Meer geavanceerde technologie. Meer comfort en veiligheid.

De nieuwe Santa Fe Hybrid positioneert zich aan de top van zijn klasse, met een extra focus op comfort en functionaliteit, ondersteund door een brede waaier aan hoogwaardige slimme technologieën, zoals de nieuwe Smartstream-hybridemotor en de toonaangevende veiligheids- en connectiviteitsuitrusting.

Prestaties

Nieuwe hybrideaandrijving voor meer efficiëntie en kracht.

Met zijn dynamische tandem van een turbobenzinemotor en een krachtige elektromotor gevoed door batterijen, tilt de nieuwe Santa Fe Hybrid de brandstofefficiëntie naar een hoger niveau. En dat alles zonder dat je een batterij moet opladen of je rijstijl moet veranderen. De hybridewagen schakelt naadloos tussen de elektromotor en de conventionele benzinemotor, en gebruikt beide soms tegelijk.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. An illustration of the 265 horse power that the new Hyundai Santa Fe Hybrid delivers.

  Plaatsbesparend nieuw platform.

  Dankzij het nieuwe platform bevindt het batterijpack zich onder de voorste passagierszetel, waardoor de efficiëntieboost niet ten koste gaat van de interieur- of bagageruimte.

 2. Illustration of the electric motor of the new Hyundai Santa Fe Hybrid.

  Krachtige elektromotor.

  Geniet van elektrische acceleraties. De 44,2 kW sterke elektromotor levert een hoog koppel en een hoog rendement. Hij produceert ook een indrukwekkende acceleratie bij het vertrek.

 3. Illustration of the lithium-ion polymer battery of the new Hyundai Santa Fe Hybrid.

  Lithium-ionpolymeerbatterij.

  De 1,49 kWh krachtige batterij heeft superieure laad- en ontlaadkenmerken en maximaliseert tegelijk het elektrische rijbereik en de energieopslag.

 4. The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV from the front driving down a highway.

  Nieuwe zestrapsautomaat.

  De nieuw ontwikkelde zestrapsautomaat verbetert de vermogensoverdracht en verlaagt het brandstofverbruik in vergelijking met zijn voorganger.

  Meer prestaties. Minder emissies. CVVD-motortechnologie.

  Hyundai heeft de eerste Continuously Variable Valve Duration-technologie (CVVD) ontwikkeld. Die optimaliseert tegelijk de motorprestaties en de brandstofefficiëntie om altijd milieuvriendelijk te blijven. Deze klepbediening stemt de openings- en sluittijd af op de rijomstandigheden.

  Energiestroom.

  Naargelang de rijsituatie schakelt de nieuwe Santa Fe Hybrid naadloos over tussen de benzinemotor en elektromotor. Het regeneratieve remsysteem laadt de accu op door de wagen via de elektromotor te vertragen. De energie die zo in de accu wordt opgeslagen, zorgt vervolgens voor de aandrijving van de elektromotor als hulp bij het accelereren, op hellingen en bij lage snelheid. Deze complexe energiestromen worden hier geïllustreerd.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Illustration of the acceleration of the electric motor of the new Hyundai Santa Fe Hybrid SUV.

   Vertrek/lage snelheid.

   Bij het vertrek en bij lage snelheden drijft de elektriciteit in de batterij de elektromotor aan om de nieuwe Santa Fe Hybrid te laten accelereren.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The parallel work of the electric motor and the petrol engine of the new Hyundai Santa Fe Hybrid.

   Accelereren/bergop.

   Bij snellere acceleratie of bergop werken de elektromotor en de benzinemotor samen om de acceleratie te maximaliseren en het brandstofverbruik te minimaliseren.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV using the petrol engine or the electric motor.

   Constante snelheid.

   Bij constante snelheden komt de kracht van de benzinemotor of de elektromotor, afhankelijk van wat in de gegeven situatie het energie-efficiëntst is.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system of the new Hyundai Santa Fe Hybrid charging the battery.

   Vertragen/bergaf.

   Het regeneratieve remsysteem laadt de accu op door de wagen via de elektromotor te vertragen. Tijdens het remmen of bergaf rijden wordt de energie die zo wordt gegenereerd, opgeslagen in de batterij.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system of the new Hyundai Santa Fe Hybrid charging the battery.

   Regeneratief remsysteem.

   Bij het vertragen (bv. tijdens het remmen of wanneer men bergaf rijdt) fungeert de elektromotor als generator en recupereert hij de kinetische energie om ze als elektrische energie op te slaan in de batterij.

  1. 1

  Rij- en terreinmoduskiezer.

  Sneeuw of zand? Sport of Eco? Aan jou de keuze. Je kan eenvoudig overschakelen tussen de verschillende rijmodi naargelang de omstandigheden – en je humeur. Kies de Sport-modus voor sterkere prestaties door de gasrespons, de schakelmomenten en de stuurinspanning aan te passen. De Eco-modus geeft voorrang aan een maximale zuinigheid met aangepaste acceleraties, schakelmomenten en aircoprestaties. De Comfort-modus verenigt gemiddelde prestaties met een goede efficiëntie.

  An image of the Terrain Mode Selector on the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Illustration of the snow terrain mode of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

   Sneeuwmodus.

   Optimaliseert de controle door wielslip op gladde en besneeuwde wegen te voorkomen. Daartoe past het systeem het motorkoppel, het schakelpatroon, de tractiecontrole en de koppelverdeling over de vier wielen aan.

  2. Illustration of the sand terrain mode of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

   Zandmodus.

   Optimaliseert soepele acceleraties en prestaties om op zachte wegen met een hoge weerstand te rijden. Daartoe past het systeem het motorkoppel, het schakelpatroon, de tractiecontrole en de koppelverdeling over de vier wielen aan.

  3. Illustration of the mud terrain mode of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

   Moddermodus.

   Optimaliseert de relevante prestaties om op gladde wegen met een hoge weerstand te rijden. Daartoe past het systeem het motorkoppel, het schakelpatroon, de tractiecontrole en de koppelverdeling over de vier wielen aan.

   HTRAC™-vierwielaandrijving.

   Slecht weer? Haarspeldbochten? Geen probleem. De nieuwe Santa Fe is leverbaar met de innovatieve HTRAC™-vierwielaandrijving, die een optimale wegligging en bochtstabiliteit verzekert, zodat gladde stadswegen en hobbelige landwegen veel veiliger en rustgevender aanvoelen.

   Side view of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

   Nagelnieuw voertuigplatform.

   De nieuwe Santa Fe staat op het volledig nieuwe Hyundai-platform van de derde generatie, dat aanzienlijke verbeteringen mogelijk maakt op het vlak van prestaties, rijgedrag, zuinigheid en veiligheid.

   The MacPherson suspension of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV.

   Prestatiegerichte ophanging.

   De MacPherson-ophanging staat garant voor een betere stabiliteit en sterkere rijprestaties. De Multi-linkophanging achteraan verzekert een comfortabeler rijgedrag en neemt minder ruimte in beslag.

   Connectiviteit

   Baanbrekende connectiviteit voor onderweg.

   De nieuwe Santa Fe Hybrid werd uiteraard ook opgewaardeerd met de nieuwste slimme technologieën, zoals smartphoneweergave op het scherm, en baanbrekende connectiviteitsfuncties zoals de Bluelink® Connected Car Services, waarmee je de wagen bedient vanaf je smartphone – of met je stem. Een gratis vijfjarenabonnement op Hyundai's LIVE Services is inbegrepen bij het navigatiesysteem met 10,25"-scherm.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. A close-up image of the upgraded wireless charging pad in the new Hyundai Santa Fe Hybrid.

    Draadloos laden.

    Het verbeterde draadloze laadvlak is nu nog krachtiger en effectiever om smartphones snel en eenvoudig op te laden zonder rommelige kabels.

   2. A close-up image of the Apple Car Play and Android Auto screen in the new Hyundai Santa Fe Hybrid.
    2

    Apple CarPlay en Android Auto.

    Voortaan kan je de apps van je smartphone spiegelen op het 10.25"-aanraakscherm dankzij Apple CarPlay(tm) en Android Auto(tm).

   3. An image of a smartphone with the Hyundai Bluelink® Connected Car Services app active.

    Bluelink® Connected Car Services.

    Bedien jouw Hyundai met je smartphone – of je stem. Bluelink® garandeert een naadloze connectiviteit en slimme functies om je rit nog eenvoudiger te maken.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

     Deuren vergrendelen
     ontgrendelen vanop afstand.

     Vergeten je auto op slot te doen? Geen nood: de nieuwe Santa Fe Hybrid waarschuwt je met een pushbericht op je smartphone. Met je pincode kan je je auto vervolgens met een druk op de knop vergrendelen of ontgrendelen.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

     Bestemming verstuurd naar auto.

     Als je nieuwe Santa Fe is uitgerust met navigatie, kan je de Bluelink-app gebruiken om bestemmingen op te zoeken wanneer je niet in de auto zit. Bluelink synchroniseert de route vervolgens met je navigatiesysteem. Stap gewoon in en druk op 'go'.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

     Vind mijn auto.

     Vergeten waar je geparkeerd staat? Open simpelweg de Bluelink-app en je ziet de huidige locatie van jouw wagen – overal ter wereld.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

     Alarmmeldingen.

     Bluelink houdt je wagen steeds in het oog. Als iemand in je nieuwe Santa Fe probeert in te breken (door het deurslot te forceren en de deur te openen), stuurt de Bluelink-app een melding naar je smartphone.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

     Gezondheidsinformatie auto.

     Voor meer gemoedsrust kan je een diagnose op afstand uitvoeren vanaf de Bluelink-app. Het voertuigrapport geeft informatie over de bandenspanning, storingsindicaties, airbags, remmen en nog veel meer.

    1. 1
    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

     Voertuigstatus.

     Benzine nodig? Kijk eens op de app. Raadpleeg op elk moment de status van je auto vanop afstand: brandstofpeil, deuren open/gesloten of vergrendeld/ontgrendeld, ramen en koffer open/gesloten.

    1. 1
    Close-up of the all-new Hyundai Santa Fe Hybrid AVN touchscreen with navigation system on screen

    Geconnecteerde routing.

    Geconnecteerde routering betekent dat de route niet langer wordt berekend door de processor in het navigatietoestel, maar door een krachtige server in de Hyundai-cloud. Waarom is dat beter? Het zorgt voor nauwkeurigere verkeersvoorspellingen, nauwkeurigere aankomsttijden en betrouwbaardere herberekeningen van routes.

    Blue link Last Mile Navigation function

    Last Mile Navigation.

    Misschien moet je je nieuwe Santa Fe Hybrid verder weg parkeren dan je eigenlijke bestemming. Als je je binnen een straal van 200 m tot 2 km bevindt, kun je de navigatie van de auto laten doorlopen op de Bluelink-app. Vervolgens maakt je smartphone gebruik van augmented reality om je precies te leiden waar je heen wilt.

    Gebruiksgemak

    Slim comfort en gebruiksgemak.

    De nieuwe Santa Fe Hybrid biedt het allerbeste op het vlak van comfort en gebruiksgemak, met een uiterst veelzijdig zetelsysteem en uitgekiende dagelijkse hulpmiddelen zoals de intelligente elektrische achterklep en de openingshulp voor de achterklep. Jij, jouw gezin en jouw vrienden zullen de extra beenruimte op de tweede en derde zetelrij op prijs stellen, evenals het nog grotere koffervolume en de talloze slimme opbergvakken die strategisch werden verdeeld over het interieur.

    nterior view of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV showing all the seats.
    Interior view of the new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV showing a child adjusting the headrest.

    Uiterst veelzijdige zetels.

    Aan het inpakken voor een grote reis? Dan is het goed om weten dat de tweede zetelrij zich eenvoudig laat neerklappen in drie delen (40/20/40) om zowel passagiers als bagage te vervoeren. Een eenvoudige druk op de knop is voldoende om de tweede zetelrij weg te schuiven en de toegang tot de achterste zetelrij te vergemakkelijken. Geniet van eersteklas comfort voor zeven inzittenden en een zee aan bagageruimte.

    A picture of the head-up display inside the new Hyundai Santa Fe Hybrid SUV.

    Head-up display.

    Het head-up display leidt je veilig door het verkeer. Het projecteert belangrijke gegevens zoals de snelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen rechtstreeks op de voorruit.

    Premium audiosysteem van KRELL.

    Het premium audiosysteem van KRELL biedt een superieure geluidskwaliteit. Tien hoogwaardige luidsprekers trakteren alle inzittenden op een adembenemende surroundklank, verzekerd door een uitmuntende twaalfkanaalsversterker met een totaal vermogen van 589 watt. KRELL Automotive is het merk voor luxueuze autoradio’s van KRELL, een toonaangevende leverancier van hoogwaardige audiosystemen in de VS.

    Image of KRELL premium audio system inside the new Hyundai Santa Fe Hybrid SUV. 

    Veiligheid

    Om jou en je passagiers te beschermen.

    De nieuwe geavanceerde SmartSense-veiligheidsvoorzieningen van Hyundai en de geavanceerde rijhulpsystemen zoals Highway Drive Assist en Parking Rear Collision Avoidance brengen de nieuwe Santa Fe Hybrid op het niveau van concurrenten uit het premiumsegment. En dan zwijgen we nog over het nieuwe Remote Smart Parking Assist, dat jouw wagen voor jou parkeert.

    Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
    1. The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV from the rear parked in front of a house.

     Remote Smart Park Assist (RSPA).

     De nieuwe Santa Fe Hybrid kan met afstandsbediening parkeren of zelfstandig een parkeerplaats verlaten. Het systeem kan zelfs met een druk op de knop automatisch achteruit parkeren in een parkeerplaats.

    2. The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV using the Reverse Parking Collision-Avoidance Assist.

     Reverse Parking Collision-Avoidance Assist (PCA-R).

     Deze nieuwe functie gebruikt parkeersensoren achteraan en opzij om obstakels te detecteren bij het achteruitrijden. Het laat een waarschuwing weerklinken en remt indien nodig af om een aanrijding te vermijden.

    3. The new Hyundai Santa Fe Hybrid 7 seat SUV from the front driving down a highway.

     Highway Drive Assist (HDA)

     Voor het eerst is de nieuwe Santa Fe Hybrid uitgerust met Highway Driving Assist (HDA). Dit systeem verenigt de functies van Lane Following Assist en Smart Cruise Control en gebruikt sensoren en kaartgegevens om een veilige werking te verzekeren en de snelheid automatisch aan te passen in omgevingen met een beperking. Met een druk op de speciale stuurwieltoets kan de bestuurder HDA activeren.

     Jou en je geliefden beschermen.

     De nieuwe Santa Fe Hybrid is ontworpen om jou en je passagiers te beschermen. Behalve de zes airbags – twee frontale, twee laterale en twee gordijnairbags – biedt hij ook een sterk verbeterde botsveiligheid dankzij het volledig nieuwe Hyundai-platform. Zo kan de auto de impact beter absorberen bij aanrijdingen en minimaliseert hij tegelijk de vervorming van de passagiersruimte.

     Ontdek wat deze SUV met zeven plaatsen allemaal kan.

     Als Europese top-SUV in ons gamma werd de nieuwe Santa Fe Hybrid niet alleen groter maar ook beter. Ervaar de extra ruimte en de uiterst geavanceerde technologieën, zoals de ‘state-of-the-art’ connectiviteits- en veiligheidsvoorzieningen. Lees meer via onderstaande thumbnails.

     Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

     *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

     GAMMA

     i10
     All New i20
     All New i20 N
     i30
     i30 Wagon
     i30 Fastback
     New i30 N
     New i30 Fastback N
     IONIQ Hybrid
     IONIQ Plug-In Hybrid
     IONIQ Electric
     All New BAYON
     New KONA

      

     New KONA Hybrid
     New KONA Electric
     All New KONA N
     Tucson
     All New Tucson
     All New Tucson Hybrid
     All New Tucson Plug-in Hybrid
     New Santa Fe Hybrid
     New Santa Fe Plug-in Hybrid
     NEXO
     IONIQ 5

     QUICKLINKS

     Een testrit aanvragen
     Uw Hyundai verdeler
     Lease Configurator
     Contact
     Verbruikstabel
     Contactgegevens
     Bandenetiketten

     WETTELIJKE VERMELDINGEN

     Hyundai garanties
     Wettelijke bepalingen

     VOLG ONS OP

     Facebook Twitter Youtube Instagram

     Hyundai Assistance 

     Contact | Legal


     © Copyright 2020 Korean Motor Company

     België / Belgium  

     We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
     Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
     Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
     Meer info
     Ik aanvaard