Uitzonderlijke technologie.

De nieuwe KONA Hybrid bulkt van de slimme technologieën om je actieve levensstijl te ondersteunen, van de nieuwe intuïtieve connectiviteit tot een complete veiligheidsuitrusting van topniveau en – natuurlijk – zijn efficiënte hybrideaandrijving.

Prestaties.

Meer sensaties. Minder emissies.

Een zeldzame combinatie: hybride en meeslepend. Deze sportieve SUV beschikt over een speciaal afgestelde benzinemotor met directe injectie en een elektromotor gevoed door batterijen. Samen garanderen ze uitmuntende prestaties dankzij een systeemvermogen van 141 pk en 265 Nm koppel. Voeg een sportieve zesversnellingsbak met dubbele koppeling toe en je geniet van een meeslepende ervaring met een rijkelijk koppel wanneer je dat het meest nodig hebt.

The stats of the sporty and efficient new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.
1
Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Illustration of the petrol engine of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Benzinemotor.

  De speciaal afgestelde, rechtstreeks ingespoten 1.6 GDI-benzinemotor levert 105 pk en toont zich bijzonder energiezuinig.

 2. Illustration of the electric motor of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Elektromotor.

  Geniet van elektriserende acceleraties. De 43,5 pk sterke elektromotor combineert een hoog koppel met een hoge efficiëntie en indrukwekkende acceleraties vanuit stilstand.

 3. Illustration of the lithium-ion polymer battery of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Lithium-ionpolymeerbatterij.

  De 1,56 kWh krachtige batterij heeft superieure laad- en ontlaadkenmerken en maximaliseert zowel het elektrische rijbereik als de energieopslag.

 4. Illustration of the dual clutch transmission of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Zesversnellingsbak met dubbele koppeling.

  De innovatieve zesversnellingsbak met dubbele koppeling (DCT) garandeert een soepel rijgedrag, een bijzonder aangename rijervaring en een snellere respons.

 5. Close up image of the paddle shifters in the Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Schakelhendels.

  Zin om zelf te schakelen? In de Sport-modus kun je manueel schakelen met de schakelhendels aan het stuur voor meer sensaties.

  Energiestroom.

  Naargelang de rijsituatie schakelt de nieuwe KONA Hybrid naadloos over tussen de benzinemotor en elektromotor of zet hij ze allebei aan het werk. Het regeneratieve remsysteem laadt de batterij op door op de elektromotor te remmen. De gerecupereerde energie wordt vervolgens weer gebruikt om de elektromotor aan te drijven tijdens acceleraties, op hellingen en bij lage snelheden. In deze animaties zie je die complexe energiestromen.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The electric motor helping the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV accelerating.

   Start/Lage snelheid.

   Bij het starten en bij lage snelheden drijft de elektriciteit uit de batterij de elektromotor aan om de nieuwe KONA Hybrid te laten accelereren.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The electric motor and petrol engine working in parallel in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

   Acceleratie/bergop.

   Bij krachtige acceleraties of hellingen werken de elektromotor en benzinemotor samen om het acceleratievermogen te maximaliseren en het brandstofverbruik te minimaliseren.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The electric motor or petrol engine powering the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

   Constante snelheden.

   Bij constante snelheden wordt het aandrijfvermogen geleverd door de benzinemotor of elektromotor, naargelang welke motor het zuinigst werkt in die situatie.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system charges the battery while slowing the new Hyundai Kona Hybrid.

   Vertragen/bergaf.

   Het regeneratieve remsysteem laadt de batterij op door op de elektromotor te remmen. Wanneer je vertraagt of bergaf rijdt, wordt de gerecupereerde energie opgeslagen in de batterij.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The regenerative braking system charges the battery while slowing the new Hyundai Kona Hybrid.

   Regeneratief remmen.

   Bij vertragingen (bv. tijdens het remmen of wanneer je bergaf rijdt) fungeert de elektromotor als generator en recupereert hij de kinetische energie om ze als elektrische energie op te slaan in de batterij.

  1. 1

  Brandstof besparen en de emissies verlagen: ECO-DAS.

  De uitzonderlijk lage verbruiks- en CO2-cijfers worden ondersteund door het ‘ECO Driving Assistant System’ (ECO-DAS). Wanneer er een route in het navigatiesysteem wordt ingevoerd, wordt die door dit voorspellende energiebeheersysteem geanalyseerd en worden topografiegegevens vergeleken om een optimale mix van batterij- en benzinevermogen te hanteren. Bovendien informeert de ‘Coasting Guide’ de bestuurder op voorhand als hij moet vertragen om zo het brandstofverbruik te reduceren.

  Veiligheid.

  Baanbrekende veiligheid en geavanceerde rijhulpsystemen.

  Omdat niets belangrijker is dan de veiligheid van je geliefden, hebben we de nieuwe KONA Hybrid een veiligheidsupgrade gegeven. Dankzij Hyundai SmartSense, ons toonaangevende arsenaal van geavanceerde rijhulpsystemen, werd de nieuwe KONA Hybrid bijgewerkt met de allernieuwste veiligheids- en rijhulpsystemen voor nog meer gemoedsrust.

  The Intelligent Speed Limit Warning recognizing road speed signs in the new Hyundai Kona Hybrid.

  Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

  Herkent verkeersborden en geeft snelheidsbeperkingen en inhaalverbodsborden in real time weer, zowel op het navigatiescherm als op het instrumentenbord.

  Connectiviteit.

  De top van geconnecteerd comfort.

  De nieuwe KONA Hybrid werd ook opgewaardeerd met de nieuwste slimme technologieën, zoals smartphone-mirroring op het scherm en baanbrekende connectiviteitsfuncties zoals de Bluelink® Connected Car Services, waarmee je je auto bedient met je smartphone – of met je stem. Een gratis abonnement van vijf jaar op de LIVE Services van Hyundai is inbegrepen bij het navigatiesysteem met 10,25"-breedbeeldscherm.

  The 10.25” touchscreen of the new Hyundai Kona Hybrid supporting Apple CarPlay™ and Android Auto™.
  2

  Navigatie met 10,25"-aanraakscherm.

  Het 10,25"-aanraakscherm ondersteunt Apple CarPlay™ en Android Auto™ zodat je je telefoon kunt aansluiten en de telefoonfuncties op het breedbeeldscherm kunt bedienen.

  Geconnecteerde diensten via Bluelink®.

  De geconnecteerde Bluelink®-services introduceren een naadloze connectiviteit in de nieuwe KONA Hybrid, met online spraakherkenning en een brede waaier van functies om elke rit handiger en aangenamer te maken. Bovenop de vele slimme functies die je kunt bedienen met de Bluelink-app, geniet je ook vijf jaar lang van een gratis abonnement op de LIVE Services van Hyundai, inbegrepen in het navigatiesysteem.

  The personalized user profile inside the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Gepersonaliseerd gebruikersprofiel.

  Bewaar alles zoals jij het wilt. Voortaan kun je al je infotainmentvoorkeuren opslaan (taal, Bluetooth- en navigatie-instellingen, enz.).

  The feature voice control in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Uitgebreide spraakherkenning.

  Activeer en regel voorzieningen zoals de airconditioning, de infotainmentvoorzieningen en de buitenspiegel- of stuurwielverwarming met gesproken commando's.

  De Bluelink®-smartphone-app.

  Bedien je auto vanuit de palm van je hand. De Bluelink®-app maakt via je smartphone verbinding met je auto zodat je de deuren kunt vergrendelen, het brandstofpeil kunt controleren, je auto kunt voorverwarmen op koude dagen, en nog veel, veel meer. Lees verder voor meer informatie.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Deurvergrendeling en -ontgrendeling vanop afstand..

   Ben je vergeten je auto op slot te doen? Geen nood: de nieuwe KONA Hybrid waarschuwt je met een pushbericht op je smartphone. Met je pincode kun je je auto met een druk op de knop vergrendelen of ontgrendelen.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Bestemming naar de auto versturen..

   Als je nieuwe KONA Hybrid is uitgerust met een navigatiesysteem, kun je de Bluelink-app gebruiken om bestemmingen op te zoeken wanneer je niet in de auto zit. Bluelink synchroniseert de route vervolgens met je navigatiesysteem. Instappen en wegwezen!

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Find my car..

   Vergeten waar je je auto geparkeerd hebt? Open gewoon de Bluelink-app om de huidige locatie van je auto te bekijken, waar in de wereld je ook bent.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Alarmmeldingen..

   Bluelink houdt je auto steeds in het oog. Als iemand in je nieuwe KONA Hybrid probeert in te breken (door het deurslot te forceren en de deur te openen), stuurt de Bluelink-app een melding naar je smartphone.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Autodiagnose..

   Voor meer gemoedsrust kun je vanop afstand een diagnose uitvoeren met de Bluelink-app. Het voertuigrapport geeft informatie over de bandenspanning, storingsindicaties, airbags, remmen en nog veel meer.

  1. 1
  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

   Voertuigstatus..

   Benzine nodig? Raadpleeg gewoon de app. Raadpleeg op elk moment de status van je auto vanop afstand: brandstofpeil, deuren open/gesloten of vergrendeld/ontgrendeld, ramen en koffer open/gesloten.

  1. 1
  Screenshot of bluelink app on the iPhone: last mile navigation.

  Navigatie voor de laatste kilometer.

  Misschien moet je je nieuwe KONA Hybrid verder weg parkeren dan je eigenlijke bestemming. Als je binnen een afstand van 0,2 tot 2 kilometer van je bestemming bent, kun je de resterende navigatieaanwijzingen doorsturen van de auto naar de Bluelink-app. Je smartphone leidt je dan verder naar de plaats waar je moet zijn met behulp van augmented reality.

  Comfort.

  Geniet van onovertroffen comfortfuncties.

  En wanneer het op comfort aankomt, beschikt de nieuwe KONA Hybrid over een brede waaier innovatieve esthetische en technische oplossingen om je de absolute top in autocomfort en functionaliteit te bieden, zelfs voor de achterpassagiers. Voorbeelden daarvan zijn de zetelverwarming en USB-aansluiting op de tweede zetelrij.

  A seat inside the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Verwarmde en geventileerde zetels.

  Warm in de winter, koel in de zomer. De bestuurders- en passagierszetel vooraan zijn verkrijgbaar met zetelverwarming en -verluchting.

  The rear USB port comforting the heated backseats in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Comfort achterin.

  De achterpassagiers zullen in de wolken zijn met de verwarmbare achterbank en de handige USB-aansluitingen waarmee ze hun smartphone comfortabel kunnen opladen.

  Sfeerverlichting.

  De nieuwe sfeerverlichting verlicht de hertekende middenconsole en voetruimte en versterkt het vloeiende karakter van het interieur.

  The new ambient light technology in the centre console and footwell of the new Hyundai Kona Hybrid.
  The electric parking brake in the centre console of the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV.

  Elektronische parkeerrem (EPB).

  Eveneens op de middenconsole bevindt zich de elektronische parkeerrem. Dit handige en gebruiksvriendelijke systeem creëert extra ruimte in het interieur.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The rear-view camera in the new Hyundai Kona Hybrid compact SUV for easy and safe parking.

   Achteruitrijmonitor.

   Geniet van een beter uitzicht tijdens het parkeren en rijden. Met een druk op de knop geeft de achteruitrijcamera op het centrale aanraakscherm weer wat er achter de auto gebeurt, zelfs tijdens het rijden.

  2. The Head-up display in the new Hyundai Kona Hybrid projecting important informations in your sight.

   Head-up display (HUD).

   Met zijn indrukwekkende leesbaarheid leidt ons head-up display je veilig door het verkeer. Het projecteert belangrijke gegevens zoals de snelheid, navigatieaanwijzingen en waarschuwingen rechtstreeks in je gezichtsveld.

  3. The heated steering wheel inside of the new Hyundai Kona Hybrid.

   Verwarmbaar stuurwiel.

   Geniet ook op koude dagen van warme handen. Het snelle comfort van het verwarmbare stuurwiel zal beslist in de smaak vallen.

   Lees meer over de nieuwe KONA Hybrid.

   Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

   *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

   GAMMA

   i10
   All New i20
   All New i20 N
   i30
   i30 Wagon
   i30 Fastback
   New i30 N
   New i30 Fastback N
   IONIQ Hybrid
   IONIQ Plug-In Hybrid
   IONIQ Electric
   All New BAYON
   New KONA

    

   New KONA Hybrid
   New KONA Electric
   All New KONA N
   Tucson
   All New Tucson
   All New Tucson Hybrid
   All New Tucson Plug-in Hybrid
   New Santa Fe Hybrid
   New Santa Fe Plug-in Hybrid
   NEXO
   IONIQ 5

   QUICKLINKS

   Een testrit aanvragen
   Uw Hyundai verdeler
   Lease Configurator
   Contact
   Verbruikstabel
   Contactgegevens
   Bandenetiketten

   WETTELIJKE VERMELDINGEN

   Hyundai garanties
   Wettelijke bepalingen

   VOLG ONS OP

   Facebook Twitter Youtube Instagram

   Hyundai Assistance 

   Contact | Legal


   © Copyright 2020 Korean Motor Company

   België / Belgium  

   We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
   Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
   Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
   Meer info
   Ik aanvaard