing komen en beperkt zo het risico op ernstig letsel tot een minimum.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front driving down a city street.

  Highway Drive Assist (HDA).

  Voor het eerst is de gloednieuwe Tucson voorzien van Highway Driving Assist (HDA). Dit systeem verenigt de functies van Lane Following Assist en Navigation Based Smart Cruise Control. Het gebruikt sensoren en kaartgegevens om een veilige werking te verzekeren, de snelheid automatisch af te stemmen op bochten die eraan komen en snelheidsbeperkingen te herkennen. Met een druk op de speciale stuurwieltoets kan de bestuurder HDA activeren.

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The Forward Collision-avoidance Assist (FCA) in the all-new Hyundai Tucson Hybrid compact SUV.

  Forward Collision-avoidance Assist met Junction Turning (FCA JX).

  Het FCA-systeem remt automatisch wanneer het detecteert dat je voorligger plots remt of dat een voetganger of fietser je pad kruist. Nu is het ook uitgerust met een Junction Turning-functie, die specifiek afgestemd is om frontale aanrijdingen te voorkomen wanneer je links afslaat op een kruispunt (bij auto’s waarin het stuur links staat).

 1. 1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The High Beam Assist (HBA) in the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  High Beam Assist (HBA).

  Detecteert tegen- en voorliggers en schakelt automatisch over op de dimlichten. Wanneer geen andere voertuigen meer opgemerkt worden, schakelt het de grootlichten weer in zodat je een maximaal zicht krijgt.

 1. 1
The seven-airbag system enhancing safety inside the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

Verhoogde veiligheid met 7 airbags.

Een verbeterd systeem met zeven airbags, waaronder een centrale zijdelingse airbag op de eerste zetelrij, is een unicum in dit segment.

Een extra oogje in het zeil om je kinderen veilig te houden.

De gloednieuwe Tucson kreeg er spectaculaire intelligente spitstechnologie bij om jou – en je gezin – veilig te houden en je ten volle te laten genieten van elke rit. Sommige van die functies helpen je om je kinderen in de gaten te houden.

The handgrip of the all-new Hyundai Tucson compact SUV with its safe exit assist.

Safe Exit Warning.

Deze slimme functie helpt ongevallen te vermijden door voertuigen die van achteren naderen te detecteren, een waarschuwing op het instrumentenbord en de buitenspiegel weer te geven en een geluidssignaal te laten klinken.

A baby sitting in the back<br/>of<br/>the all-new Hyundai Tucson compact SUV with its<br/>rear occupant alert.

Rear Occupant Alert.

Ultrasone sensoren detecteren bewegingen van achterpassagiers om je te waarschuwen als je per ongeluk kinderen of huisdieren op de achterbank laat zitten.

Prestaties

Het breedste gamma geëlektrificeerde aandrijflijnen.

De gloednieuwe Tucson werd ontwikkeld om de uitstoot te verlagen zonder in te boeten aan rijplezier. Het mag dus niet verrassen dat hij over meer geëlektrificeerde aandrijflijnen beschikt dan om het even welke andere compacte SUV. Je kan kiezen voor een ‘mild hybrid’-systeem met 48V-batterij, een hybride of een plug-in hybride, met benzine- of dieselmotor. En als je dat wilt, ga je voor een klassieke benzine of diesel.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The hybrid option for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Hybride.

  De efficiëntie van elektrificatie. De hybride wordt aangedreven door de nieuwe 1.6 Smartstream-benzinemotor en een 44,2 kW sterke elektromotor met een lithium-ionpolymeerbatterij van 1,49 kWh, goed voor een gecombineerd vermogen van

 2. The plug-in hybrid option for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  Plug-in hybride.

  Elektrisch wanneer je dat wilt. Benzine wanneer je die nodig hebt. In 2021 zal ook een plug-in hybrideversie van de gloednieuwe Tucson met de 1.6 T-GDi-motor beschikbaar zijn.

 3. The 48V mild hybrid option for the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

  'Mild hybrid' met 48V-batterij.

  Bespaar brandstof en verlaag je uitstoot met het 'mild hybrid'-systeem met 48V-batterij. Het ondersteunt de verbrandingsmotor met extra koppel tijdens acceleraties en bij vertrekken vanuit stilstand.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The 1.6-litre T-GDI Smartstream petrol engine of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Smartstream-benzinemotor.

   De 1.6 T-GDi Smartstream-benzinemotor is beschikbaar met een vermogen van 150 pk, een handgeschakelde zesversnellingsbak en vier- of tweewielaandrijving. De unieke Continuously Variable Valve Duration-technologie (CVVD) optimaliseert zijn prestaties én brandstofefficiëntie, zodat hij milieuvriendelijk blijft.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The 1.6-litre T-GDI Smartstream with 48-volt mild hybrid of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   'Mild hybrid'-benzinemotor.

   De 1.6 T-GDi Smartstream met 'mild hybrid'-technologie en 48V-batterij levert 150 pk en is beschikbaar met tweewielaandrijving. Om soepel te schakelen kan je kiezen tussen een intelligente handgeschakelde zesbak (6iMT) of een zeventrapstransmissie met dubbele koppeling (7DCT).

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The enhanced 1.6-litre T-GDI petrol engine of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Sportieve 'mild hybrid' benzine.

   Als de aandrijflijn wat sportiever mag, stelt de verbeterde 1.6 T-GDi-benzinemotor 180 pk ter beschikking. Hij is beschikbaar met een soepele zeventrapstransmissie met dubbele koppeling (DCT) en vierwielaandrijving of met een intelligente handgeschakelde zesbak (iMT) en tweewielaandrijving.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The 1.6-litre CRDi Smartstream diesel engine of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Smartstream-dieselmotor.

   De 1.6 CRDi Smartstream-diesel is beschikbaar met een vermogen van 115 pk, een handgeschakelde zesversnellingsbak en tweewielaandrijving.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The 136 PS 1.6-litre CRDi 48V mild hybrid engine of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Sportieve diesel met 'mild hybrid'-technologie.

   De 136 pk sterke 1.6 CRDi 'mild hybrid'-motor met 48V-batterij wordt gekoppeld aan een
   soepele zeventrapstransmissie met dubbele koppeling (7DCT) en een twee- of vierwielaandrijving.

  1. 1

  Meer prestaties. Minder emissies. CVVD-motortechnologie.

  Hyundai heeft de eerste Continuously Variable Valve Duration-technologie (CVVD) ontwikkeld. Die optimaliseert tegelijk de motorprestaties en de brandstofefficiëntie om altijd milieuvriendelijk te blijven. Deze klepbediening stemt de openings- en sluittijd af op de rijomstandigheden.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The HTRAC™ All-Wheel Drive system logo of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   HTRAC™-vierwielaandrijving.

   Slecht weer? Haarspeldbochten? Geen probleem. De innovatieve HTRAC™-vierwielaandrijving garandeert een ongeëvenaard rijgedrag en topprestaties in de bochten.

  2. The Electronic Controlled Suspension (ECS) of the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

   Electronic Controlled Suspension (ECS).

   Geniet van een beter rijgedrag. Door de demping van elk wiel afzonderlijk te regelen, vermindert ECS verticale, rol- en schommelbewegingen om de rijervaring en de controle te verbeteren.

  3. The different drive modes of the all-new Hyundai Tucson compact SUV: Normal, Eco or Sport.

   Rijmodi.

   Selecteer de rijmodus die bij je stemming past! Kies voor Normal,
   Eco of Sport.
   In elke modus zijn de acceleratie, schakelmomenten en brandstofefficiëntie anders.

   Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

   *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

   GAMMA

   i10
   All New i20
   All New i20 N
   i30
   i30 Wagon
   i30 Fastback
   New i30 N
   New i30 Fastback N
   IONIQ Hybrid
   IONIQ Plug-In Hybrid
   IONIQ Electric
   All New BAYON
   New KONA

    

   New KONA Hybrid
   New KONA Electric
   All New KONA N
   Tucson
   All New Tucson
   All New Tucson Hybrid
   All New Tucson Plug-in Hybrid
   New Santa Fe Hybrid
   New Santa Fe Plug-in Hybrid
   NEXO
   IONIQ 5

   QUICKLINKS

   Een testrit aanvragen
   Uw Hyundai verdeler
   Lease Configurator
   Contact
   Verbruikstabel
   Contactgegevens
   Bandenetiketten

   WETTELIJKE VERMELDINGEN

   Hyundai garanties
   Wettelijke bepalingen

   VOLG ONS OP

   Facebook Twitter Youtube Instagram

   Hyundai Assistance 

   Contact | Legal


   © Copyright 2020 Korean Motor Company

   België / Belgium  

   We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
   Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
   Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
   Meer info
   Ik aanvaard