Revolutionair design. Spannende prestaties.

Welkom bij de revolutie. De geavanceerde, experimentele, gloednieuwe Tucson is niet zomaar de volgende stap binnen een evolutie. Hij ontketent een radicale revolutie in design. Hij effent niet alleen het pad voor vooruitstrevend ontwerp, maar biedt ook slimme spitstechnologie en het meest geëlektrificeerde motorenpalet in zijn klasse.

Klik op de pijl naar links of rechts om naar de vorige of volgende dia’s te navigeren.
 1. An image of the hybrid engine available in the all-new Hyundai Tucson compact SUV. 

  Geëlektrificeerde aandrijflijnen.

  We hebben je keuzes bijgewerkt. Nu omvat het motoraanbod de meeste geëlektrificeerde modellen in dit segment: een 'mild hybrid'-systeem met 48V-batterij, hybride- en plug-in hybrideopties.

 2. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front.

  Revolutionair design.

  Dynamische geometrische vormen, scherpe hoeken en het eerste verlichtingssysteem ter wereld met Parametric Hidden Lights maken van de gloednieuwe Tucson een krachtige, unieke verschijning op de weg.

 3. An illustration of the best-in-class advanced driver-assistance systems in the all-new Tucson.

  De veiligste in zijn klasse.

  De beste rijhulpsystemen in het segment en actieve veiligheidssystemen met een reeks innovatieve functies bieden nog meer gemoedsrust.

  Image from the world premiere of the all-new Hyundai Tucson.

  Bekijk de onthulling van de gloednieuwe TUCSON!

  De gloednieuwe Tucson werd op 15 september aan de wereld voorgesteld – bekijk het evenement hier:

  Exterieurdesign

  Wanneer designevolutie revolutionair wordt.

  Het geraffineerde en experimentele ontwerp van de gloednieuwe Tucson ontketent een ware revolutie. Welgevormde oppervlakken en dynamische lijnen tillen de moderne esthetiek naar een hoger niveau en plaatsen dit SUV-design in de voorhoede van het segment. Een groter en breder koetswerk geeft de Tucson een gespierd postuur dat scherpe hoeken en dynamische proporties combineert met fraaie oppervlakken – goed voor een progressieve look zonder zijn ruige erfgoed als SUV te verloochenen.

  360°

  0%

   Het eerste verlichtingssysteem ter wereld met Parametric Hidden Lights.

   Het donker verchroomde geometrische patroon van het parametrische radiatorrooster transformeert onmiddellijk bij het vertrekken. Wanneer de led-dagrijverlichting wordt ingeschakeld, tovert de hypermoderne half spiegelende lichttechnologie de buitenste vakken van het radiatorrooster om tot heldere, juweelachtige vormen die een unieke, hoogtechnologische lichtsignatuur opleveren. Stopt de wagen, dan gaan ze weer naadloos op in het radiatorrooster.

   An image of the all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front.
   Klik op de pijl naar links of rechts om naar de vorige of volgende dia’s te navigeren.
   1. An image of the chrome accent line on the side of all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    Verchroomde accentlijn.

    Een verchroomde accentlijn met een scherpgerande paraboolvorm loopt van de buitenspiegel tot de C-stijl en accentueert aan beide zijden de sportieve kant van de gloednieuwe Tucson.

   2. An image of the combination LED tail lamps on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    Led-verlichtingsunit achteraan

    In de brede achterlichten zitten parametrische lichtdetails verstopt die voortborduren op het dynamische designthema dat we vooraan al zagen.

   3. An image of the 19'' alloy wheels on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

    19" lichtmetalen velgen.

    Optionele 19"-velgen laten de verbluffende proporties van de Tucson volledig tot hun recht komen en benadrukken zo zijn spectaculaire présence.

    Van conceptauto tot revolutionair SUV-ontwerp.

    De inspiratie voor de progressieve designtaal van de gloednieuwe Tucson putte Hyundai uit zijn Vision T, een concept-SUV die voor het eerst getoond werd op AutoMobility LA in 2019 en meteen op veel lof kon rekenen. Zijn scherpe hoeken en futuristische vormen geven een onmiddellijk herkenbaar profiel aan deze gedurfde nieuwe compacte SUV – de eerste SUV die Hyundai ontwikkelde volgens onze nieuwe designidentiteit, ‘Sensuous Sportiness’.

    Interieurdesign

    De 'interspace' in al haar schoonheid.

    Stap je in, dan geeft het verfijnde en ruime interieur van de Tucson (ook 'interspace' genoemd) je het gevoel dat je een vertrek binnenkomt waar perfecte orde heerst en je dagelijkse beslommeringen verdwijnen. Dit is het harmonieuze snijpunt van ruimte, technologie en informatie. Hier brachten watervallen inspiratie voor vormen die tot de verbeelding spreken, voor hoogwaardige materialen die zacht aanvoelen en overal het interieur kenmerken, kortom, voor een look-and-feel van ongeziene klasse.

    Image of the all-new Hyundai Tucson compact SUV's futuristic interior design.

    Geconnecteerd voor een complete digitale ervaring.

    Naadloze integratie van toonaangevende technologie brengt de elegante eenvoud nog meer naar voren. Je ontdekt een uiterst geavanceerde digitale ervaring die volledig op maat kan worden aangepast met het nieuwe 10,25”-aanraakscherm en de aanraakgevoelige console – in een handomdraai beheer je niet alleen je wagen, maar je hele wereld online.

    Comfort

    Comfort en gebruiksgemak voorop.

    Naast veelzijdigheid en connectiviteit kenmerken ook comfort en gebruiksgemak het interieur van de gloednieuwe Tucson. Intelligente functies zoals op afstand neerklapbare zetels en een slimme instaphulp maken het kinderspel om bagage in je auto te laden en plaats te nemen op de 2de zetelrij. Je passagiers zullen ook verheugd zijn over de zetelverwarming, zowel voor als achter, de klimaatregeling met drie zones en de indirecte ventilatieopeningen die zorgen voor een aangenamer interieur.

    A close up image of the buttons of the Walk-in device on the passenger seat of the all-new Tucson.

    Instaphulp.

    Dankzij dit slimme hulpmiddel kan de bestuurder via een knop de passagierszetel vooraan naar voren schuiven en de rugleuning ervan naar voren kantelen, zodat achterpassagiers eenvoudiger en comfortabeler kunnen instappen.

    An image of the remote folding rear seats inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    Op afstand neerklapbare achterzetels

    Meer laadruimte nodig? Geen probleem. Met de bedieningshendels in de zijwanden van de bagageruimte klap je de achterzetels neer vanuit de koffer.

    Multi-Air Mode-technologie.

    Maximaliseer je persoonlijke comfort. De gloednieuwe Tucson is de eerste Hyundai die de verborgen Multi-Air Mode-technologie krijgt, een combinatie van directe en indirecte ventilatieopeningen waarmee de airconditioning en de verwarming van het interieur een aangenamere omgeving kunnen maken, met zachtere luchtstromen.

    A photo of the sleek interior of the all-new Hyundai Tucson compact SUV. 
    A close up image of the rear passenger climate controls inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    Klimaatregeling met drie zones.

    Houd iedereen tevreden. De klimaatregeling met drie zones voorziet nu in de behoeften van alle inzittenden: niet alleen vooraan, maar ook achteraan.

    Connectiviteit

    Baanbrekende connectiviteit voor onderweg.

    De gloednieuwe Tucson werd uiteraard ook opgewaardeerd met de nieuwste technologieën, zoals smartphonemirroring, en baanbrekende connectiviteitsfuncties zoals de Bluelink® Connected Car Services, waarmee je jouw wagen bedient vanaf je smartphone – of met je stem. Een gratis vijfjarenabonnement op Hyundai's LIVE Services is inbegrepen bij het navigatiesysteem met 10,25"-scherm.

    A close up image of the 10.25" touchscreen inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    10,25"-aanraakscherm en aanraakgevoelige bedieningselementen.

    Het nieuwe 10,25"-aanraakscherm gaat naadloos over in de volledig aanraakgevoelige console. Alle bedieningselementen van de navigatie, het infotainment en de airconditioning zijn aanraakgevoelig.

    A close up image of the 10.25" digital cluster inside the all-new Hyundai Tucson SUV.

    10,25" groot digitaal instrumentenpaneel.

    Met zijn open vormgeving draagt het digitale instrumentenpaneel bij tot de geavanceerde allure van de cockpit. Om het gevoel van openheid binnen in de auto te vergroten werd de behuizing van het instrumentenpaneel verwijderd.

    An image of a smartphone featuring the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app.

    Bluelink® Connected Car Services.

    Bluelink® Connected Car Services brengen naadloze connectiviteit rechtstreeks in de gloednieuwe Tucson met online spraakherkenning en een brede waaier van functies om het rijden makkelijker en aangenamer te maken. Bovenop de vele slimme functies die je kan bedienen met de Bluelink-app, geniet je ook vijf jaar lang van een gratis abonnement op de Hyundai LIVE Services, dat is inbegrepen in het navigatiesysteem.

    Veiligheid

    Nog meer gemoedsrust dankzij de beste rijhulpsystemen in het segment.

    Toonaangevende rijhulpsystemen en actieve veiligheidssystemen met een waaier aan innovatieve functies geven jou en al wie je dierbaar is alle reden om je veilig en gerust te voelen in de gloednieuwe Tucson.

    Klik op de pijl naar links of rechts om naar de vorige of volgende dia’s te navigeren.
    1. The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front driving down a city street.

     Highway Drive Assist (HDA).

     Voor het eerst is de gloednieuwe Tucson voorzien van Highway Driving Assist (HDA). Dit systeem verenigt de functies van Lane Following Assist en Navigation Based Smart Cruise Control, en gebruikt sensoren en kaartgegevens om een veilige werking te verzekeren en de snelheid automatisch aan te passen in omgevingen met beperkingen. Met een druk op de speciale stuurwieltoets kan de bestuurder HDA activeren.

    1. 1
    Klik op de pijl naar links of rechts om naar de vorige of volgende dia’s te navigeren.
    1. An image of the all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the front.

     Blind Spot View Monitor (BVM).

     Nu kan je de zone links en rechts achter je gloednieuwe Tucson op een scherm in het digitale instrumentenpaneel zien. Je activeert de camera’s wanneer je je richtingaanwijzers gebruikt om van rijstrook te wisselen.

    1. 1
    Klik op de pijl naar links of rechts om naar de vorige of volgende dia’s te navigeren.
    1. An image of the combination LED tail lamps on the all-new Hyundai Tucson compact SUV.

     Forward Collision-avoidance Assist (FCA).

     Het FCA-systeem remt automatisch wanneer het detecteert dat je voorligger plots remt of dat een voetganger of fietser je pad kruist. Nu is het ook uitgerust met een Junction Turning-functie,
     die specifiek afgestemd is om frontale aanrijdingen te voorkomen wanneer je links afslaat op een kruispunt (bij auto’s waarin het stuur links staat).

    1. 1
    Klik op de pijl naar links of rechts om naar de vorige of volgende dia’s te navigeren.
    1. An image of the chrome accent line on the side of all-new Hyundai Tucson compact SUV.

     Remote Smart Park Assist (RSPA).

     De gloednieuwe Tucson kan met afstandsbediening parkeren of zelfstandig een parkeerplaats verlaten. Het systeem kan zelfs met een druk op de knop automatisch achteruit parkeren in een parkeerplaats.

    1. 1
    Klik op de pijl naar links of rechts om naar de vorige of volgende dia’s te navigeren.
    1. An illustration of the high beam assist system in the all-new Tucson.

     High Beam Assist (HBA).

     Detecteert tegen- en voorliggers en schakelt automatisch over op de dimlichten. Wanneer er geen andere voertuigen meer opgemerkt worden, schakelt het de grootlichten weer in zodat je een maximaal zicht krijgt.

    1. 1
    Image of a first row centre side airbag in the all-new Hyundai Tucson SUV.

    Verhoogde veiligheid met 7 airbags.

    Een verbeterd systeem met zeven airbags, waaronder een centrale zijdelingse airbag op de eerste zetelrij, is een unicum in dit segment.

    Prestaties

    Het breedste gamma geëlektrificeerde aandrijflijnen.

    De gloednieuwe Tucson werd ontwikkeld om de uitstoot te verlagen zonder in te boeten aan rijplezier. Het mag dus niet verrassen dat hij over meer geëlektrificeerde aandrijflijnen beschikt dan om het even welke andere compacte SUV. Je kan kiezen voor een 'mild hybrid'-systeem met 48V-batterij, een hybride of een plug-in hybride, met benzine- of dieselmotor. En als je dat wilt, ga je voor een klassieke benzine of diesel.

    Klik op de pijl naar links of rechts om naar de vorige of volgende dia’s te navigeren.
    1. Icon illustrating the efficient powertrain of Hyundai hybrid vehicles.

     Hybride.

     De efficiëntie van elektrificatie. De hybride wordt aangedreven door de nieuwe 1.6 T-GDI Smartstream-benzinemotor en een 44,2 kW sterke elektromotor, met een lithium-ionpolymeerbatterij van 1,49 kWh.

    2. Icon illustrating the efficient powertrain Hyundai plug-in hybrid vehicles.

     Plug-in hybride.

     Elektrisch wanneer je dat wilt. Benzine wanneer je die nodig hebt. In 2021 zal ook een plug-in hybrideversie van de gloednieuwe Tucson met de 1.6 T-GDI-motor beschikbaar zijn.

    3. Icon illustrating the efficient powertrain Hyundai 48V mild hybrid vehicles.

     'Mild hybrid’ met 48V-batterij.

     Bespaar brandstof en verlaag je uitstoot met het 'mild hybrid'-systeem met 48V-batterij. Het ondersteunt de verbrandingsmotor met extra koppel tijdens acceleraties.

     Meer prestaties. Minder emissies. CVVD-motortechnologie.

     Hyundai heeft de eerste Continuously Variable Valve Duration-technologie (CVVD) ontwikkeld. Die optimaliseert tegelijk de motorprestaties en de brandstofefficiëntie om altijd milieuvriendelijk te blijven. Deze klepbediening stemt de openings- en sluittijd af op de rijomstandigheden.

     Klik op de pijl naar links of rechts om naar de vorige of volgende dia’s te navigeren.
     1. The logo of Hyundai's HTRAC™ All-wheel drive system in the all-new Tucson.

      HTRAC™-vierwielaandrijving.

      Slecht weer? Haarspeldbochten? Geen probleem. De innovatieve HTRAC™-vierwielaandrijving garandeert een ongeëvenaard rijgedrag en topprestaties in de bochten.

     2. An illustration of the Electronic Controlled Suspension (ECS) in the all-new Hyundai Tucson. 

      Electronic Controlled Suspension (ECS).

      Geniet van een beter rijgedrag. Door de demping van elk wiel afzonderlijk te regelen, vermindert ECS verticale, rol- en schommelbewegingen om de rijervaring en de controle te verbeteren.

     3. An image of the Terrain Mode Selector in the all-new Hyundai Tucson SUV. 

      Terrain Mode Selector.

      Sneeuw? Zand? Modder? Geen probleem. Met de Terrain Mode-keuzeschakelaar kan je eenvoudig overschakelen tussen de verschillende rijmodi om de rijprestaties en de instellingen van de vierwielaandrijving af te stemmen op verschillende situaties.

      5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

      Zoals elke Hyundai wordt de gloednieuwe Tucson gebouwd volgens de strengst mogelijke kwaliteitsnormen. Die kwaliteit ondersteunen we met vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking, zodat je kan genieten van de dingen in het leven waar je van houdt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je wagen. Bovendien geniet de uiterst performante lithium-ionpolymeerbatterij van de gloednieuwe Tucson acht jaar of 160.000 kilometer garantie, naargelang wat zich het eerst voordoet. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de sector je – volledig standaard – biedt.

      The all-new Hyundai Tucson compact SUV pictured from the side parked near a nondescript wall.
      Logo of the Hyundai 5 year unlimited mileage and 8 year battery warranty.

      Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

      *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

      GAMMA

      New i10
      i20
      All New i20
      New i30
      New i30 Fastback
      New i30 Wagon
      IONIQ Hybrid
      IONIQ Plug-In Hybrid
      IONIQ Electric
      KONA
      New KONA

       

      KONA Hybrid
      New KONA Hybrid
      KONA Electric
      Tucson
      All New Tucson
      New Santa Fe
      New Santa Fe Plug-in Hybrid
      NEXO

      QUICKLINKS

      Een testrit aanvragen
      Uw Hyundai verdeler
      Lease Configurator
      Contact
      Verbruikstabel
      Contactgegevens

      WETTELIJKE VERMELDINGEN

      Hyundai garanties
      Wettelijke bepalingen

      VOLG ONS OP

      Facebook Twitter Youtube Instagram

      Hyundai Assistance 

      Contact | Legal


      © Copyright 2020 Korean Motor Company

      België / Belgium  

      We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
      Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
      Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
      Meer info
      Ik aanvaard