Bijgewerkt met toptechnologie en comfortvoorzieningen.

Van het allernieuwste in intuïtieve connectiviteit tot een uitgebreid gamma hoogwaardige veiligheidsfuncties en zuinige nieuwe krachtbronnen zoals de hybride opties: de nieuwe Kona is uitgerust met tal van intelligente technologieën om je actieve levensstijl te ondersteunen.

Veiligheid

Geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen.

Omdat niets belangrijker is dan de veiligheid van wie je dierbaar is, hebben we de nieuwe Kona een upgrade gegeven. Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen, kreeg de nieuwe Kona de allernieuwste veiligheids- en rijhulpfuncties om je extra gemoedsrust te bieden.

The Rear Cross-traffic Collision-avoidance Assist (RCCA) of the new Hyundai Kona.

Rear Cross-traffic Collision-avoidance Assist (RCCA)

Bij achteruitrijden in zones met beperkte zichtbaarheid waarschuwt het systeem je wanneer voertuigen van opzij naderen – en bedient het bovendien automatisch de remmen.

The Intelligent Speed Limit Warning (ISLW) recognizing road speed signs in the new Hyundai Kona.

Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

Herkent verkeersborden en geeft snelheidsbeperkingen en inhaalverbodsborden in real time weer, zowel op het navigatiescherm als op het instrumentenbord.

Connectiviteit

Geconnecteerd comfort in zijn jongste gedaante.

De gloednieuwe Kona werd uiteraard ook opgewaardeerd met de recentste connectiviteitsfuncties zoals de Bluelink® Connected Car Services, waarmee je je wagen bedient vanaf je smartphone – of met je stem. Een gratis vijfjarenabonnement op Hyundai's LIVE Services is inbegrepen bij het navigatiesysteem met 10,25"-scherm.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The 10.25” touchscreen of the new Hyundai Kona supporting Apple CarPlay™ and Android Auto™.
  1

  Nieuw navigatiesysteem met 10,25"-aanraakscherm.

  Het 10,25"-aanraakscherm ondersteunt Apple CarPlay™ en Android Auto™, zodat je je smartphone kunt verbinden en je smartphonefuncties en -apps kunt beheren op het hoofdscherm.

 2. The conveniently located wireless charging pad in the centre console of the new Hyundai Kona.

  Draadloos laden.

  Het handig gepositioneerde draadloze laadvlak laadt Qi-compatibele smartphones snel en eenvoudig op.

 3. E-call.

  Belt automatisch de hulpdiensten als je een ongeluk hebt en de airbags worden ontplooid. Of druk om het even wanneer – 365 dagen per jaar – op de SOS-knop voor noodhulp.

 4. Premium audiosysteem van KRELL.

  Blijf online in de stad of ga offline, ga offroad en zet je muziek zo luid als je maar wilt. Het premium KRELL-geluidssysteem biedt een schitterende geluidskwaliteit en laat je rocken in stijl.

  Bluelink® Connected Car Services.

  Bluelink® Connected Car Services brengen naadloze connectiviteit rechtstreeks in de nieuwe Kona met online spraakherkenning en een brede waaier van functies om het rijden makkelijker en aangenamer te maken. Bovenop de vele slimme functies die je kunt bedienen met de Bluelink-app, geniet je ook vijf jaar lang van een gratis abonnement op de Hyundai LIVE Services, dat is inbegrepen in het navigatiesysteem.

  The personalized user profile in the new Hyundai Kona.

  Gepersonaliseerd gebruikersprofiel.

  Bewaar alles net zoals jij het graag hebt. Nu kun je je voorkeuren voor het infotainmentsysteem, zoals taal-, Bluetooth- en navigatie-instellingen, opslaan.

  The feature controls on the steering wheel of the Hyundai Kona.

  Uitgebreide spraakherkenning

  Activeer en bedien functies zoals de klimaatregeling, de bedieningselementen van het infotainmentsysteem en de buitenspiegel- en stuurwielverwarming via spraakopdrachten.

  De Bluelink® Smartphone App.

  Bedien je wagen in een handomdraai. De Bluelink-app verbindt je met je wagen via je smartphone, zodat je de deuren kunt vergrendelen, kunt controleren hoeveel brandstof er nog in de tank zit, je wagen kunt voorverwarmen op koude dagen ... en nog veel meer. Ontdek hieronder meer.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Deuren vergrendelen en ontgrendelen op afstand.

   Vergeten je auto op slot te doen? Geen nood: de nieuwe Kona kan een pushbericht versturen naar je smartphone. Met je pincode kun je je auto vervolgens met een druk op de knop vergrendelen of ontgrendelen.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Bestemming verstuurd naar auto. Als je nieuwe Kona is uitgerust met navigatie, kun je de Bluelink-app gebruiken om bestemmingen op te zoeken wanneer je niet in de auto zit. Bluelink synchroniseert dan de route op je navigatiesysteem. Stap gewoon in en druk op 'go'.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Vind mijn auto.

   Vergeten waar je geparkeerd staat? Open simpelweg de Bluelink-app en je ziet de huidige locatie van je wagen – overal ter wereld.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Alarmmeldingen.

   Bluelink houdt je wagen steeds in het oog. Als iemand in je nieuwe Kona probeert in te breken (het deurslot is geforceerd en de deur wordt geopend), stuurt de Bluelink-app een melding naar je smartphone.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Gezondheidsinformatie auto.

   Voor meer gemoedsrust kun je een diagnose op afstand uitvoeren vanaf de Bluelink-app. Het voertuigrapport geeft informatie over de bandenspanning, storingsindicaties, airbags, remmen en nog veel meer.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

   Voertuigstatus.

   Benzine nodig? Kijk eens op de app. Raadpleeg op elk moment de status van je auto vanop afstand: brandstofpeil, deuren open/gesloten of vergrendeld/ontgrendeld, ramen en koffer open/gesloten.

  1. 1
  screenshot of bluelink app on the iPhone: Last mile navigation.

  Last Mile Navigation.

  Misschien moet je je nieuwe Kona verder weg parkeren dan je eigenlijke bestemming. Als je je binnen een straal van 200 m tot 2 km bevindt, kun je de navigatie van de auto laten doorlopen op de Bluelink-app. Vervolgens maakt je smartphone gebruik van augmented reality om je precies te leiden waar je heen wilt.

  Comfort

  Geniet van eersteklas comfortfuncties.

  Op het vlak van comfort kreeg de nieuwe Kona een brede waaier aan innovatieve esthetische en technische oplossingen mee. Ze voorzien je – en zelfs je achterpassagiers – van het allernieuwste dat een auto te bieden kan hebben wat betreft comfort en functionaliteit. Voorbeelden op de tweede rij zijn zetelverwarming en een USB-poort.

  The controls for the front seat heating ventilation in the new Hyundai Kona.

  Verwarmde en geventileerde zetels.

  Warm in de winter en koel in de zomer. De voorzetels zijn verkrijgbaar met zetelverwarming en -ventilatie.

  The rear USB port comforting the heated backseats in the new Hyundai Kona.

  Comfort achterin.

  De achterpassagiers zullen blij zijn met de zetelverwarming op de tweede rij en de handige USB-poort achterin, waarmee ze hun smartphone in alle comfort kunnen opladen.

  Sfeerverlichting.

  In de hertekende middenconsole en voetenruimte is nieuwe technologie voor sfeerverlichting geïnstalleerd die het gestroomlijnde karakter van het interieur versterkt.

  The new ambient light technology in the new centre console and footwell of the new Hyundai Kona.
  The electric parking brake in the centre console of the new Hyundai Kona.

  Elektronische handrem (EPB).

  Op de middenconsole is ook een elektrische parkeerrem terug te vinden. Die is niet alleen handig en gebruiksvriendelijk, maar maakt ook extra ruimte vrij in het interieur.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The rear-view camera in the new Hyundai Kona for easy and safe parking.

   Achteruitrijmonitor.

   Profiteer van een beter zicht wanneer je parkeert en rijdt. Met een druk op de knop toont de achteruitrijcamera op het centrale aanraakscherm precies wat er achter je gebeurt – zelfs tijdens het rijden.

  2. The Head-up display (HUD) in the new Hyundai Kona projecting important informations into your sight.

   Head-up display (HUD).

   Met een voortreffelijke leesbaarheid helpt ons head-up-display je veilig door het verkeer. Het display projecteert belangrijke informatie zoals de snelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen precies in je blikveld.

  3. The paddle shifters controlling the 7-speed Dual Clutch Transmission of the new Hyundai Kona.

   Schakelhendels achter het stuur

   Zin om de teugels zelf in handen te nemen? Is de nieuwe Kona uitgerust met de 7-versnellingsbak met dubbele koppeling, dan schakel je vingervlug met de schakelhendels.

   Prestaties

   Titel prestaties

   De nieuwe Kona tilt prestaties en duurzaamheid naar een ongekend niveau. De nieuwe mild hybrid-aandrijvingen met 48V-batterij helpen de CO2-uitstoot te verlagen en minder brandstof te verbruiken. Een keur van verbeteringen aan de ophanging en het rijgedrag zorgt voor een soepelere rijervaring en een betere wegligging. De stuurinrichting werd afgestemd op het nieuwe karakter van de ophanging en opgewaardeerde banden verzekeren een lager brandstofverbruik en lagere emissies.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Max Power and Torque of the 1.0-litre T-GDi petrol engine in the new Hyundai Kona.

    1.0 T-GDi-benzinemotor.

     De 1.0 T-GDi-benzinemotor levert 120 pk en is leverbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak (6MT) of – voor het eerst – met een optionele 7-versnellingsbak met dubbele koppeling (DCT). Voor een lager brandstofverbruik is er ook een mild hybrid-versie met 48V-batterij en een intelligente handgeschakelde 6-versnellingsbak (6iMT) verkrijgbaar. Max. vermogen: 120 pk, max. koppel: 200 Nm ( 7DCT) / 172 Nm (6MT en 6iMT).

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Max Power and Torque of the 1.6-litre T-GDi petrol engine in the new Hyundai Kona.

    1.6 T-GDi-benzinemotor.

    Als je meer geïnteresseerd bent in een sportievere aandrijflijn, stelt de verbeterde 1.6 T-GDI-benzinemotor 198 pk ter beschikking. Hij wordt gekoppeld aan de soepel schakelende 7-versnellingsbak met dubbele koppeling (DCT) . Max. vermogen: 198 pk, max. koppel: 265 Nm.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Max Power and Torque of the U 1.6 diesel engine in the new Hyundai Kona.

    U 1.6-dieselmotor

    De diesel is een 1,6-litermotor die 136 pk levert. Kies tussen een intelligente handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 7-versnellingsbak met dubbele koppeling (DCT). Hij is standaard voorzien van een mild hybrid-systeem met 48V-batterij. Max. vermogen: 136 pk, max. koppel: 320 Nm (met DCT).

   1. 1
   The new Hyundai Kona from the front in Surfy Blue driving down a country road through the woods.

   Verbeterde rijervaring en wegligging.

   De afstelling van de nieuwe Kona werd bijgewerkt voor een soepelere rijervaring. De veren, schokdempers en stabilisatorstangen werden gewijzigd om meer rijcomfort te bieden en de isolatie te verbeteren.

   Het nieuwe mild hybrid-systeem met 48V-batterij.

   Bespaar brandstof en verlaag je uitstoot met het optionele mild hybrid-systeem met 48 volt-batterij. Het ondersteunt de verbrandingsmotor met extra koppel tijdens acceleraties, afhankelijk van de laadstatus van de batterij en de mate van acceleratie. Zo worden het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot van de aandrijflijn verbeterd. Hieronder lees je meer over hoe het systeem werkt in diverse rijsituaties.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Mild Hybrid Starter Generator (MHSG) of the new Hyundai Kona supporting the combustion engine.

    Comfortstart.

    Het mild hybrid-systeem komt het meest tot zijn recht in stadsverkeer, dankzij de ‘Mild Hybrid Starter Generator’ die de verbrandingsmotor bijstaat bij het herstarten na stilstand. Door energie uit de 48V-batterij te halen kan de motor sneller en soepeler worden gestart dankzij het extra koppel.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Mild Hybrid Starter Generator (MHSG) of the new Hyundai Kona supporting acceleration.

    Acceleratie.

    Bij acceleraties ondersteunt de startgenerator de motor met extra vermogen, naargelang de laadstatus van de batterij en de input van het gaspedaal. Eens de gewenste snelheid is bereikt, wordt het systeem in vrijloop gezet, zodat het geen vermogen meer levert. Dat beperkt de CO2-emissies en het brandstofverbruik.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Mild Hybrid Starter Generator (MHSG) of the new Hyundai Kona charging while driving.

    Opladen tijdens het rijden.

    Bij constante snelheden blijft het systeem in neutraal of werkt het als een generator die de 48V-batterij oplaadt, naargelang de laadstatus van de batterij.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The Mild Hybrid Starter Generator of the new Hyundai Kona converting braking energy in electricity.

    Recuperatie.

    Bij actief remmen of overtoeren drijft de draaiende krukas de startgenerator aan, die dan energie recupereert met een maximaal vermogen van 10 tot 12 kW. De generator zet de kinetische remenergie om in elektriciteit waarmee de 48V-batterij wordt opgeladen.

   1. 1
   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. The extended start-stop system of the new Hyundai Kona activating at 30 km/h.

    Doorgedreven start-stop.

    Bij uitrollen tegen lage snelheden wordt de stop-startfunctie al bij 30 km/u geactiveerd. Wanneer de auto tussen 30 en 0 km/u vertraagt en de versnellingsbak ontkoppeld is, wordt de motor volledig uitgeschakeld.

   1. 1

   Nieuwe transmissieopties op maat van jouw rijstijl.

   De nieuwe Kona is leverbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak, een 7-versnellingsbak met dubbele koppeling (7DCT) of de nieuw ontwikkelde intelligente handgeschakelde 6-versnellingsbak (iMT). Die laatste draagt bij tot het lagere brandstofverbruik van mild hybrid-modellen met 48V-batterij.

   Gear shifter of the Intelligent Manual Transmission in the new Hyundai Kona.
   3

   Intelligent Manual Transmission.

   Om het brandstofverbruik bij de mild hybrid-versie te verlagen, koppelt de iMT de motor van de transmissie los wanneer het gaspedaal wordt losgelaten. De auto rijdt dan in freewheelmodus.

   The smooth-shifting 6-speed manual transmission in the centre console of the Hyundai Kona.

   Handgeschakelde 6-versnellingsbak

   De soepele manuele zesbak is ontworpen om snel en nauwkeurig te schakelen.

   Ontdek meer over de nieuwe KONA.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. 1
   2. 2
   3. 3

   Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

   *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

   GAMMA

   i10
   All New i20
   All New i20 N
   i30
   i30 Wagon
   i30 Fastback
   New i30 N
   New i30 Fastback N
   IONIQ Hybrid
   IONIQ Plug-In Hybrid
   IONIQ Electric
   All New BAYON
   New KONA

    

   New KONA Hybrid
   New KONA Electric
   All New KONA N
   Tucson
   All New Tucson
   All New Tucson Hybrid
   All New Tucson Plug-in Hybrid
   New Santa Fe Hybrid
   New Santa Fe Plug-in Hybrid
   NEXO
   IONIQ 5

   QUICKLINKS

   Een testrit aanvragen
   Uw Hyundai verdeler
   Lease Configurator
   Contact
   Verbruikstabel
   Contactgegevens
   Bandenetiketten

   WETTELIJKE VERMELDINGEN

   Hyundai garanties
   Wettelijke bepalingen

   VOLG ONS OP

   Facebook Twitter Youtube Instagram

   Hyundai Assistance 

   Contact | Legal


   © Copyright 2020 Korean Motor Company

   België / Belgium  

   We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
   Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
   Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
   Meer info
   Ik aanvaard