Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Front view image of the new Hyundai Santa Fe 7 seat SUV.

  Gesofistikeerde nieuwe look

  Een kunstige combinatie van een robuuste uitstraling en een ranke verfijning. Designwijzigingen aan binnen- en buitenkant laten een frisse wind door het segment van de grote SUV’s waaien.

 2. An image of the state-of-the-art hybrid engine in the the new Hyundai Santa Fe.  

  Nieuwe geëlektrificeerde aandrijflijnen

  Lagere emissies, maar meer vermogen. De nieuwe, hypergeavanceerde hybrid- en plug-in hybrid-aandrijvingen helpen je om je CO2-uitstoot te verlagen en minder brandstof te verbruiken.

 3. The new Hyundai Santa Fe pictured from above highlighting the Advanced Driver Assistance Systems.

  Baanbrekende veiligheidsvoorzieningen

  Nieuwe geavanceerde veiligheidsvoorzieningen en rijhulpsystemen brengen de nieuwe Santa Fe op het niveau van concurrenten uit het premiumsegment.

  20 jaar Santa Fe – de evolutie van een icoon

  20 jaar Santa Fe – de evolutie van een icoon.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. An image of the first generation Hyundai Santa Fe SUV.

   Eerste generatie 2000 - 2006

   De eerste generatie had een robuuste, maar verfijnde look en was gevoelig langer en breder dan veel van zijn rivalen, wat zijn functionaliteit op het terrein ten goede kwam.

  2. An image of the second generation Hyundai Santa Fe SUV.

   Tweede generatie 2006 - 2012

   De tweede generatie kreeg meer vermogen, meer ruimte en een vernieuwd veiligheidssysteem, alsook gevoelig verbeterde rijeigenschappen voor de meest uiteenlopende rij- en weersomstandigheden.

  3. An image of the third generation Hyundai Santa Fe SUV.

   Derde generatie 2012 - 2018

   De derde generatie bood nog meer comfort en kwaliteit en sloeg een nieuwe designrichting in, met verfijnde lijnen en gedurfde, volumineuze oppervlakken.

  4. An image of the fourth generation Hyundai Santa Fe SUV.

   Vierde generatie 2018 - heden

   Het premiumgevoel van de vierde generatie wordt onderstreept door zijn prestigieuze look, zijn geavanceerde technologie, zijn onovertroffen veiligheidsuitrusting en zijn uitzonderlijke plaatsaanbod.

   Kennismaking

   Ontdek de nieuwe Santa Fe

   Bekijk alle hoogtepunten van dichtbij. Andrea Manglaviti, Product Marketing Specialist, stelt de nieuwe Santa Fe graag aan jou voor. Er valt zoveel te ontdekken.

   Design

   Ontworpen om een statement te maken

   Groot, gedurfd en mooi: de nieuwe Santa Fe is niet voor mensen met een zwak hart. Hij is gebouwd om de weg te beheersen en rijdt nergens onopgemerkt voorbij. Zijn gespierde look en gedurfde design zullen overal de aandacht trekken. Het volledig hertekende exterieurdesign, dat een robuuste uitstraling op vakkundige wijze verenigt met een slanke verfijning, vormt een uniek statement in het SUV-segment.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. Close up image showing the T-shaped LED Daytime Running Lights of the new Hyundai Santa Fe SUV. 

    Onmiskenbaar schitterend

    De unieke T-vormige led-dagrijlichten springen onmiddellijk in het oog. Ze creëren een onmiskenbare lichtsignatuur en omvatten ook oranje richtingaanwijzers.

   2. Close up image showing the new taillight design of the new Hyundai Santa Fe SUV. 

    Vol zelfvertrouwen

    De nieuwe achterlichten onderscheiden zich door hun horizontaal uitgerekte graphics en zijn met elkaar verbonden door een rode reflectorband die de breedte van het koetswerk visueel benadrukt.

   3. Close up image showing bold wide grille of the new Hyundai Santa Fe SUV.

    Compromisloos gedurfd

    Het gedurfde brede radiatorrooster met zijn opvallende 3D-patroon loopt op elegante wijze over in de koplampen en omsluit ze voor een meer geïntegreerde look.

    Hoogwaardige materialen. Een overvloed aan ruimte. Toptechnologie

    Wie plaatsneemt in het ruime interieur van de nieuwe Santa Fe voelt meteen het verschil met het vorige model: meer ruimte, meer comfort en meer gebruiksgemak. Ervaar een nieuw niveau van luxe, waarbij elk onderdeel is afgewerkt in hoogwaardige, zacht aanvoelende materialen of fijn leder. Bovendien biedt de nieuwe Santa Fe als eerste Hyundai-model ook een optioneel Luxury Pack voor een nog verfijnder gevoel.

    A picture of the new Hyundai Santa Fe's premium interior design. 
    1

    Zwevende middenconsole

    Een van de meest opvallende kenmerken van het opgewaardeerde interieur is de 'zwevende' middenconsole, die met een elegante welving uitloopt in de lederen dashboardbekleding. De nieuwe console, gehuld in zachte materialen en voorzien van een overvloed aan hoogtechnologische voorzieningen, benadrukt het premiumgevoel van het interieur. De lade eronder biedt een vlot toegankelijke opbergruimte voor persoonlijke voorwerpen.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. A picture of the new Hyundai Santa Fe's new 12.3" fully digital cluster.

     Dynamisch, volledig digitaal instrumentenbord

     De hoogwaardige interieurupdates worden vervolledigd door een nieuw, sterk personaliseerbaar en volledig digitaal 12,3”-instrumentenbord.

    2. A picture of the new Hyundai Santa Fe's optimally placed 10.25” touch widescreen.

     Nieuw 10,25”-aanraakscherm

     Alles wat je nodig hebt rechtstreeks op het grote scherm. Het optimaal geplaatste, 10,25” grote aanraakscherm onderscheidt zich door zijn schitterende helderheid, zijn gebruiksgemak en zijn smartphonemirroring.

    3. A close up image of the button type shift-by-wire inside the new Hyundai Santa Fe SUV.

     Shift-by-wire met knoppen

     Schakel over tussen rijden, neutraal, achteruit en parkeren via de handige knoppen op de zwevende middenconsole.

     Gebruiksgemak

     Slim comfort en gebruiksgemak

     De nieuwe Santa Fe biedt je het allerbeste op het vlak van comfort en gebruiksgemak met een uiterst veelzijdig zetelsysteem en uitgekiende dagelijkse hulpjes zoals de intelligente elektrische achterklep en de openingshulp voor de achterklep. Jij, jouw gezin en jouw vrienden zullen de extra beenruimte op de tweede en derde zetelrij op prijs stellen, evenals het nog grotere koffervolume en de talloze slimme opbergvakken die strategisch werden verdeeld over het interieur.

     An image of the luxurious interior of the 7 seater Hyundai Santa Fe SUV.

     Bijzonder veelzijdige zetels

     Geniet van eersteklas comfort voor zeven inzittenden en een zee aan bagageruimte. Inpakken voor een grote reis? Dan is het goed om weten dat de tweede zetelrij zich eenvoudig laat neerklappen in drie delen (40/20/40) om zowel passagiers als bagage te vervoeren. Een eenvoudige druk op de knop is voldoende om de tweede zetelrij weg te schuiven en de toegang tot de achterste zetelrij te vergemakkelijken.

     An image of the KRELL premium audio speaker in the new Hyundai Santa Fe SUV.

     Premium audiosysteem van KRELL

     Het hoogwaardige audiosysteem van KRELL biedt een superieure geluidskwaliteit. De tien hoogwaardige luidsprekers trakteren alle inzittenden op een adembenemende surroundklank.

     Head-up-display

     Het head-up display leidt je veilig door het verkeer. Het projecteert belangrijke gegevens zoals de snelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen rechtstreeks op de voorruit.

     Connectiviteit

     Baanbrekende connectiviteit voor onderweg

     De nieuwe Santa Fe werd uiteraard ook opgewaardeerd met de nieuwste technologieën, zoals een draadloze smartphonemirroring, en baanbrekende connectiviteitsfuncties zoals de Bluelink® Connected Car Services, waarmee je jouw wagen bedient vanaf je smartphone – of met je stem. Een gratis vijfjarenabonnement op Hyundai's LIVE Services is inbegrepen bij het navigatiesysteem met 10,25"-scherm.

     Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
     1. A close-up image of the upgraded wireless charging pad in the new Hyundai Santa Fe. 

      Draadloos opladen

      Het verbeterde draadloze laadvlak is nu nog krachtiger en effectiever om smartphones snel en eenvoudig op te laden zonder rommelige kabels.

     2. An image of a smartphone with the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app active.

      Bluelink® Connected Car Services

      Bedien je Hyundai met je smartphone – of je stem. Bluelink® garandeert een naadloze connectiviteit en slimme functies om je rit nog eenvoudiger te maken.

      Prestaties

      Nieuw motorgamma voor meer efficiëntie en vermogen

      Geniet van meer efficiëntie en meer vermogen. De nieuwe Santa Fe krijgt een volledig nieuw motorgamma met een lagere CO2-uitstoot en is de eerste Hyundai op de Europese markt met de nieuwe ‘SmartStream’ hybrid- en plug-in hybrid-aandrijvingen.

      Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
      1. An image of the HTRAC™ All-Wheel Drive system badge on the new Hyundai Santa Fe SUV.

       HTRAC™-vierwielaandrijving

       De innovatieve HTRAC™-vierwielaandrijving garandeert een optimale wegligging en bochtstabiliteit, zodat gladde stadswegen en hobbelige landwegen veiliger en rustgevender aanvoelen.

      2. An image of the Terrain Mode Selector on the new Hyundai Santa Fe SUV.

       Terrain Mode Selector

       Sneeuw? Zand? Modder? Geen probleem. Met de Terrain Mode-keuzeschakelaar kan de bestuurder eenvoudig overschakelen tussen de verschillende rijmodi om de rijprestaties en de instellingen van de vierwielaandrijving af te stemmen op verschillende situaties.

      3. An image of the new Hyundai Santa Fe SUV from the side.

       Volledig nieuw voertuigplatform

       De nieuwe Santa Fe staat op het volledig nieuwe Hyundai-platform van de derde generatie, dat aanzienlijke verbeteringen mogelijk maakt op het vlak van prestaties, rijgedrag, zuinigheid en veiligheid.

       A close up of the Smartstream hybrid powertrain in the new the new Hyundai Santa Fe Hybrid SUV.

       SmartStream-hybrideaandrijving

       Met zijn dynamische tandem van een turbobenzinemotor en een elektromotor gevoed door batterijen, tilt de nieuwe Santa Fe Hybrid de brandstofefficiëntie naar een hoger niveau.

       An illustration of the 265 horse power that the new Hyundai Santa Fe plug-in hybrid delivers.

       Prestaties van een plug-in hybrid

       Elektrisch wanneer je dat wenst. Benzine wanneer je die nodig hebt. De plug-in hybrid levert een systeemvermogen van 265 pk en kan met een druk op de knop zuiver elektrisch rijden.

       Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
       1. An image of the 1.6 T-GDI turbo hybrid engine in the new Hyundai Santa Fe plug-in hybrid.

        1.6 T-GDI turbo hybrid

        De hybrideversie van de nieuwe Santa Fe, die een systeemvermogen van 230 pk levert, wordt aangedreven door een dynamische tandem van de nieuwe, rechtstreeks ingespoten 1.6 T-GDi ‘SmartStream’-turbobenzinemotor en een 44,2 kW sterke elektromotor, die wordt gevoed door een lithium-ionpolymeerbatterij van 1,49 kWh. Hij is verkrijgbaar met twee- of vierwielaandrijving.

       1. 1
       Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
       1. An image of the 1.6 T-GDI turbo hybrid engine in the new Hyundai Santa Fe plug-in hybrid.

        1.6 T-GDi plug-in hybrid

        De oplaadbare hybrideversie, die begin 2021 verkrijgbaar zal zijn, wordt aangedreven door de nieuwe, rechtstreeks ingespoten 1.6 T-GDi ‘SmartStream’-turbobenzinemotor, gekoppeld aan een 66,9 kW sterke elektromotor, die zijn vermogen haalt uit een lithium-ionpolymeerbatterij van 13,8 kWh. Deze variant wordt enkel leverbaar met vierwielaandrijving. Het systeemvermogen bedraagt 265 pk.

       1. 1
       Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
       1. An image of the 2.2 SmartStream Diesel engine in the new Hyundai Santa Fe SUV.

        2.2 SmartStream diesel

        De ‘SmartStream’-viercilinder-dieselmotor levert 202 pk en 440 Nm koppel en is verkrijgbaar met twee- of vierwielaandrijving. Het nieuwe motorblok is vervaardigd uit aluminium in plaats van staal, voor een gewichtsvermindering van 19,5 kg. Ook tal van andere componenten werden verbeterd, met een lager brandstofverbruik als resultaat. Bovendien beschikt hij over een nieuw injectiesysteem met een druk van 2.200 bar dat de algemene motorprestaties verbetert.

       1. 1

       Veiligheid

       Jezelf en je passagiers beschermen

       De nieuwe geavanceerde SmartSense-veiligheidsvoorzieningen van Hyundai en de geavanceerde rijhulpsystemen zoals Highway Drive Assist en Parking Rear Collision Avoidance brengen de nieuwe Santa Fe op het niveau van concurrenten uit het premiumsegment. En dan zwijgen we nog over het nieuwe Remote Smart Parking Assist, dat jouw wagen voor jou parkeert.

       An image of the new Hyundai Santa Fe SUV from the side driving down a highway.
       A close up image at the control buttons on the sporty steering wheel of the new Hyundai Santa Fe SUV.

       Highway Drive Assist (HDA)

       Voor het eerst is de nieuwe Santa Fe uitgerust met Highway Driving Assist (HDA). Dit systeem verenigt de functies van Lane Following Assist en Smart Cruise Control en gebruikt sensoren en kaartgegevens om een veilige werking te verzekeren en de snelheid automatisch aan te passen in omgevingen met een beperking. Met een druk op de speciale stuurwieltoets kan de bestuurder HDA activeren.

       An image of the Remote Smart Park Assist on the new Hyundai Santa Fe backing into a parking spot.

       Remote Smart Park Assist (RSPA)

       De nieuwe Santa Fe kan vanop afstand worden bediend om zich een parkeerplaats in of uit te rijden. Het systeem kan zelfs met een druk op de knop automatisch achteruit parkeren in een parkeerplaats.

       An image of the Reverse Parking Collision-Avoidance Assist on the new Hyundai Santa Fe stopping for a pedestrian.

       Reverse Parking Collision-Avoidance Assist (PCA-R)

       Deze nieuwe functie gebruikt parkeersensoren achteraan en opzij om obstakels te detecteren bij het achteruitrijden. Het laat een waarschuwing weerklinken en remt indien nodig af om een aanrijding te vermijden.

       Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

       *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

       GAMMA

       New i10
       i20
       All New i20
       New i30
       New i30 Fastback
       New i30 Wagon
       IONIQ Hybrid
       IONIQ Plug-In Hybrid
       IONIQ Electric
       KONA
       New KONA

        

       KONA Hybrid
       New KONA Hybrid
       KONA Electric
       Tucson
       All New Tucson
       New Santa Fe
       New Santa Fe Plug-in Hybrid
       NEXO

       QUICKLINKS

       Een testrit aanvragen
       Uw Hyundai verdeler
       Lease Configurator
       Contact
       Verbruikstabel
       Contactgegevens

       WETTELIJKE VERMELDINGEN

       Hyundai garanties
       Wettelijke bepalingen

       VOLG ONS OP

       Facebook Twitter Youtube Instagram

       Hyundai Assistance 

       Contact | Legal


       © Copyright 2020 Korean Motor Company

       België / Belgium  

       We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
       Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
       Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
       Meer info
       Ik aanvaard