Hyundai NEXO

Nieuwste generatie
Fuel cell-SUV.
Because of #You

Kies uw kleur


 
 
 
 
 
De afbeelding kan afwijken van het origineel product.
 
InteriorThe image may differ from the actual product.
close
close
What people like the best option?
Trim
 
 
 
 • 55% AZERA 1.6 CRDi GLS FDU
 • 25% AZERA 1.6 CRDi
  GLS FDU
 • 15% AZERA 1.6 CRDi
  GLS FDU
Exterior Color
 • 63%
 • 52%
 • 19%
Interior Color
 • 63%
 • 52%
 • 19%
Onderweg naar een schonere toekomst
De nieuwe NEXO is een unieke SUV met waterstofbrandstofcel die geavanceerde technologie en een futuristisch design combineert met een uitstekende actieradius.

Geïnspireerd door de natuur

Met zijn pure, aerodynamische lijnen is de nieuwe NEXO ontworpen om op te vallen met een gestroomlijnde look, die elegant vloeit, net als water - zijn enige emissie.

 • Gestroomlijnd design De gestroomlijnde vensterlijn en het vloeiende dakdesign verhogen de aerodynamische look, expressief vanuit elke hoek.
 • Pure vorm Het zuivere, vooruitstrevende design combineert het beste op het vlak van aerodynamica, technologie en SUV-styling in een indrukwekkend pure vorm.
Klassiek De nieuwe NEXO belichaamt niet alleen Hyundai's toewijding tot vooruitstrevende milieuvriendelijke ontwikkeling, maar versterkt ook het leiderschap van het bedrijf op het vlak van elektrische voertuigen met een Fuel Cell (FCEV). Hyundai is inzake Fuel Cell technologie, begonnen met de ontwikkeling in 1998
 • 's Werelds eerste in serie geproduceerde FCEV-voertuig

  In 2013 werd de ix35 Fuel Cell het eerste in serie geproduceerde voertuig op waterstof.

 • Meeste voertuigen op waterstof verkocht

  In 2017 waren er in Europa 500 Hyundai waterstofvoertuigen ingeschreven Dat is meer dan alle andere merken samen. Hyundai verkoopt ze in 18 landen overal ter wereld, waarvan 13 in Europa.

 • Volgehouden toewijding tot het milieu

  Hyundai Motor Company werkt sinds 1998 aan de ontwikkeling van waterstofvoertuigen. We leggen ons erop toe om onze rol als wereldwijde leider inzake milieuvriendelijkheid volledig op te nemen.

 • 1998 Lancering van brandstofcelontwikkeling

  Hyundai Motor is al meer dan 2 decennia voorloper op vlak van ontwikkeling van waterstof aangedreven voertuigen.

  Het bedrijf startte met de ontwikkeling van Fuel Cell technologie in 1998.

 • 2002 Santa Fe FCEV van 75 kW

  Basismodel: Santa Fe SM
  Actieradius: 230 km
  Vermogen van de Fuel Cell: 75 kW
  Opmerking: Toevoeging van batterijpakket voor verbeterde actieradius en efficiëntie.

 • 2004 Tucson FCEV van 80 kW

  DOE FCEV demonstratie [2004-2009]

  Hyundai nam ook deel in het Noord-Amerikaanse FCEV demonstratieprogramma tussen 2004 en 2009 dat was georganiseerd door het Amerikaanse Ministerie van energie.

 • 2006 1e generatie Fuel Cell bus

  Hyundai voert sinds 2006 een FCEV demonstratieprogramma uit in samenwerking met de Koreaanse regering.

  Actieradius van de bus: 380 km
  Vermogen van de Fuel Cell: 160 kW
  Opmerking: gebruikt in Duitsland tijdens het Wereldkampioenschap van 2006.

 • 2007 Tucson FCEV van 100 kW

  Verdere ontwikkeling van FCEV-aandrijflijn.
  Actieradius: 370 km
  Vermogen van de Fuel Cell: 100 kW
  Opmerking: uitgerust met de door Hyundai zelf ontwikkelde elektrische aandrijflijn.

 • 2009 2de generatie Fuel Cell bus

  Het FCEV-demonstratieprogramma werd in 2009 in Seoul en Ulsan (Korea) gelanceerd en werd in 2013 met succes vervolledigd.
  Actieradius: 380 km

  Vermogen van de Fuel Cell: 200 kW
  Opmerking: gebruikt in Korea tijdens de Yeosu Expo 2012.

 • 2013 ix35 FCEV van 100 kW

  ‘s Werelds eerste FCEV in massaproductie

  Actieradius: 594km (NEDC)
  Vermogen van de Fuel Cell: 100kW

 • 2015 Intrado concept car met Fuel Cell

  De Hyundai Intrado concept car met Fuel Cell beleefde zijn première op het autosalon van Genève van 2014. De SUV/crossover heeft een centrale structuur van carbonvezel en gebruike een Li-ion-batterij van 36kW
  Actieradius: 600 km.

 • 2017 De FE concept car

  De FE concept car demonstreert de 4e generatie van de brandstofceltechnologie van Hyundai Motor, een evolutie van onderzoek, ontwikkeling en wereldwijde praktijkevaluatieprogramma's. Ondersteunt het IJslandse H2ME-initiatief.

 • 2018 Lancering van 2e generatie FCEV, NEXO

  De NEXO Fuel Cell SUV beschikt over ‘s werelds efficiënste Fuel Cell en een actieradius van 666 km (WLTP). De specifieke voertuigarchitectuur ervan zorgt voor een verbeterde vermogen-gewichtsverhouding, snellere acceleraties en een grotere interieurruimte.

Getest en goedgekeurd bij extreem koud weer De nieuwe NEXO is ontwikkeld om koud te starten bij temperaturen tot -30°C. Op ons proefterrein in Zweden, op amper een uur rijden van de noordpoolcirkel, hebben we onze nieuwste elektrische voertuigen in de meest extreme koude omstandigheden getest. Deze doorgedreven testen garanderen een Winterbestendig gebruik van het voertuig.
Luchtzuivering

Behalve water stoot de nieuwe NEXO niets uit. Bovendien filtert en zuivert hij de lucht terwijl hij rijdt. Hij vermindert de fijnstofvervuiling. Zuivere lucht is nodig om de Fuel Cell stack goed te laten functioneren. De zeer efficiënte en duurzame hoogwaardige luchtfilter van de NEXO verwijdert micro-deeltjes kleiner dan 2,5 PM (Particulate matter). Kortom: wanneer lucht door de NEXO stroomt wordt 99,9% van de deeltjes gezuiverd. De gezuiverde lucht die niet gebruikt wordt in de brandstofcel wordt uitgestoten, waardoor de buitenlucht waardoor de buitenlucht schoner wordt dan dat ze eerst was. Het aanraakscherm geeft de bereikte hoeveelheid luchtzuivering en CO2-reductie weer. De luchtzuiveringsfunctie verhoogt de onderhoudsvereisten niet.

Video afspelen
Geavanceerde technologie Met de zuinigste Fuel Cell ter wereld, een vultijd van amper 5 minuten en een actieradius van 666 kilometer (WLTP) is de nieuwe NEXO een klasse op zich. Hij werd volledig nieuw ontworpen met het oog op zuinigheid, een specifieke voertuigarchitectuur met een verbeterde vermogen-gewichtsverhouding, snellere acceleraties en meer cabineruimte.
Op het grote scherm

Het elegante 12,3" brede scherm geeft navigatie, informatie over het energieverbruik, infotainment en de klimaatregeling weer. Desgewenst kan het verdeeld worden in twee afzonderlijke schermen. Het navigatiesysteem Is tevens voorzien van Smart Device Integration , zodat u uw telefoon kunt verbinden en uw muziek en apps kunt beheren op het grote scherm.

EURO NCAP

Bij Hyundai hechten we veel belang aan uw veiligheid en welzijn en we zijn er trots op dat de vooruitstrevende veiligheidsvoorzieningen van de NEXO u en uw gezin beschermen met geavanceerde technologie die ongevallen helpt voorkomen en u beschermt mocht er zich toch een botsing voordoen.

Exterior
Ontworpen met het oog op schoonheid Maar gecreëerd met het oog op efficiëntie
De gestroomlijnde elegantie van het exterieur van de NEXO werd zorgvuldig geoptimaliseerd en omvat talrijke aerodynamische functies om het brandstofverbruik zo veel mogelijk te beperken. De geprezen ix35 brandstofcel werd nog verbeterd, en de luchtweerstandscoëfficiënt van de NEXO daalde verder van 0,350 tot 0,329.
 • meerLED Horizon-standlicht
  en samengestelde led-koplampen
  meer'Cascading' radiatorrooster
  meerLuchtinlaten bij de wielen
  • LED Horizon-standlicht
   en samengestelde led-koplampen
   Het unieke, licht gebogen LED Horizon-standlicht strekt zich uit over de gehele voorkant en vloeit aan beide kanten elegant over in de led-dagrijlichten. Ze bevinden zich boven de samengestelde led-dagrijlichten en maken de NEXO onmiskenbaar op de weg.
  • 'Cascading' radiatorrooster Vooraan werd het typische 'cascading' radiatorrooster van Hyundai opnieuw vormgegeven om naadloos een evenwichtig geheel te vormen met de samengestelde lichtvorm en het dubbele koplampdesign van de NEXO.
  • Luchtinlaten bij de wielen De sportieve luchtinlaten bij de wielen verbeteren de aerodynamica, zien er mooi uit en optimaliseren de luchtstroom over de wielen en de zijkanten.
 • meerAutomatisch uitklappende deurhandgrepen
  meerALichtmetalen velgen
  • Automatisch uitklappende deurhandgrepen Als u de NEXO van naderbij bekijkt, merkt u meteen dat de deurhandgrepen ontbreken. Met een druk op de knop kan de bestuurder de geïntegreerde automatische deurhandgrepen uitklappen, die vervolgens automatisch opnieuw inklappen bij 3 km/u.
  • Lichtmetalen velgen De stijlvolle 17" en 19" lichtmetalen velgen die speciaal voor de NEXO ontworpen zijn werden aerodynamisch geoptimaliseerd. Ze laten zo veel mogelijk lucht vloeiend over het velgoppervlak stromen, terwijl er toch voldoende lucht naar de remmen stroomt voor koeling.
 • meerFull
  LED-achterlichtblokken
  meer Luchtgordijn in de
  D-stijl
  • Full LED-achterlichtblokken De led-achterlichtblokken zijn voorzien van een glanzende binnenste lens, wat de kwaliteitsindruk verhoogt. Ze combineren op kunstige wijze de remlichten, achterlichten en richtingaanwijzers, voor een prachtige look en een uitstekend zicht.
  • Luchtgordijn in de D-stijl De speciaal ontworpen luchttunnel in de D-stijl vermindert de luchtweerstand, wat de aerodynamica ten goede komt. Samen met de lange achterspoiler met verborgen achterruitenwisser vormt hij visueel een stijlvolle verderzetting van het vloeiende dakdesign.
Interior
 • Stuurwiel

  Behoud de controle en blijf geconnecteerd. Het sportieve tweekleurige stuurwiel is voorzien van ergonomisch gepositioneerde bedieningselementen, zodat u verbonden kunt blijven en veilig de voertuigsystemen kunt bedienen. De schakelhendels passen het regeneratief remniveau aan.

 • Shift-by-wire-knoppen

  Alles wat u nodig hebt binnen handbereik - schakel over tussen rijden, neutraal, achteruit en parkeren via de handige toetsen op de middenconsole. Daar is ook de elektrische parkeerrem terug te vinden.

 • Onovertroffen ruimteaanbod

  De nieuwe NEXO is een veelzijdige SUV met een onovertroffen ruimteaanbod. Met een koffervolume van 461 liter (VDA) biedt hij royaal ruimte voor passagiers en bagage. De handige 60/40-neerklapbare achterbank geeft u meer flexibiliteit en bagageruimte wanneer u daar behoefte aan hebt. De waterstoftanks werden speciaal ontworpen om een volledig vlakke laadvloer mogelijk te maken. Met de zetels neergeklapt beschikt u over maar liefst 1.466 liter laadruimte.

 • Heringerichte opbergruimte in de middenconsole

  Dankzij de elektromotor van de NEXO is de traditionele versnellingspook vervangen door shift-by-wire-knoppen. De hierdoor uitgespaarde ruimte wordt gebruikt als handig opbergvak voor persoonlijke voorwerpen en het opladen van mobiele apparaten. Onder de zwevende console console bevindt zich een grote opbergruimte met twee USB-aansluitingen en een draadloos laadvlak.

 • Instrumentenbord

  Het briljante volledig digitale 7" LCD informatiebeeldscherm geeft belangrijke informatie eenvoudig weer. Naast de actieradius en ritinformatie toont een vermogensmeter hoe uw rijstijl uw brandstofverbruik beïnvloedt. Ook de status van geavanceerde rijhulpsystemen wordt hier weergegeven. Het is ook het scherm van de Blind-Spot View Monitor, een primeur in de sector, die het zicht naar achteren en de zijkant weergeeft bij het veranderen van rijstrook in beide richtingen.

 • Milieuvriendelijke materialen

  Elk aanraakoppervlak in de NEXO, waaronder de dakhemelbekleding op bamboebasis, plastics, bekledingen, zacht leder en vloermatten zijn UL-gecertificeerde biomaterialen. Dit is het meest verregaande gebruik van dergelijke materialen in om het even welk voertuig. We zijn erg trots op deze verwezenlijking.

Technology
Geavanceerde technologie
Hyundai geeft nogmaals de toon aan inzake elektrische voertuigen met Fuel Cell. Met de nieuwe NEXO, onze 2de waterstofwagen in massaproductie, bieden we 's werelds beste actieradius en prestaties, dankzij het meest geavanceerde Fuell Cell systeem op de markt, dat volledig in eigen huis werd ontwikkeld.
  Max vermogen: 120 kW | Actieradius (WLTP*): Tot 666 km | Max. snelheid: 179 km/u| Acceleratie (0-100 km/u): 9,2 sec

*Alle waarden voldoen aan de WLTP-regels (Worldwide Harmonised Light-Duty Vehicles Test Procedure), die het brandstof- en energieverbruik, de actieradius en de emissies van personenvoertuigen in Europa meten. Deze procedure biedt waarden die dichter bij de reële rijomstandigheden liggen. Volgens de NEDC (New European Driving Cycle) bedraagt de actieradius 756 km. NEDC is de huidige testmethode, die vervangen wordt door WLTP.

Topprestaties en hoogstaande efficiëntie Met een actieradius van 666 kilometer (WLTP) en de efficiëntste Fuel Cell ter wereld, is de nieuwe NEXO
een klasse op zich. Hij werd volledig nieuw ontworpen met het oog op zuinigheid, een specifieke voertuigarchitectuur met een verbeterde vermogen-gewichtsverhouding, snellere acceleraties en meer cabineruimte.
Geavanceerde Fuel Cell technologie voor elke dag

De NEXO, die uitgerust is met een revolutionair Fuel Cell technologie, biedt een blik in de toekomst van het transport - en is vanaf 2018 verkrijgbaar. De volledig emissievrije FCEV werkt op waterstof en bewijst dat een milieuvriendelijke aandrijving de energievereisten voor dagelijkse ritten en lange reizen volledig kan ondersteunen. De geprezen ix35-Fuel Cell van Hyundai werd verder ontwikkeld, waarbij de acceleratie, het vermogen, de efficiëntie en het energieverbruik werden verbeterd.

Functionaliteit van de aandrijflijn met Fuel Cell

De Fuell Cell stack, elektromotor, batterij en waterstoftanks werken samen om de nieuwe NEXO Fuel Cell Electric Vehicle (FCEV) aan te drijven. Wanneer de in de tanks opgeslagen waterstof in de Fuell Cell stack komt, wordt ze afgebroken in protonen en elektronen. De in de Fuell Cell stack opgewekte elektronenstroom levert elektriciteit die de elektromotor aandrijft. De protonen reageren met de zuurstofmoleculen uit de lucht, wat warmte en water genereert, de enige emissie van het voertuig.

 • Stap 1 Waterstof opgeslagen in de drie tanks wordt naar de brandstofcelstack
  gevoerd.
 • Stap 2 De brandstofcelstack wordt voorzien van een luchtinstroom.
 • Stap 3 De reactie van lucht en waterstof
  in de brandstofcelstack wekt elektriciteit
  en water op.
 • Stap 4 De opgewekte elektriciteit wordt naar de
  elektromotor gevoerd.
 • Stap 5 Het in de reactie gegenereerde water, de enige emissie van de NEXO, wordt uitgestoten. Waterstof is een veelzijdige, schone en veilige energiedrager. Het produceert lokaal zero emissies, kan opgewekt worden uit hernieuwbare elektriciteit en koolstofarme fossiele brandstoffen, waardoor volledig emissievrije oplossingen mogelijk zijn.
Recuperatief remsysteem

Het systeem recupereert bijkomende energie door in plaats van de remmen de elektromotor te gebruiken om het voertuig af te remmen. De door het recuperatief remsysteem opgewekte energie wordt opgeslagen in de batterij van 1,56 kWh, die de aandrijving van het voertuig ondersteunt en waardoor de NEXO een gezonde laadtoestand behoudt.
De bestuurder kan het niveau van het recuperatieve remsysteem eenvoudig aanpassen via de schakelhendels achter het stuur.

 • Tanken Met een tanktijd van amper 5 minuten en een actieradius van 666 kilometer (WLTP) bewijst de nieuwe NEXO dat
  een milieuvriendelijke aandrijflijn volledig kan voldoen aan de energiebehoeften van dagelijks pendelverkeer en langeafstandsritten.
  Om het comfort te vergroten biedt het navigatiescherm informatie over waterstoftankservice in een oogopslag:
  locatie van tankstations, werktijd, contactinformatie, enz.
 • Een tankstation vinden Een waterstoftankstation vinden in uw buurt. H2 MOBILITY werkt een nationale waterstofinfrastructuur uit waar
  auto's met brandstofcel kunnen tanken in Duitsland. In totaal worden er volgens planning in 2018 meer dan 100 tankstations geopend.
  Tegen 2023 zouden er ca. 400 stations functioneel moeten zijn.
  Bezoek hun website: https://h2.live/
Convenience
Geniet van naadloze connectiviteit
De nieuwe NEXO, die uitgerust is met een uitgebreide waaier aan geavanceerde connectiviteits- en comfortfuncties, biedt u toegang tot alles wat u belangrijk vindt.
 • Navigatie met 13,3" beeldscherm met hoge resolutie Via het elegante hartstuk van het boordcontrolesysteem, het naadloze 12,3" aanraakscherm, kunt u alles bedienen met uw vingertoppen. Net als een smartphone kunt u uw vingers gebruiken om in- of uit te zoomen of de navigatie bedienen via een bestuurdersinformatieknop. Op die manier bedient u niet enkel het navigatie-, infotainment- en airconditioningsysteem, maar het geeft ook de locatie van de dichtstbijzijnde waterstofstations en uw huidige energiestroom, de luchtzuivering en de bewaking van de waterstoftank weer. Naargelang uw wensen kunt u het beeldscherm opsplitsen in twee schermen. Het is tevens voorzien van Smart Device Integration zodat u uw telefoon kunt verbinden en uw muziek, telefoonfuncties en apps kunt beheren op het hoofdscherm.
 • Draadloos opladen Met het draadloze laadvlak (Qi-norm) in de middenconsole kunt u heel gemakkelijk Qi-compatibele smartphones opladen zonder kabel.
 • Premium audiosysteem van KRELL Het premium audiosysteem van KRELL biedt een superieure geluidskwaliteit. 8 hoogwaardige luidsprekers en een externe versterker trakteren alle inzittenden op een zeer bijzondere surround sound-beleving.
 • 5 jaar
  garantie zonder kilometerbeperking
  Zoals elke Hyundai wordt de nieuwe NEXO gebouwd volgens de strengst mogelijke kwaliteitsnormen. Die kwaliteit ondersteunen we met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking, zodat u kunt genieten van de dingen in het leven waar u van houdt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw wagen. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de sector u - volledig standaard - biedt.
 • Breed zonnedak
  Laat de zon binnenschijnen en geniet van de wind door uw haar. De NEXO is verkrijgbaar met een zonnedak dat kantelt en naar buiten schuift voor een zo groot mogelijke opening.
 • Verwarmde en geventileerde zetels
  Aangenaam fris? Of warm en gezellig? De voorste zetels zijn verkrijgbaar met ventilatie in 3 niveaus en een verwarmingssysteem, zodat u in alle weersomstandigheden comfortabel onderweg bent.
 • Verwarmbaar stuurwiel
  Geniet van warme handen op koude dagen. Het verwarmbaar stuurwiel maakt rijden in de winter veel aangenamer.
 • Koffervolume
  De NEXO biedt heel wat ruimte, zowel voor passagiers als voor bagage, met een koffervolume van 461 liter (VDA). En de 60/40-neerklapbare achterbank geeft u meer flexibiliteit en bagageruimte wanneer u daar behoefte aan hebt.
Safety
Hyundai SmartSense
Geniet van meer veiligheid en gemoedsrust met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde
bestuurdersassistentiesystemen. De NEXO De Nexo leidt de weg met de meest geavanceerde bestuurdersassistentiesystemen van alle
massamerken. Nieuwe technologieën, inclusief functies voor automatisch parkeren en rijstrookassistentie.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Lane Following Assist (LFA)

  Als primeur voor Hyundai is de NEXO uitgerust met Lane Following Assist (LFA). Als het systeem geactiveerd is, houdt het de SUV in het midden van de rijstrook bij snelheden tussen 0 en 145 kilometer per uur op snelwegen en in de stad. Het systeem bepaalt de positie van de auto in zijn rijstrook en waarschuwt de bestuurder met een visueel en akoestisch signaal, zodat hij zijn positie kan corrigeren. Als de bestuurder niet reageert, voert het systeem stuurcorrecties uit om de auto weer in een veilige positie te brengen.

 • Blind-spot Collision-avoidance Assist (BCA)

  Door middel van 2 radarsensoren in het onderste deel van de achterbumper waarschuwt dit systeem u met een visueel signaal voor verkeer in de dode hoek. Als u in een dergelijke situatie de richtingaanwijzer aanzet, geeft Lane Change Assist een akoestisch en visueel waarschuwingssignaal.

 • Forward Collision-avoidance Assist (FCA)

  Het FCA-systeem dat de weg voor de auto met een radar en een camera in het oog houdt, bedient automatisch de remmen wanneer het opmerkt dat de voorligger plots remt of dat er voetgangers op de weg lopen. Eerst waarschuwt het de bestuurder met een visueel en hoorbaar signaal en vervolgens regelt het de remkracht in overeenstemming met het botsgevaar. Indien nodig wordt de maximale remkracht opgewekt om een botsing te vermijden. Het systeem wordt geactiveerd wanneer een voertuig, voetganger of fietser gedetecteerd wordt voor de auto, bij snelheden van 10 km/u of meer.

 • LFA
 • BCA
 • FCA
 • END
Blind spot View Monitor & Blind Spot Monitoring (BVM & BSM)

Het toonaangevende Blind-Spot View Monitor-systeem van Hyundai geeft achter- en zijaanzichten weer op het centrale beeldscherm wanneer in een van beide richtingen van rijstrook wordt veranderd. Het verbetert ook de zichtbaarheid in donkere en regenachtige omstandigheden. Het systeem maakt gebruik van 360°-monitors met brede hoek aan weerszijden van het voertuig om zones weer te geven die niet zichtbaar zijn in een traditionele achteruitkijkspiegel. Hyundai is de eerste autoconstructeur die bestuurders videobeelden toont van beide kanten van het voertuig.

Remote Smart Park Assist (RSPA)

Parkeren werd veel eenvoudiger. Dankzij RSPA kan de NEXO autonoom in- en uitparkeren met of zonder bestuurder in de auto. Het RSPA-systeem kan zelfs met een druk op de knop automatisch achteruit parkeren in een parkeerplaats. Dit systeem is speciaal ontworpen voor enge parkeerplaatsen en bestuurders die niet graag parkeren op moeilijke plaatsen.

SPECIFICATIES

Selecteer een versie
Alles tonen
top

Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
Meer info
Ik aanvaard