Hyundai
KONA Hybrid

De hybride wacht.

Gedurfd koetswerkdesign Laag brandstofverbruik Ruime veelzijdigheid van een SUV

Kies uw kleur


 
 
 
 
 
De afbeelding kan afwijken van het origineel product.
 
 
Topmodel,
nu onder hoogspanning.
De nieuwste telg van de KONA-familie gebruikt elektrisch vermogen om meer afstand af te leggen met een liter benzine. En dat alles zonder dat u een batterij hoeft op te laden of uw rijstijl hoeft te veranderen. De nieuwe KONA Hybrid is uitgerust met een benzine- én een elektromotor, die samen een uitstekend brandstofverbruik en een lagere uitstoot opleveren.

Gedurfd exterieurdesign.

De nieuwe KONA Hybrid is zelfverzekerd en uniek, met het bekroonde ontwerp dat van de KONA zo'n succes heeft gemaakt. Met zijn precies vormgegeven lijnen en zijn stijlvolle trekken is de nieuwe KONA Hybrid expressief vanuit alle gezichtshoeken.

 • Tweekleurig dak.

  Pas uw nieuwe KONA Hybrid aan om uw persoonlijke stijl uit te drukken. Hij is verkrijgbaar met een opvallend tweekleurig dak en u kunt tien exterieurkleuren combineren met twee dakkleuren, voor in totaal 27 verschillende combinaties.

 • Zelfverzekerd en uniek.

  De nieuwe KONA Hybrid is ontworpen om bewondering af te dwingen – en harten sneller te doen slaan. Het gedurfde koetswerkdesign springt in het oog met gespierde, zorgvuldig gecreëerde vormen, elegante ledlichten en unieke details die het sterke SUV-DNA beklemtonen.

Bekijk de nieuwe KONA Hybrid
in actie.

Een auto met lage emissies hoeft niet saai te zijn – dankzij de innovatieve hybride aandrijflijn
combineert de nieuwe KONA Hybrid een opmerkelijk design met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik.

Dynamiek.
Wat is een hybride auto?

De nieuwe KONA Hybrid legt de lat nog hoger voor eersteklas brandstofefficiëntie, met zijn combinatie van een benzine- en een elektromotor: een zogenaamd volledig parallel hybride aandrijfsysteem. Met de steun van een krachtige lithium-ionpolymeerbatterij zorgen de motoren samen voor een uitstekend brandstofverbruik en een lagere uitstoot. Afhankelijk van de rijsituatie schakelt het hybride aandrijfsysteem naadloos tussen de klassieke motor en de elektromotor, waarbij het soms beide tegelijk gebruikt. Daarnaast helpt de elektromotor als deel van het regeneratieve remsysteem de auto ook af te remmen en daarbij de batterij op te laden, zodat u dat niet hoeft te doen.

Technologie.

De nieuwe KONA Hybrid biedt u de naadloze connectiviteit die u verwacht en technische innovaties die uw leven makkelijker maken – zoals een head-updisplay en een hoog gemonteerd zwevend aanraakscherm voor een betere leesbaarheid en bereikbaarheid.

7” aanraakscherm en audio.

De nieuwe KONA Hybrid biedt u de naadloze connectiviteit die u verwacht en technische innovaties die uw leven makkelijker maken. Een voorbeeld is het 7” aanraakscherm waarmee alles vlot toegankelijk is via onze Smart Device Integration. Zo sluit u uw telefoon aan op het systeem en bedient u uw muziek, telefoon en appfuncties vanaf het hoofdscherm.

Nieuw digitaal informatiecluster.

Het optionele 4,2“ lcd-scherm, dat optimaal is geplaatst naast de snelheidsmeter en de hybride meter, die op zijn beurt het laden en ontladen van de batterij toont, geeft de bestuurder belangrijke informatie, zoals de toestand van de batterij en de energiestroom, de status van de actieve veiligheidsvoorzieningen, het resterende brandstofbereik en het brandstofverbruik, navigatie-instructies en de buitentemperatuur.

Head-updisplay (HUD).

Met zijn voortreffelijke lichtsterkte voor een optimale zichtbaarheid helpt het head-updisplay uw veiligheid te behouden door belangrijke informatie zoals de snelheid, navigatie-instructies en veiligheidswaarschuwingen van de hulpsystemen precies in uw blikveld te projecteren.

Exterior
De hybride wacht. In stijl.
De nieuwe KONA is een zelfverzekerde en unieke wagen, ontworpen om bewondering af te dwingen – en emissies te verlagen. Het gedurfde koetswerkdesign springt in het oog met gespierde, zorgvuldig gecreëerde vormen, elegante ledlichten en unieke details die het sterke SUV-DNA van Hyundai beklemtonen.
 • moreSamengesteld licht.
  moreCascadegrille.
  • Samengesteld licht. Het unieke design van de dubbele full led-koplampen met led-dagrijlichten vormt een kenmerkend lichtsignatuur vooraan.
  • Cascadegrille. De karakteristieke cascadegrille van Hyundai en het unieke design van de dubbele koplampen geven samen een gedurfde look aan de neus.
 • moreLichtmetalen velgen.
  moreTweekleurig dak.
  moreBlue Drive-badge.
  moreAccentlijnen.
  • Lichtmetalen velgen. Twee gloednieuwe sets lichtmetalen velgen, een weerspiegeling van de hightech hybride aandrijflijn, werden exclusief ontworpen voor de nieuwe KONA Hybrid. Kies voor de 16”- of de 18”-versie.
  • Tweekleurig dak. Het tweekleurige dak en dito buitenspiegels laten u kleurencombinaties afstemmen op uw persoonlijke stijl.
  • Blue Drive-badge. De auto's van Hyundai maken gebruik van een verzameling innovatieve technologieën die we Blue Drive noemen, om het brandstofverbruik te verbeteren en de uitstoot te verlagen. Op elk niveau van het gamma zijn er Blue Drive-modellen die de weg wijzen naar milieuvriendelijke prestaties. Zo biedt Hyundai zijn klanten overal ter wereld praktische manieren om hun uitstoot drastisch te beperken.
  • Accentlijnen. Accentlijnen in mat zilver aan de zijkanten scherpen het stijlvolle profiel van de nieuwe KONA Hybrid nog aan.
 • moreLed-achterlichten.
  moreAchterspoiler.
  moreHybridebadge.
  • Led-achterlichten. Het elegante designthema keert ook terug in de slanke led-achterlichten. Omhullende lichten met geïntegreerde richtingaanwijzers en achteruitrijlichten benadrukken het vooruitstrevende SUV-design nog meer.
  • Achterspoiler. De slanke achterspoiler omvat ook een ingebouwd led-remlicht. Net vóór de spoiler zit de haaienvinantenne.
  • Hybridebadge. De nieuwe KONA Hybrid wijst de wereld trots op zijn aandrijflijn, met een exclusieve hybridebadge.
Interior
Verfijnd interieur.
Stap in de nieuwe KONA Hybrid en u wordt onthaald op een ongezien niveau aan comfort, met hoogwaardige materialen voor een verfijnde atmosfeer. De standaarduitrusting omvat een exclusief pakket met wit als interieurkleur. Stijlvolle witte accenten rond de ventilatieopeningen en de versnellingskast contrasteren met glanzend zwarte accenten op de deurhandgrepen, de spaak van het stuurwiel en de ventilatieroosters. Witte contrasterende stiksels geven de zetels een extra stijlvolle toets.
 • Nieuw digitaal informatiecluster.

  Het optionele 4,2" lcd-scherm, dat optimaal geplaatst is naast de snelheidsmeter en de hybride meter,
  die op zijn beurt het laden en ontladen van de batterij toont, geeft de bestuurder belangrijke informatie,
  zoals de toestand van de batterij en de energiestroom, de status van de actieve veiligheidsvoorzieningen,
  het resterende brandstofbereik en het brandstofverbruik, navigatie-instructies en de buitentemperatuur.

 • 10,25’’ aanraakscherm.

  Een gloednieuw 10,25” Audio Video Navigation-systeem is beschikbaar als elegant middelpunt van de hertekende cockpit. Raadpleeg realtime informatie over tankstations, het verkeer, het weer en nuttige plaatsen, evenals parkeerplaatsen op en buiten de weg. Een zoekfunctie voor Hyundai-concessies is ook inbegrepen – en zelfs waarschuwingen voor snelheidscamera's waar dit wettelijk is toegestaan.

 • Middenconsole.

  De standaarduitrusting omvat een elektronische
  parkeerrem, handig geplaatst in de middenconsole. De
  eenvoudig te gebruiken knop activeert of deactiveert de parkeerrem.
  Hij maakt ook plaats vrij op de middenconsole voor bijkomende
  opbergruimte en een draadloos laadvak voor uw smartphone.

 • Verwarmbaar stuurwiel.

  Geniet van warme handen op koude dagen. Het verwarmbare stuurwiel,
  met glanzend zwarte accenten op de spaak, is voorzien van ergonomisch
  gepositioneerde bedieningselementen, zodat u verbonden kunt blijven en
  veilig de voertuigsystemen kunt bedienen.

 • KRELL Premium audiosysteem.

  Het hoogwaardige audiosysteem van KRELL levert schitterende
  geluidsprestaties zodat u in stijl kunt rocken. Het is uitgerust met
  acht luidsprekers, waaronder twee hogetoonluidsprekers
  van 20 mm, vier wooferluidsprekers van 160 mm, één centrale
  luidspreker van 100 mm en een subwoofer van 200 mm
  . De achtkanaalsversterker levert 45 W
  per kanaal, voor een optimale audio-ervaring in de auto.

 • Verwarmde en geventileerde zetels.

  Lekker fris? Of warm en gezellig?
  De voorzetels zijn verkrijgbaar met ventilatie in drie niveaus en
  een verwarmingssysteem, zodat u in alle weersomstandigheden
  comfortabel onderweg bent. En uw achterpassagiers genieten van het
  comfort dat de verwarmde achterzetels bieden.

 • Witte interieuraccenten.

  In de cockpit is de nieuwe KONA Hybrid standaard voorzien van een exclusief wit kleurpack. Stijlvolle witte accenten rond de ventilatieopeningen en de versnellingskast contrasteren met glanzend zwarte accenten op de deurhandgrepen , de spaak van het stuurwiel en de ventilatieroosters. Witte contrasterende stiksels geven de zetels een extra stijlvolle toets. Bovendien kunt u kiezen uit een andere optioneel kleurpack – Red – om het interieur nog meer aan uw smaak aan te passen.

Krachtige hybride prestaties.
Een combinatie die u niet al te vaak ziet: hybride en plezier; de nieuwe KONA Hybrid legt de lat nog hoger
voor brandstofefficiëntie. Deze sportieve SUV beschikt over een speciaal afgestelde benzinemotor met directe injectie en
een elektromotor met batterij. Samen leveren ze uitstekende prestaties, met een gecombineerd
vermogen van 141 pk en een koppel van 265 Nm. Voeg daar nog een sportieve zestrapsautomaat met dubbele koppeling
aan toe en u krijgt een dynamische mix die goed is voor een sensationele rijervaring, met een royaal koppel wanneer u daar de grootste nood aan heeft en een maximale
brandstofefficiëntie.
Benzinemotor.

De speciaal afgestelde GDI-verbrandingsmotor van 1,6 liter combineert een vermogen van 105 pk met een toonaangevende energie-efficiëntie. Directe benzine-injectie haalt de maximale hoeveelheid energie uit elke druppel brandstof.

Zestrapsautomaat
met dubbele koppeling.

De innovatieve dubbele koppeling (DCT) van de KONA Hybrid laat het schakelen natuurlijker en sportiever aanvoelen zodat u echt kunt opgaan in de rijervaring. Hij verbetert de acceleratie door de motor onmiddellijk te laten reageren en combineert de brandstofefficiëntie en responsiviteit van een manuele versnellingsbak met het gemak van een automaat.

Elektromotor.

Geniet van elektrische acceleratie. De 43,5 pk sterke elektromotor levert een hoog koppel en een hoog rendement. Hij produceert ook een indrukwekkende acceleratie bij het vertrek.

Lithium-ion-
polymeerbatterij.

De 1,56 kWh krachtige batterij heeft superieure laad- en ontlaadkenmerken en maximaliseert tegelijk het elektrische rijbereik en de energieopslag door het regeneratieve remsysteem. Omdat de batterij onder de zetels gemonteerd is, heeft de KONA Hybrid een uitzonderlijk laag zwaartepunt. Dit verhoogt de wendbaarheid aanzienlijk en maakt rijden zo leuk.

Energiestroom.

Afhankelijk van de rijsituatie schakelt de nieuwe KONA Hybrid naadloos tussen de
benzinemotor en de elektromotor. Het regeneratieve remsysteem laadt de accu op door de wagen via de elektromotor
te vertragen. De energie die zo in de accu wordt opgeslagen, zorgt vervolgens voor de aandrijving van de elektromotor als hulp bij het accelereren,
op hellingen en bij lage snelheid. Deze complexe energiestroom wordt in de volgende animaties geïllustreerd.

 • Vertrek/lage snelheid

  Elektrische modus

  Bij het vertrek en bij lage snelheden drijft de elektriciteit in de batterij de elektromotor aan om de KONA Hybrid te laten accelereren.

 • Regeneratief remsysteem

  Elektromotor --> Batterij

  Bij het vertragen (bv. tijdens het remmen of wanneer men bergaf rijdt) fungeert de elektromotor als generator en recupereert hij de kinetische energie om ze als elektrische energie op te slaan in de batterij.

 • Accelereren/bergop

  Benzinemotor en elektromotor

  Bij snellere acceleratie of bergop werken de elektromotor en de benzinemotor samen om de acceleratie te maximaliseren en het brandstofverbruik te minimaliseren.

 • Constante snelheid

  Benzinemotor en elektromotor

  Bij constante snelheden komt de kracht van de benzinemotor of de elektromotor, afhankelijk van wat in de gegeven situatie het energie-efficiëntst is.

 • Vertragen / bergaf

  Regeneratief remsysteem

  Het regeneratieve remsysteem laadt de accu op door de wagen via de elektromotor te vertragen. Tijdens het remmen of bergaf wordt de energie die het regeneratieve remsysteem genereert, opgeslagen in de batterij.

1 2 3 4 5
Brandstofbesparing en verlaging van de uitstoot: ECO-DAS.

De uitstekende brandstofefficiëntie en de lage CO2-uitstoot van de nieuwe KONA Hybrid worden bevorderd door het ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Wanneer er een route in het navigatiesysteem wordt ingevoerd, analyseert dit voorspellende energiebeheersysteem de route, waarbij gebruik wordt gemaakt van topografische gegevens om een optimale mix in te stellen van vermogen uit de batterij en brandstof uit de motor. De Coasting Guide informeert de bestuurder ook wanneer er een rijsituatie ontstaat waarbij hij moet vertragen om het brandstofverbruik te verminderen.

 • Predict Uphill.

  Wanneer op een route een helling wordt verwacht en de laadstatus van de batterij laag is, verhoogt de nieuwe KONA Hybrid de werking van de motor licht om de accu vooraf op te laden voor de beklimming. Dit zorgt ervoor dat de elektromotor kan helpen bij het bergop rijden en het inefficiënte gebruik van de benzinemotor bergop tot een minimum beperkt - wat het brandstofverbruik nog verder vermindert.

 • Predict Downhill.

  Wanneer de accu voldoende is opgeladen, gebruikt de nieuwe KONA Hybrid meer vermogen van de elektromotor voordat u bergaf rijdt, om het brandstofverbruik te minimaliseren. De elektrische energie wordt dan tijdens de afdaling teruggewonnen door regeneratief remmen.

 • Coasting Guide.

  De Coasting Guide analyseert de route-informatie van het navigatiesysteem om de bestuurder te verwittigen wanneer er een situatie ontstaat die vertraging vereist. Dit kan gaan om het veranderen van richting of het verlaten van de snelweg. Een symbool op het instrumentenbord en een geluidssignaal geven aan dat de bestuurder de voet van het gaspedaal kan halen. Het doel is het brandstofverbruik verder terug te dringen door de elektromotor te gebruiken om uit te bollen en door het gebruik van de remmen tot een minimum te beperken.

1 2 3
Schakelhendels.

Zin om de teugels zelf in handen te nemen? In de Sportmodus kunt u de schakelhendels aan het stuurwiel gebruiken om manueel te schakelen voor meer sensatie.

Safety
Hyundai SmartSense.
Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen, beschikt de nieuwe KONA Hybrid over de nieuwste actieveveiligheidstechnologie – ontworpen voor uw veiligheid en gemoedsrust.
Actieveveiligheidstechnologie.

Van automatisch remmen om botsingen te vermijden tot voertuigen in de dode hoek detecteren: de nieuwe KONA waarschuwt u voor mogelijke gevaren tijdens het rijden. Daarnaast kunnen functies als Lane Keeping Assist actief tegensturen om u bij hoge en lage snelheden in uw rijstrook te houden.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Smart Cruise Control met Stop & Go (SCC w/ S&G)

  Smart Cruise Control met Stop and Go (SCC w/ S&G) verhoogt de veiligheid en vermindert stress door een vaste afstand aan te houden ten opzichte van voorliggers en de snelheid automatisch te verlagen of verhogen tot de ingestelde limiet, naargelang de verkeersomstandigheden. SCC handhaaft de ingestelde afstand in fileverkeer door, nadat de auto is gestopt, de motor opnieuw te starten wanneer een voorwaartse beweging vóór het voertuig wordt gedetecteerd en het gaspedaal wordt ingedrukt.

 • Forward Collision-Avoidance Assist met detectie van
  voetgangers en fietsers (FCA)

  FCA is een geavanceerde actieve veiligheidsfunctie die de bestuurder waarschuwt voor noodsituaties en indien nodig automatisch remt. FCA maakt gebruik van radar- en camerasensoren voor- en achteraan en werkt in drie stappen. Het waarschuwt de bestuurder met een zicht- en hoorbaar signaal, stuurt de remmen aan op basis van het aanrijdingsrisico en remt maximaal om een aanrijding te voorkomen of de schade ervan te beperken indien ze niet vermeden kan worden. Het systeem is actief bij snelheden van 9 km/u of hoger en detecteert voertuigen, voetgangers en fietsers.

 • Blind-spot Collision Warning (BCW) met Lane Change Assist

  Blind-Spot Collision Warning (BCW) maakt eveneens gebruik van een radar om de achterste hoeken te bewaken. Wanneer een ander voertuig gedetecteerd wordt, verschijnt er een visuele waarschuwing in de buitenspiegels. Als de bestuurder vervolgens de richtingaanwijzer inschakelt om van rijstrook te veranderen, weerklinkt een geluidssignaal wanneer er een voertuig gedetecteerd wordt.

 • Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW)

  Met behulp van de radar in de achterste hoek vermindert de Rear Cross-Traffic Collision Warning (RCCW) het risico van een aanrijding met naderend verkeer wanneer u achteruit uit een smalle ruimte rijdt met slechte zichtbaarheid. Door gebruik te maken van radar om een zone van 180° achter het voertuig te scannen voor naderend dwarsverkeer, waarschuwt RCCW de bestuurder visueel en hoorbaar.

 • Lane Keeping Assist (LKA)

  De Lane Keeping Assist (LKA) gebruikt de camera aan de voorzijde om de wegmarkeringen te monitoren.
  Als de bestuurder onbedoeld over een ononderbroken lijn dreigt te rijden, waarschuwt het systeem hem en
  stuurt het de auto terug in de rijstrook.

 • Lane Following Assist (LFA)

  De nieuwe KONA Hybrid is voorzien van Lane Following Assist (LFA). Als het systeem geactiveerd is, houdt het de auto
  in het midden van de rijstrook bij snelheden tussen 0 en 150 kilometer per uur op snelwegen en in de stad.

 • SCC
 • FCA
 • BCW
 • RCCW
 • LKA
 • LFA
 • END
 • High Beam Assist (HBA).

  De koplampen zijn verkrijgbaar met geavanceerde led-
  technologie, die een bij daglicht aanleunende verlichting combineert met een lange
  levensduur en een aanmerkelijk lager energieverbruik dan
  halogeenlampen. Wanneer de automatische modus ingeschakeld is, detecteert High Beam
  Assist (HBA) ‘s nachts zowel tegenliggend als
  voorliggend verkeer en schakelt
  het indien nodig de dimlichten in om andere bestuurders
  zo min mogelijk te verblinden. Wanneer er geen andere voertuigen gedetecteerd worden,
  schakelt het systeem automatisch opnieuw het grootlicht in.

 • Driver Attention Warning
  (DAW).

  Driver Attention Warning (DAW) verhoogt de veiligheid en
  het gebruiksgemak door voortdurend rijpatronen te bewaken en te analyseren
  op basis van parameters als de stuurhoek,
  het stuurkoppel en de positie van het voertuig in de
  rijstrook. Wanneer een patroon wordt opgemerkt dat wijst op vermoeidheid/afleiding,
  trekt DAW de aandacht van de bestuurder met een geluidssignaal en
  een bericht dat voorstelt een pauze te nemen.

 • Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

  Intelligent Speed Limit Warning gebruikt de camera aan de voorzijde en informatie van het navigatiesysteem om
  verkeersborden met snelheidsbeperkingen te herkennen en in real time de maximumsnelheid en inhaalverboden weer te geven. Deze informatie verschijnt
  zowel op het scherm van het navigatiesysteem als op het instrumentenbord.

Convenience
Slim, handig en
verbonden.
Geniet van de naadloze connectiviteit die u verwacht en innovatieve technologie die u het leven gemakkelijker maakt. Om elke reis aangenaam te maken, is de nieuwe KONA Hybrid voorzien van een groot aantal slimme voorzieningen en systemen die het comfort en het gebruiksgemak voor alle inzittenden verbeteren.
 • Draadloos opladen. Laad uw smartphone op een eenvoudige manier op. Met het draadloze laadvlak, handig geplaatst in de middenconsole voor de versnellingspook, kunt u heel gemakkelijk Qi-compatibele smartphones opladen zonder kabel.
 • Verwarmde en geventileerde zetels. Geniet van het luxueuze comfort van een beschikbare achtvoudig verstelbare elektrische bestuurderszetel met tweevoudig verstelbare lendensteun. Er is ook een verwarmde en geventileerde uitvoering beschikbaar. Een 60:40 neerklapbare achterbank is standaard. De optionele Integrated Memory Seat onthoudt hoe u en een andere bestuurder uw zetel en spiegels instellen. Met één druk op een knop worden uw rij-instellingen automatisch aangepast. En uw achterpassagiers genieten van het comfort dat de verwarmde achterzetels bieden.
 • Verwarmbaar stuurwiel. Geniet van warme handen op koude dagen. Het verwarmbare stuurwiel, met glanzend zwarte accenten op de spaak, is voorzien van ergonomisch gepositioneerde bedieningselementen, zodat u verbonden kunt blijven en veilig de voertuigsystemen kunt bedienen.
 • Elektronische parkeerrem (EPB). Bediening met uw vingertop. Een eenvoudig te gebruiken knop activeert of deactiveert de elektronische parkeerrem, die deel uitmaakt van de standaarduitrusting.
 • EURO 6d-Temp. Future proof engine technology. EURO 6d-Temp is standaard voor Hyundai. Alle nieuw geregistreerde Hyundai-modellen in Europa voldoen nu al aan de EURO 6d-Temp-emissienorm. EURO 6d-Temp combineert de laboratoriumtestcyclus WLTP met een extra emissietest op de weg die bekend staat als Real Driving Emissions of RDE.
 • 7" Display Audio. De nieuwe KONA Hybrid biedt u de naadloze connectiviteit die u verwacht en technische innovaties die uw leven makkelijker maken. Een voorbeeld is het 7” aanraakscherm waarmee alles vlot toegankelijk is via onze Smart Device Integration. Zo sluit u uw telefoon aan op het systeem en bedient u uw muziek, telefoon en appfuncties vanaf het hoofdscherm.
Warranty
Onbeperkte gemoedsrust.
Gemoedsrust is standaard, want de nieuwe KONA Hybrid wordt beschermd door dezelfde complete garantie als alle andere personenwagens van Hyundai en geniet bovendien een uitgebreide garantie voor de hoogspanningsbatterij.
Vijf jaar garantie zonder
kilometerbeperking.

Zoals elke Hyundai wordt de nieuwe KONA Hybrid gebouwd volgens de strengst mogelijke kwaliteitsnormen. Die kwaliteit ondersteunen we met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking, zodat u kunt genieten van de dingen in het leven waar u van houdt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw wagen. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de sector u – volledig standaard – biedt.

Acht jaar garantie op de batterij.

De uiterst performante lithium-ionpolymeerbatterij van de nieuwe KONA Hybrid geniet daarenboven acht jaar of 200.000 kilometer garantie, naargelang wat zich het eerst voordoet.

SPECIFICATIES

Selecteer een versie
Alles tonen
top

Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

*De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

i10
i20
All New i20
New i30
New i30 Fastback
New i30 Wagon
IONIQ Hybrid
IONIQ Plug-In Hybrid
IONIQ Electric
KONA
New KONA
KONA Hybrid

 

New KONA Hybrid
KONA Electric
New KONA Electric
Tucson
All New Tucson
All New Tucson Hybrid
New Santa Fe Hybrid
New Santa Fe Plug-in Hybrid
NEXO
All New IONIQ 5

QUICKLINKS

Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact
Verbruikstabel
Contactgegevens

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2020 Korean Motor Company

België / Belgium  

We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
Meer info
Ik aanvaard