Hyundai IONIQ Hybrid.

De hybride wacht.

 • Brandstofefficiëntie van wereldklasse
 • Frisse nieuwe designelementen
 • Geavanceerde rijhulpsystemen

Kies uw kleur


 
 
 
 
 
De afbeelding kan afwijken van het origineel product.
 
 

Ontdek de nieuwe IONIQ Hybrid.

Met een opgefrist design, een brandstofefficiëntie van wereldklasse en de nieuwste geavanceerde rijhulpsystemen en systemen voor actieve veiligheid is de nieuwe IONIQ Hybrid is nu beter dan ooit. En dat alles zonder dat u een accu hoeft op te laden, uw rijgedrag hoeft te veranderen of ook maar één compromis hoeft te sluiten. De dynamische tandem van de hoogtechnologische benzinemotor en de elektromotor op batterijen werkt samen om maximale efficiëntie en inspirerende prestaties te leveren.

Nieuw design
vanbinnen en vanbuiten

Het strakke aerodynamische silhouet van de nieuwe IONIQ Hybrid is opgewaardeerd met een reeks nieuwe designelementen om de verfijnde look te versterken. Het dynamische nieuwe gaasvormige radiatorrooster past zich aan de nieuwe Full-LED-koplampen en LED-dagrijlichten aan en maakt zo een zeer geraffineerde eerste indruk.

10,25” Audio Video Navigation-systeem

Een nieuw 10,25” Audio Video Navigation-systeem vormt het elegante middelpunt van de vernieuwde cockpit. Het aanpasbare splitaanraakscherm geeft u toegang tot alle voordelen van het gratis 5-jarig LIVE Services-abonnement van Hyundai. Toegang tot realtime informatie over tankstations, het verkeer, het weer en nuttige plaatsen, evenals parkeerplaatsen op en buiten de weg.

Exterior
Elegante verfijning.
Het vloeiende fastbackdesign van de nieuwe IONIQ Hybrid is opgewaardeerd met een hele reeks nieuwe designelementen. De nieuwe IONIQ Hybrid is ontworpen met het oog op een lage luchtweerstand en maximale prestaties, en is een van de meest aerodynamische autowagens op de markt met een luchtweerstandcoëfficiënt van slechts 0,24. Vloeiende contouren en innovatieve technologieën geleiden samen de luchtstroom, zodat zowel de luchtweerstand als de emissies tot een minimum worden beperkt.
 • moreRadiatorrooster
  en bumper
  more Full
  LED-koplampen
  headlamps
  more LED-dagrijlichten
  • Radiatorrooster en bumper Het dynamische nieuwe radiatorrooster is voorzien van een zwevend driedimensionaal honinggraatpatroon voor een hoogtechnologische uitstraling. De zilverkleurige accentlijn aan de onderrand van de bumper onderstreept de geraffineerde verfijning van het nieuwe frontdesign.
  • Full LED-koplampen De als optie verkrijgbare nieuwe Full LED-koplampen brengen meer stijl en een betere zichtbaarheid. Geniet van een dynamischer uiterlijk, een verbeterd zicht bij nacht en meer veiligheid.
  • LED-dagrijlichten De nieuwe IONIQ Hybrid heeft een opvallende nieuwe lichtsignatuur dankzij de nieuwe LED-dagrijlichten. Ze zijn kundig naast de antracietkleurige luchtinlaten bij de wielen geplaatst en ontworpen om de luchtstroom over de wielen en zijkant te optimaliseren voor een betere aerodynamica.
 • more Lichtmetalen
  velgen
  more Taillelijn
  • Lichtmetalen velgen Kies uit twee gloednieuwe lichtmetalen velgen die speciaal voor de nieuwe IONIQ Hybrid zijn ontworpen. 15” en 17” modellen zijn beschikbaar.
  • Taillelijn De elegante taillelijn is nu voorzien van een zilverkleurige lijst, die een extra dynamisch accent toevoegt aan het verfijnde silhouet.
 • more LED-verlichtings-unit achteraan
  more Achterbumper
  • LED-verlichtings-unit achteraan Het nieuwe lichtsignatuurdesign is ook achteraan toegepast. De LED-verlichtings-unit achteraan werden vernieuwd voor een meer dynamische look – dag en nacht.
  • Achterbumper Ook de achterbumper is opgefrist met een nieuwe antracietkleur voor het middenpaneel en de onderste accentlijn.
Interior
Ruim en verfijnd interieur.
De nieuwe IONIQ Hybrid heeft een nieuw interieur met een strakke en overzichtelijke vormgeving – en zit boordevol nieuwe functies. Geniet van het praktische gebruiksgemak van een 5-zitsberline die u een compromisloos comfort en connectiviteit biedt. Het interieur is gemaakt van een reeks milieuvriendelijke kunststoffen en natuurlijke materialen, zoals organisch suikerriet en vulkanisch gesteente.
 • Kies uw favoriet. Het Fossil Gray interieur geeft u de keuze uit geweven stof of natuurlijk leder met een stijlvol ponspatroon.
  • Leer
  • Stof
 • Kies uw favoriet. Het tweekleurige Grey interieur is verkrijgbaar in natuurlijk leder met een stijlvol nieuw ponspatroon.
  • Leer
 • Dashboard

  Het dashboard werd volledig opnieuw vormgegeven, met een donker verchroomde accentlijn
  die het gevoel van ruimte sierlijk accentueert. De afwerking met hoogwaardige kunstleder op de zwevende
  clusterbehuizing versterkt het gevoel van kwaliteit. Blauwe LED-sfeerverlichting langs het dashboard
  en in de middenconsole benadrukt de zachte sfeer in het interieur.

 • Verwarmbaar stuurwiel

  Geniet van warme handen op koude dagen. Het verwarmbare stuurwiel
  met zijn afgeplatte design en spaken met zilveren accenten is voorzien
  van ergonomisch gepositioneerde bedieningselementen, zodat u verbonden
  kunt blijven en veilig de voertuigsystemen kunt bedienen.

 • 10,25” aanraakscherm

  Een nieuw 10,25” Audio Video Navigation-systeem vormt het elegante middelpunt van de vernieuwde cockpit.
  Het aanpasbare splitaanraakscherm beschikt over een gratis
  abonnement van vijf jaar op de LIVE Services. Toegang tot realtime informatie over tankstations, het verkeer, het weer
  en nuttige plaatsen, evenals parkeerplaatsen op en buiten de weg. Een zoekfunctie voor Hyundai-concessies is eveneens
  inbegrepen – en zelfs waarschuwingen voor snelheidscamera's waar dit wettelijk is toegestaan.

 • Hoogtechnologische AC-bedieningselementen

  De middenconsole is volledig nieuw ontworpen en kreeg een hoogtechnologische facelift.
  De slimme klimaatregeling van het touch-type accentueert het strakke, geraffineerde uiterlijk.

 • Infinity Premium Sound System

  Een onvergetelijke manier om uw favoriete muziek te beleven – het Infinity Premium audiosysteem
  combineert geavanceerde luidsprekertechnologie met een vooruitstrevend design om van elke
  rit een adembenemende reis te maken.

 • Virtueel instrumentenbord met dubbele modus

  Het nieuwe digitale instrumentenbord bestaat uit een 7” LCD-scherm met hoge resolutie en twee ronde sfeerlichten.
  De stijl en de kleur van het display veranderen volgens de gekozen rijmodus: ECO of SPORT. Het grote digitale kleurenscherm
  geeft diverse rijgegevens weer, inclusief de snelheid, het brandstofverbruik, de energiestroom van het hybride
  systeem en de laadstatus van de batterij.

 • Zetels

  De comfortabele zetels van de IONIQ Hybrid zijn verkrijgbaar in zowel een stoffen als een lederen uitvoering.
  Geniet van het luxueuze comfort van een beschikbare 8-voudig verstelbare elektrische bestuurderszetel met 2-voudig
  verstelbare lendensteun. Er is ook een verwarmde en geventileerde uitvoering beschikbaar. Een 60:40 neerklapbare achterbank
  is standaard, en een verwarmde optie is ook beschikbaar achterin. De optionele Integrated Memory Seat onthoudt hoe u en
  een andere bestuurder uw zetel en spiegels instellen. Met één druk op een knop worden uw rij-instellingen automatisch aangepast.

Performance
Een toppunt van hybride prestaties.
Met zijn dynamische tandem van een speciaal gekalibreerde benzinemotor met directe inspuiting en een elektromotor met batterijaandrijving tilt de nieuwe IONIQ Hybrid brandstofefficiëntie van wereldklasse naar een nog hoger niveau. En dat terwijl hij uitstekende prestaties levert met een gecombineerd vermogen van 141 pk en een koppel van 265 Nm. Voeg aan deze krachtige mix een sportieve Dual Clutch Transmission en de lichte, sterke carrosseriestructuur toe en u krijgt een dynamische rijervaring met veel koppel wanneer u dit het meest nodig hebt, en een maximale brandstofefficiëntie.
Benzinemotor

De speciaal afgestelde GDI-verbrandingsmotor van 1,6 liter combineert een vermogen van 105 pk met een toonaangevende energie-efficiëntie. Directe benzine-injectie haalt de maximale hoeveelheid energie uit elke druppel brandstof.

6-versnellingsbak
met dubbele koppeling

De innovatieve Dual Clutch Transmission (DCT) van de IONIQ Hybrid schakelt soepel voor een werkelijk aangename rijervaring. Hij werkt met één koppeling voor oneven versnellingen en de andere voor even versnellingen, voor een snellere respons en een dynamischere algemene rijervaring.

Elektromotor

Geniet van elektrische acceleratie. De 43,5 pk sterke elektromotor levert een hoog koppel en een hoog rendement. Hij produceert een indrukwekkende acceleratie bij het vertrek. Met de elektromotor kan de IONIQ Hybrid ook op enkel elektriciteit rijden.

Lithium-
ionpolymeerbatterij

De 1,56 kWh krachtige batterij heeft superieure laad- en ontlaadkenmerken en maximaliseert tegelijk het elektrische rijbereik en de energieopslag door het regeneratieve remsysteem. Omdat de batterij onder de zetels gemonteerd is, heeft de IONIQ Hybrid een uitzonderlijk laag zwaartepunt. Dit verhoogt de wendbaarheid aanzienlijk en maakt rijden zo leuk.

Energiestroom

Afhankelijk van de rijsituatie schakelt de nieuwe IONIQ Hybrid naadloos tussen de benzinemotor en de elektromotor. Het regeneratieve remsysteem laadt de accu op door de wagen via de elektromotor te vertragen. De energie die zo in de accu wordt opgeslagen, zorgt vervolgens voor de aandrijving van de elektromotor als hulp bij het accelereren, op hellingen en bij lage snelheid. Deze complexe energiestroom wordt in de volgende animaties geïllustreerd.

 • Vertrek/lage snelheid

  Elektrische modus

  Title : Start / Low speed, Sub title : Electric Mode, Description : When starting or driving at low speed, the electricity stored in the battery powers the electric motor to accelerate the IONIQ Hybrid.

  Bij het vertrek en bij lage snelheden drijft de elektriciteit in de batterij de elektromotor aan om de IONIQ Hybrid te laten accelereren.

 • Accelereren/bergop

  Benzinemotor en elektromotor

  Title : Acceleration / Uphill, Sub title : Pertol Engine and Electirc Motor, Description : During heavy acceleration or driving uphill, the electric motor and petrol engine work in parallel to maximise acceleration and minimise fuel consumption.

  Bij snellere acceleratie of bergop werken de elektromotor en de benzinemotor samen om de acceleratie te maximaliseren en het brandstofverbruik te minimaliseren.

 • Constante snelheid

  Benzinemotor en elektromotor

  Title : Constant Speed, Sub title : Petrol Engine and Electric Motor, Description : At constant speeds, power is provided by either the petrol engine or the electric motor, shichever is the most energy-efficinet in that situation.

  Bij constante snelheden komt de kracht van de benzinemotor of de elektromotor, afhankelijk van wat in de gegeven situatie het efficiëntst is.

 • Vertragen/bergaf

  Regeneratief remsysteem

  Title : Deceleration / Downhill, Sub title : Regenerative Braking, Description : The Regenerative braking system charges the battery by using the electirc motor to slow the car. When decelerating or driving downhill, the energy generated by the regenerative braking system is saved in the battery.

  Het regeneratieve remsysteem laadt de accu op door de wagen via de elektromotor te vertragen. Tijdens het remmen of bergaf wordt de energie die het regeneratieve remsysteem genereert, opgeslagen in de batterij.

1 2 3 4
Brandstofbesparing en verlaging van de uitstoot: ECO-DAS

De uitstekende brandstofefficiëntie en de lage CO2-uitstoot van de nieuwe IONIQ Hybrid worden bevorderd door het ECO Driving Assistant System (ECO-DAS). Wanneer er een route in het navigatiesysteem wordt ingevoerd, analyseert dit voorspellend energiebeheersysteem de route, waarbij gebruik wordt gemaakt van topografische gegevens om een optimale mix van vermogen uit de batterij en brandstof uit de motor in te stellen. De Coasting Guide informeert de bestuurder ook wanneer er een rijsituatie ontstaat waarbij hij moet vertragen om het brandstofverbruik te verminderen.

 • Predict Uphill

  Wanneer op een route een helling wordt verwacht en de laadstatus van de batterij laag is, verhoogt de IONIQ Hybrid de werking van de motor licht om de accu vooraf op te laden voor de beklimming. Dit zorgt ervoor dat de elektromotor kan helpen bij het bergop rijden en het inefficiënte gebruik van de benzinemotor bergop tot een minimum beperkt - wat het brandstofverbruik nog verder vermindert.

 • Predict Downhill

  Wanneer de accu voldoende is opgeladen, gebruikt de IONIQ Hybrid meer vermogen van de elektromotor voordat u bergaf rijdt om het brandstofverbruik te minimaliseren. De elektrische energie wordt dan tijdens de afdaling teruggewonnen door regeneratief remmen.

 • Coasting Guide

  De Coasting Guide analyseert de routeinformatie van het navigatiesysteem om de bestuurder te verwittigen wanneer er een situatie ontstaat die vertraging vereist. Dit kan gaan om het veranderen van richting of het verlaten van de snelweg. Een symbool op het instrumentenbord en een geluidssignaal geven aan dat de bestuurder de voet van het gaspedaal kan halen. Het doel is het brandstofverbruik verder terug te dringen door de elektromotor te gebruiken om uit te bollen en door het gebruik van de remmen tot een minimum te beperken.

1 2 3
Kies tussen twee rijmodi: ECO en Sport

Met één druk op een knop kunt u met de IONIQ Hybrid kiezen uit twee rijmodi die bij uw stemming passen: ECO en Sport. De stijl en de kleur van het virtuele instrumentenbord met dubbele modus verandert afhankelijk van de gekozen modus. De modi veranderen het karakter van de wagen, en u zult het verschil meteen voelen. In de Sportmodus wordt het schakelpatroon van de Double Clutch Transmission dynamischer, waarbij de motor hoger in de toeren gaat en de wagen langer in de lagere versnellingen blijft. Daardoor wordt later opgeschakeld, wat het rijden nog opwindender maakt. Ook het gevoel van de stuurbekrachtiging verandert, met meer weerstand voor een zwaarder, sportiever gevoel. De ECO-modus is gericht op efficiëntie, met sneller opschakelen en een lichter stuurgevoel.

Verplaats de schuifknop om meer te zien!
Verstelbaar regeneratief remsysteem.

Het verstelbare regeneratieve remsysteem laadt de accu op door de wagen via de elektromotor te vertragen. U kunt het niveau van het regeneratieve remsysteem eenvoudig aanpassen via de schakelhendels achter het stuur. Er kunnen vier niveaus worden geselecteerd: elk met een verschillende vertraging en een eigen laadvermogen. Hoe hoger het niveau, hoe sterker de wagen vertraagt als u het gaspedaal loslaat.

Schakelpeddels en Verstelbare Regeneratieve Remcontrole.

De nieuwe IONIQ Hybrid is uitgerust met schakelpeddels aan het stuur die een dubbele functie hebben. In de Sport-modus kunt u handmatig schakelen voor een meer dynamische rijervaring. In de ECO-modus regelen ze het niveau van het verstelbare regeneratieve remsysteem, zodat u kunt instellen hoe sterk de elektromotor de wagen vertraagt wanneer u het gaspedaal loslaat.

Safety
Hyundai SmartSense.
Via Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen, biedt de nieuw IONIQ Hybrid de nieuwste technologie voor actieve veiligheid – ontworpen voor uw veiligheid en gemoedsrust.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Smart Cruise Control met Stop & Go

 • Forward Collision-Avoidance Assist met detectie van voetgangers en fietsers (FCA)

  FCA is een geavanceerde functie voor actieve veiligheid die de bestuurder waarschuwt voor noodsituaties, en indien nodig automatisch remt. FCA maakt gebruik van radar- en camerasensoren voor- en achteraan en werkt in drie stappen. Het waarschuwt de bestuurder met een zicht- en hoorbaar signaal, stuurt de remmen aan op basis van het aanrijdingsrisico en remt maximaal om een aanrijding te voorkomen of de schade ervan te beperken indien ze niet vermeden kan worden. Het systeem is actief bij snelheden van 8 km/u of hoger en detecteert voertuigen, voetgangers en fietsers.

 • Blind-spot Collision Warning (BCW) met Lane Change Assist

  Blind-Spot Collision Warning (BCW) maakt eveneens gebruik van een radar om de achterste hoeken te bewaken, en wanneer een ander voertuig gedetecteerd wordt, verschijnt er een visuele waarschuwing in de buitenspiegels. Als de bestuurder vervolgens de richtingaanwijzer inschakelt om van rijstrook te veranderen, weerklinkt een geluidssignaal wanneer er een voertuig gedetecteerd wordt.

 • Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW)

  Rear Cross-Traffic Collision Warning (RCCW) maakt gebruik van de hoekradar achteraan om het risico op een aanrijding met dwarsend verkeer te beperken bij het achterwaarts verlaten van zones met een beperkt zicht. RCCW gebruikt de radar om een gebied van 180° achter het voertuig te scannen op naderend dwarsverkeer en waarschuwt de bestuurder met een zicht- en hoorbaar signaal.

 • Lane Following Assist (LFA)

  De nieuwe IONIQ Hybrid is uitgerust met Lane Following Assist (LFA). Als het systeem geactiveerd is, houdt het de auto in het midden van de rijstrook bij snelheden tussen 0 en 150 kilometer per uur op snelwegen en in de stad.

 • Lane Keeping Assist (LKA)

  De Lane Keeping Assist (LKA) gebruikt de camera aan de voorzijde om de wegmarkeringen te volgen. Als de bestuurder onbedoeld over een ononderbroken lijn dreigt te rijden, waarschuwt het systeem hem en stuurt het de auto terug in de rijstrook.

 • SCC
 • FCA
 • BCW
 • RCCW
 • LFA
 • LKA
 • END
 • High Beam Assist (HBA)

  De koplampen zijn verkrijgbaar met geavanceerde LED-technologie,
  die een bij daglicht aanleunende verlichting combineert met een lange
  levensduur en een aanmerkelijk lager energieverbruik dan halogeenlampen.
  Wanneer de automatische modus ingeschakeld is, detecteert
  High Beam Assist (HBA) zowel tegenliggend als voorliggend verkeer en schakelt
  indien nodig de dimlichten in, om andere bestuurders zo min mogelijk te verblinden.
  Wanneer er geen andere voertuigen gedetecteerd worden, schakelt het systeem
  automatisch opnieuw het grootlicht in.

 • Driver Attention Alert (DAW)

  Driver Attention Warning (DAW) verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak door voortdurend rijpatronen te bewaken en te analyseren
  op basis van parameters als de stuurhoek, het stuurkoppel en de positie van het voertuig in de rijstrook. Wanneer een patroon wordt opgemerkt
  dat wijst op vermoeidheid/afleiding, trekt DAW de aandacht van de bestuurder met een geluidssignaal en een bericht dat voorstelt een pauze te nemen.

Convenience
Slim, handig en verbonden.
Geniet van de naadloze connectiviteit die u verwacht en de innovatieve technologie die u het leven gemakkelijker maakt. Om elke reis aangenaam te maken, is de nieuwe IONIQ Hybrid voorzien van een groot aantal slimme voorzieningen en systemen die het comfort en het gebruiksgemak voor alle inzittenden verbeteren.
 • Draadloos opladen Laad uw smartphone op een eenvoudige manier op. Met het draadloze laadvlak, handig geplaatst in de middenconsole voor de versnellingspook, kunt u heel gemakkelijk Qi-compatibele smartphones opladen zonder kabel.
 • Verwarmbaar stuurwiel Geniet van warme handen op koude dagen. Het afgeplatte stuurwiel met spaken met zilveren accenten is voorzien van ergonomisch gepositioneerde bedieningselementen, zodat u verbonden kunt blijven en veilig de voertuigsystemen kunt bedienen.
 • Elektronische parkeerrem (EPB) Bediening met uw vingertop. Een eenvoudig te gebruiken knop activeert of deactiveert de als optie verkrijgbare elektronische parkeerrem.* *De elektronische parkeerrem is niet verkrijgbaar met de optie 15” velgen.
 • Verwarmde en geventileerde zetels Geniet van het luxueuze comfort van een beschikbare 8-voudig verstelbare elektrische bestuurderszetel met 2-voudig verstelbare lendensteun. Er is ook een verwarmde en geventileerde uitvoering beschikbaar. Een 60:40 neerklapbare achterbank is standaard, en ook achterin is een verwarmde optie beschikbaar. De optionele Integrated Memory Seat onthoudt hoe u en een andere bestuurder uw zetel en spiegels instellen. Met één druk op een knop worden uw rij-instellingen automatisch aangepast.
 • EURO 6d-Temp toekomstbestendige motortechnologie EURO 6d-Temp is standaard voor Hyundai. Alle nieuw geregistreerde Hyundai-modellen in Europa voldoen nu al aan de EURO 6d-Temp emissienorm. EURO 6d-Temp combineert de laboratoriumtestcyclus WLTP met een extra emissietest op de weg die bekend staat als Real Driving Emissions of RDE.
 • Driver Rear View Monitor (DRM - Monitor voor zicht naar achteren) De zichtbaarheid van de achteruitkijkspiegel is soms beperkt. Het zicht kan worden belemmerd door passagiers op de achterbank, waardoor het voor de bestuurder moeilijk is om de weg achter hen te zien. Met de nieuwe DRM maakt een camera duidelijke video's van wat er precies achter uw wagen gebeurt – wat voor een veiligere en comfortabelere rijervaring zorgt.
eCall voor meer veiligheid en beveiliging

De nieuwe IONIQ Hybrid zal automatisch om hulp vragen als u een ongeluk krijgt en de airbags worden ontplooid. U kunt ook op de SOS-knop drukken voor noodhulp de klok rond, 365 dagen per jaar.

eCall
Onbeperkte gemoedsrust

Gemoedsrust is standaard, want de nieuwe IONIQ Hybrid wordt beschermd door dezelfde complete garantie als alle andere personenwagens van Hyundai en geniet bovendien een uitgebreide garantie voor de hoogspanningsbatterij.

5 jaar zonder kilometerbeperking

Zoals elke Hyundai wordt de nieuwe IONIQ Hybrid gebouwd volgens de strengst mogelijke kwaliteitsnormen. Die kwaliteit ondersteunen we met 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking, zodat u kunt genieten van de dingen in het leven waar u van houdt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw wagen. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de sector u – volledig standaard – biedt.

Batterijgarantie van 8 jaar

De uiterst performante lithium-ionpolymeerbatterij van de IONIQ Hybrid geniet daarenboven acht jaar of 200.000 kilometer garantie, naargelang wat zich het eerst voordoet.

SPECIFICATIES

Selecteer een versie
Alles tonen
top

Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

*De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

i10
All New i20
New i30
New i30 Wagon
New i30 Fastback
New i30 N
IONIQ Hybrid
IONIQ Plug-In Hybrid
IONIQ Electric
All New BAYON
New KONA

 

New KONA Hybrid
New KONA Electric
Tucson
All New Tucson
All New Tucson Hybrid
All New Tucson Plug-in Hybrid
New Santa Fe Hybrid
New Santa Fe Plug-in Hybrid
NEXO
All New IONIQ 5

QUICKLINKS

Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact
Verbruikstabel
Contactgegevens

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2020 Korean Motor Company

België / Belgium  

We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
Meer info
Ik aanvaard