Hyundai
IONIQ Electric.
 • Geüpgradede batterij voor een groter bereik
 • Frisse nieuwe designelementen

Kies uw kleur


 
 
 
 
 
De afbeelding kan afwijken van het origineel product.
 
 

Snel laden.
Lang rijden.

Nooit meer stoppen om te tanken. Geen uitlaatemissies produceren en toch een spannende rijervaring bieden,
de nieuwe IONIQ Electric geeft u een 100% elektrisch rijbereik van 311 km met slechts één laadbeurt.* Meer
nog, zijn krachtige nieuwe lithium-ionpolymeerbatterij laadt in minder dan één uur tot 80%
met een DC-snellaadstation van 100 kW. Electric wacht. De toekomst wacht. *Radius volgens WLTP-cyclus. De actieradius kan licht variëren naargelang de wegomstandigheden, uw rijstijl en de
temperatuur.

Een elektrisch statement.

Het strakke, aerodynamische silhouet van de IONIQ is
opgewaardeerd met een reeks nieuwe designelementen. Krachtige
full led-koplampen hellen elegant in het slanke, gesloten
rooster, als trotse aankondiging van de elektrische aandrijflijn.

10,25”-aanraakscherm.

Een nieuw 10,25” Audio Video Navigation-systeem vormt het elegante middelpunt van de vernieuwde cockpit. Het aanpasbare splitaanraakscherm geeft u toegang tot alle voordelen van het gratis vijfjarig LIVE Services-abonnement van Hyundai. Raadpleeg realtime informatie over tankstations, het verkeer, het weer en nuttige plaatsen, evenals parkeerplaatsen op en buiten de weg. Een zoekfunctie voor Hyundai-concessies is eveneens inbegrepen – en zelfs waarschuwingen voor snelheidscamera's waar dit wettelijk is toegestaan.

Exterior
Ontworpen met het oog op schoonheid, maar ontwikkeld met het oog op efficiëntie.
De gestroomlijnde elegantie van het exterieur van de IONIQ werd zorgvuldig geoptimaliseerd om het brandstofverbruik zo veel mogelijk te beperken. Met zijn luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,25 is hij een van de meest aerodynamische auto's op de markt. En terwijl het gestroomlijnde silhouet een dynamische indruk nalaat aan de buitenkant, levert het krachtige koetswerk eronder een superieure veiligheid en efficiëntie via het innovatieve gebruik van licht aluminium en geavanceerd hoogwaardig staal.
 • moreGesloten
  zwevend radiatorrooster
  more Full led-
  koplampen
  more Leddagrijlichten

  (DRL)
  • Gesloten zwevend radiatorrooster. Met zijn slanke gesloten radiatorrooster maakt de gloednieuwe IONIQ Electric een opvallend statement inzake aerodynamica en verwijst hij trots naar zijn elektrische aandrijflijn. En vlak achter het radiatorrooster gaan computerbediende actieve luchtflappen automatisch open en dicht om de aerodynamica te optimaliseren.
  • Full led-koplampen. De als optie verkrijgbare nieuwe full led-koplampen brengen meer stijl en een betere zichtbaarheid. Geniet van een dynamischer uiterlijk, een verbeterd zicht bij nacht en meer veiligheid.
  • Leddagrijlichten (DRL). De nieuwe IONIQ Electric heeft een opvallende nieuwe lichtsignatuur dankzij de nieuwe ledkoplampen en leddagrijlichten. Ze zijn kundig naast de antracietkleurige luchtinlaten bij de wielen geplaatst – ontworpen om de luchtstroom over de wielen en zijkant te optimaliseren voor betere aerodynamica.
 • more16” lichtmetalen
  velgen
  more Taillelijn
  more Smart key
  • 16” lichtmetalen velgen. De stijlvolle lichtmetalen velgen van de IONIQ Electric werden ook geoptimaliseerd om zoveel mogelijk lucht te laten passeren langs het wieloppervlak. Nog een element van een zorgvuldig geoptimaliseerd aerodynamisch design dat een uitstekende brandstofefficiëntie en een uitmuntend elektrisch rijbereik biedt.
  • Taillelijn. De elegante taillelijn is nu voorzien van een antracietkleurige lijst met een zilveren lijn, die een extra dynamisch accent toevoegt aan het verfijnde silhouet.
  • Smart key. Nooit meer zoeken naar sleutels. Wanneer de auto de intelligente sleutel in uw zak of handtas detecteert, ontgrendelt hij de deuren automatisch. Achter het stuur hoeft u ook niet aan een sleutel te draaien; u drukt gewoon op de startknop.
 • moreLed-achter
  licht
  blokken
  more Achterbumper
  • Led-achterlichtblokken. Het nieuwe lichtsignatuurdesign is ook achteraan toegepast. De ledverlichtingsunit achteraan werd vernieuwd voor een meer dynamische look – dag en nacht.
  • Achterbumper. Ook de achterbumper is opgefrist met een nieuwe antracietkleur voor het middenpaneel en de onderste accentlijn.
Interior
Ruim en
verfijnd interieur.
De nieuwe IONIQ Electric heeft een nieuw interieur met een strakke en overzichtelijke vormgeving en zit boordevol nieuwe functies. Geniet van het praktische gebruiksgemak van een vijfzitsberline die u een compromisloos comfort en connectiviteit biedt. Het interieur is gemaakt van een reeks milieuvriendelijke kunststoffen en natuurlijke materialen, zoals biologisch suikerriet en vulkanisch gesteente.
 • Vind uw favoriet. Het interieur in Fossil Grey geeft u de keuze uit zetels in geweven stof of leder.
  • Leder
 • Vind uw favoriet. Het interieur in Shale Grey is uitgerust met lederen zetels.
  • Leder
 • Vind uw favoriet. Het interieur in Electric Shadow omvat lederen zetels.
  • Leder
 • Dashboard.

  Het dashboard werd volledig opnieuw vormgegeven, met een donker verchroomde accentlijn die het gevoel van ruimte sierlijk accentueert. De afwerking met hoogwaardig kunstleder op de zwevende clusterbehuizing versterkt het gevoel van kwaliteit. Blauwe ledsfeerverlichting langs het dashboard en in de middenconsole benadrukt de zachte sfeer in het interieur.

 • Verwarmbaar stuurwiel

  Geniet van warme handen op koude dagen. Het afgeplatte stuurwiel met spaken met zilveren accenten is voorzien van ergonomisch gepositioneerde bedieningselementen, zodat u verbonden kunt blijven en veilig de voertuigsystemen kunt bedienen.

 • 10,25”-aanraakscherm.

  Een nieuw 10,25” Audio Video Navigation-systeem vormt het elegante middelpunt van de vernieuwde cockpit. Het aanpasbare splitaanraakscherm beschikt over een gratis abonnement van vijf jaar op de LIVE Services. Raadpleeg realtime informatie over laadstations, het verkeer, het weer en nuttige plaatsen, evenals parkeerplaatsen op en buiten de weg. Een zoekfunctie voor Hyundai-concessies is eveneens inbegrepen – en zelfs waarschuwingen voor snelheidscamera's waar dit wettelijk is toegestaan. Smart Device Integration is aanwezig aan boord, zodat u uw telefoon kunt verbinden en uw muziek en apps kunt beheren op het grote scherm.

 • Batterijstatus.

  Een oogopslag volstaat. Bereik en laadstatus worden duidelijk weergegeven op het glanzende 10,25”-aanraak scherm. De laadtijden worden berekend en weergegeven wanneer de wagen wordt aangesloten op verschillende types laders.

 • Hoogtechnologische AC-bedieningselementen.

  De middenconsole is volledig nieuw ontworpen en
  kreeg een hoogtechnologische facelift. De slimme klimaatregeling met aanraakbediening
  accentueert het strakke, geraffineerde uiterlijk.

 • Premium audiosysteem van Infinity.

  Een onvergetelijke manier om uw favoriete muziek te beleven: het Infinity premium audiosysteem combineert geavanceerde luidsprekertechnologie met een vooruitstrevend design om van elke rit een adembenemende reis te maken.

 • Virtueel instrumentenbord.

  Het nieuwe digitale instrumentenbord bestaat uit een 7” groot lcd-scherm met hoge resolutie en twee ronde sfeerlichten. De stijl en de kleur van de display veranderen volgens de gekozen rijmodus. De COMFORT-modus biedt een uitstekend evenwicht tussen efficiëntie en kracht, de ECO-modus maximaliseert de energie-efficiëntie, en de SPORT-modus geeft een extra koppel van 30 Nm om een maximum van 295 Nm te halen voor supersnel accelereren. Het grote digitale kleurenscherm geeft diverse rijgegevens weer, inclusief de snelheid, de energiestroom en de laadstatus van de batterij.

 • Zetels.

  De comfortabele zetels van de IONIQ Hybrid zijn verkrijgbaar in zowel een stoffen als een lederen uitvoering. Geniet van het luxueuze comfort van een beschikbare achtvoudig verstelbare elektrische bestuurderszetel met tweevoudig verstelbare lendensteun. Er is ook een verwarmde en geventileerde uitvoering beschikbaar. Een 60:40 neerklapbare achterbank is standaard, en ook achterin is een verwarmde optie beschikbaar. De optionele Integrated Memory Seat onthoudt hoe u en een andere bestuurder uw zetel en spiegels instellen. Met één druk op een knop worden uw rijinstellingen automatisch aangepast.

Performance
Nooit meer stoppen om te tanken.
De nieuwe IONIQ Electric beschikt nu over een geüpgradede elektrische aandrijflijn met een nog krachtigere batterij en biedt een rijbereik van 331 km zonder uitlaatemissies*. De koppelrijke prestaties van de 100 kW sterke elektromotor verzekerd door de uiterst efficiënte lithium-ionpolymeerbatterij van 38,3 kWh. Dankzij een interne lader die ook is geüpgraded tot 7,2 kW, is de batterij in amper 54 minuten tot 80% geladen indien aangesloten op een DC-snellaadstation van 100 kW. * Radius volgens WLTP-cyclus. De actieradius kan licht variëren naargelang de wegomstandigheden,
uw rijstijl en de temperatuur.
Elektromotor.

De krachtige elektromotor van 100 kW ontwikkelt zijn maximumkoppel van 295 Nm zodra het gaspedaal wordt ingetrapt, voor indrukwekkende acceleraties, in het bijzonder bij lage snelheden.

Lithium-ion
polymeerbatterij.

De geüpgradede 38,3 kWh krachtige batterij heeft superieure laad- en ontlaadkenmerken en maximaliseert tegelijk het elektrische rijbereik en de energieopslag door het regeneratieve remsysteem.

Batterijverwarmings
systeem.

Het geïntegreerde verwarmingssysteem verwarmt de hoogspanningsbatterij om zowel de laadprestaties als het rijbereik bij lage temperaturen te maximaliseren.

Drie rijmodi.

Met één druk op een knop kunt u in de IONIQ Electric kiezen uit drie rijmodi die bij uw stemming passen. De COMFORT-modus biedt een uitstekend evenwicht tussen efficiëntie en kracht, de ECO-modus maximaliseert de energie-efficiëntie en de SPORT-modus geeft een extra koppel van 30 Nm om een maximum van 295 Nm te halen voor supersnel accelereren. De stijl en de kleur van het virtuele instrumentenbord met dubbele modus veranderen afhankelijk van de gekozen modus.

Verplaats de schuifknop om meer te zien!
Slim regeneratief remmen.

Het regeneratief remsysteem van de nieuwe IONIQ Electric is uitgerust met geavanceerde technologie voor intelligent rijden. Het laadt de batterij tijdens het rijden door gebruik te maken van de elektromotor om het voertuig te vertragen. Het slimme regeneratief remsysteem gebruikt daarnaast de radarsensor aan boord om automatisch het niveau van regeneratief remmen aan te sturen naargelang het voorliggend verkeer en indien nodig af te remmen.

Schakelhendels voor regeneratief remmen.

U kunt uw bereik makkelijk maximaliseren en een gezonde laadstatus behouden door het niveau van regeneratief remmen aan te passen met de schakelhendels op het stuurwiel. Er kunnen vier niveaus worden geselecteerd: elk met een verschillende vertraging en een eigen laadvermogen. Trek aan de linker schakelhendel en houd hem vast om met maximale kracht regeneratief te remmen. Het voertuig kan op die manier tot stilstand gebracht worden zonder het conventionele rempedaal te gebruiken, naargelang de rijsituatie. In deze modus is het laadvermogen het sterkst.

Schakelen met toetsen.

In de IONIQ Electric schakelt u tussen rijden, neutraal, achteruit en parkeren via de handige toetsen op de middenconsole. Daar is ook de elektrische parkeerrem terug te vinden. Zo is er in de middenconsole plaats voor twee bekerhouders en een draadloos laadcompartiment voor Qi-compatibele smartphones.

charging
Snel en flexibel laden.

Thuis of onderweg: de batterij van de IONIQ Electric laden is kinderspel. Naargelang uw thuisnetwerk of het type publiek snellaadstation waartoe u toegang heeft, biedt de IONIQ Electric verschillende flexibele oplaadmogelijkheden met verschillende kabelsets en stekkers voor alle laadtypes.

 • Snel laden.

  Laden onderweg? Wees niet ongerust – De LIVE-services van Hyundai begeleiden u naar EV-laadstations op uw traject. Voor een zo kort mogelijke laadtijd kan de IONIQ Electric worden geladen via DC-snellaadstations.
  Laadtijd @ station van 100 kW: 54 minuten (80% laadstatus SOC).
  Laadtijd @ station van 50 kW (80% SOC): 57 minuten*

  *Kan variëren naargelang de regio

 • Normaal laden.

  Thuis laden met een wallbox of een openbaar AC-laadstation – en gebruik het geavanceerde batterijmanagement systeem voor laadtijden die het best passen binnen uw budget. Er is een laadkabel voor AC-laadstations, waarmee u uw batterij kunt aansluiten op zowel openbare AC-laadpunten als thuis op de wallbox. Naargelang uw dienstverlener kunnen openbare AC-laders verschillende vermogens hebben. Om thuis te laden, kiezen veel bestuurders van elektrische voertuigen voor een wandlaadpunt thuis om sneller te laden in plaats van een normaal stopcontact.
  Laadtijd @ 7,2 kW: 6u 5min* U kunt ook aansluiten op elk gewoon stopcontact in huis met de ICCB-kabel
  (bedieningsbox in kabel) om 35u 30min te laden*. De IONIQ Electric is uitgerust met een boordlader van 7,2 kW,
  die AC-stroom van het stopcontact omzet in DC-stroom waarmee de voertuigbatterij wordt opgeladen.

  *Kan variëren naargelang de regio

 • Programmeerbaar laden.

  Volgens uw wensen. Toegang tot het geavanceerde batterijbeheersysteem van de IONIQ Electric voor volledige controle. Personaliseer uw laadtijden naargelang uw planning en budget. Bespaar geld met slechts enkele klikken. Gebruik de functie Reserveren van laadtijd op het centrale scherm om begin- en eindtijden van het laden te programmeren, om zoveel mogelijk gebruik te maken van daluurtarieven en op te staan met een volle batterij.

1 2 3
Safety
Hyundai SmartSense.
Via Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen, biedt de nieuw IONIQ Electric de nieuwste technologie voor actieve veiligheid – ontworpen voor uw veiligheid en gemoedsrust.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Smart Cruise Control met Stop & Go (SCC met S&G).

  Smart Cruise Control met Stop and Go (SCC met S&G) Verhoogt de veiligheid en vermindert stress door een vaste afstand aan te houden ten opzichte van voorliggers en de snelheid automatisch te verlagen of verhogen tot de ingestelde limiet naargelang de verkeersomstandigheden van het moment. SCC handhaaft de ingestelde afstand in fileverkeer door, nadat de auto is gestopt, de motor opnieuw te starten wanneer een voorwaartse beweging vóór het voertuig wordt gedetecteerd en het gaspedaal wordt ingedrukt. De Leading Vehicle Departure Alert-functie waarschuwt de bestuurder wanneer de voorligger vertrekt vanuit stilstand.

 • Forward Collision-Avoidance Assist met detectie van voetgangers en fietsers (FCA).

  FCA is een geavanceerde actieve veiligheidsfunctie die de bestuurder waarschuwt voor noodsituaties en indien nodig automatisch remt. FCA maakt gebruik van radar- en camerasensoren voor- en achteraan en werkt in drie stappen. Het waarschuwt de bestuurder met een zicht- en hoorbaar signaal, stuurt de remmen aan op basis van het aanrijdingsrisico en remt maximaal om een aanrijding te voorkomen of de schade ervan te beperken indien ze niet vermeden kan worden. Het systeem is actief bij snelheden van 8 km/u of hoger en detecteert voertuigen, voetgangers en fietsers.

 • Blind-spot Collision Warning (BCW) met Lane Change Assist.

  Blind-Spot Collision Warning (BCW) maakt eveneens gebruik van een radar om de achterste hoeken te bewaken. Wanneer een ander voertuig gedetecteerd wordt, verschijnt er een visuele waarschuwing in de buitenspiegels. Als de bestuurder vervolgens de richtingaanwijzer inschakelt om van rijstrook te veranderen, weerklinkt een geluidssignaal wanneer er een voertuig gedetecteerd wordt.

 • Rear Cross-traffic Collision Warning (RCCW).

  Rear Cross-Traffic Collision Warning (RCCW) maakt gebruik van de hoekradar achteraan om het risico op een aanrijding met dwarsend verkeer te beperken bij het achterwaarts verlaten van zones met een beperkt zicht. RCCW gebruikt de radar om een gebied van 180° achter het voertuig te scannen op naderend dwarsverkeer en waarschuwt de bestuurder met een zicht- en hoorbaar signaal.

 • Lane Following Assist (LFA).

  De nieuwe IONIQ Electric is uitgerust met Lane Following Assist (LFA). Als het systeem geactiveerd is, houdt het de auto in het midden van de rijstrook bij snelheden tussen 0 en 150 kilometer per uur op snelwegen en in de stad.

 • Lane Keeping Assist (LKA).

  De Lane Keeping Assist (LKA) gebruikt de camera aan de voorzijde om de wegmarkeringen te monitoren. Als de bestuurder onbedoeld over een ononderbroken lijn dreigt te rijden, waarschuwt het systeem hem en stuurt het de auto terug in de rijstrook.

 • SCC
 • FCA
 • BCW
 • RCCW
 • LFA
 • LKA
 • END
 • High Beam Assist (HBA).

  De koplampen zijn verkrijgbaar met geavanceerde led technologie, die een bij daglicht aanleunende verlichting combineert met een lange levensduur en een aanmerkelijk lager energieverbruik dan halogeenlampen. Wanneer de automatische modus ingeschakeld is, detecteert High Beam Assist (HBA) ‘s nachts zowel tegenliggend als voorliggend verkeer en schakelt het indien nodig de dimlichten in om andere bestuurders zo min mogelijk te verblinden. Wanneer er geen andere voertuigen gedetecteerd worden, schakelt het systeem automatisch opnieuw het grootlicht in.

 • Driver Attention Warning (DAW).

  Driver Attention Warning (DAW) verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak door voortdurend rijpatronen te bewaken en te analyseren op basis van parameters
  als de stuurhoek, het stuurkoppel en de positie van het voertuig in de rijstrook. Wanneer een patroon wordt opgemerkt dat wijst op vermoeidheid/afleiding
  , trekt DAW de aandacht van de bestuurder met een geluidssignaal en een melding die voorstelt een pauze te nemen.

 • Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

  Intelligent Speed Limit Warning herkent snelheidsborden met beelden van de camera vooraan en informatie van het navigatiesysteem. Het geeft op elk moment de juiste maximumsnelheid en inhaalverbodsborden weer. Deze informatie verschijnt zowel op het scherm van het navigatiesysteem als op het instrumentenbord.

Convenience
Slim, handig en
verbonden.
Geniet van de naadloze connectiviteit die u verwacht en de innovatieve technologie die u het leven gemakkelijker maakt. Om elke reis aangenaam te maken, is de nieuwe IONIQ Electric voorzien van een groot aantal slimme voorzieningen en systemen die het comfort en het gebruiksgemak voor alle inzittenden verbeteren.
 • Verwarmde en
  geventileerde zetels.
  Geniet van het luxueuze comfort van een beschikbare achtvoudig verstelbare elektrische bestuurderszetel met tweevoudig verstelbare lendensteun. Er is ook een verwarmde en geventileerde uitvoering beschikbaar. Een 60:40 neerklapbare achterbank is standaard,
  en ook achterin is een verwarmde optie beschikbaar.
  De optionele Integrated Memory Seat onthoudt hoe u en een andere bestuurder uw zetel en spiegels instellen. Met één druk op een knop worden uw rij-instellingen automatisch aangepast.
 • Verwarmbaar stuurwiel Geniet van warme handen op koude dagen. Het verwarmbare stuurwiel met zijn afgeplatte design en
  spaken met zilveren accenten is voorzien van ergonomisch gepositioneerde bedieningselementen, zodat u verbonden kunt blijven en veilig de voertuigsystemen kunt bedienen.
 • Driving Rear-View
  Monitor (DRM).
  Het zicht door de achteruitkijkspiegel is soms beperkt. Het zicht kan worden belemmerd door passagiers op de achterbank, waardoor het voor de bestuurder moeilijk is om de weg achter hen te zien. Met de nieuwe DRM maakt een camera duidelijke video's van wat er precies achter uw wagen gebeurt – wat voor een veiligere en comfortabelere rijervaring zorgt.
 • Draadloos laden. Laad uw smartphone eenvoudig op.
  Met het draadloze laadvlak, handig geplaatst in de middenconsole, kunt u heel gemakkelijk Qi-compatibele smartphones opladen zonder kabel.
 • Elektronische parkeer
  rem (EPB).
  Controle binnen handbereik. Een eenvoudig te gebruiken knop activeert of deactiveert de als optie verkrijgbare elektronische parkeerrem. Beschikt ook over Auto Hold – een handige functie om uw IONIQ Electric volledig te stoppen zonder dat u uw voet op het rempedaal hoeft te houden. Perfect om te stoppen en vertrekken of aan rode lichten. Druk gewoon op de Auto Hold-knop om deze functie te activeren. Wanneer u op het gaspedaal drukt, wordt Auto Hold automatisch vrijgegeven en begint u te bewegen.
 • eCall voor meer veiligheid en beveiliging.

  IONIQ Electric zal automatisch om hulp vragen als u een ongeluk krijgt en de airbags worden ontplooid. U kunt ook op de SOS-knop drukken voor noodhulp de klok rond, 365 dagen per jaar.

 • Eco Plus Mode.

  De ECO Plus-modus is een aanvulling op de standaard ECO, COMFORT en SPORT-modi. Komt u in een situatie terecht waarin de batterijstatus erg laag is, kunt u overschakelen op ECO om het energieverbruik te verminderen en uw rijbereik te vergroten.

 • Utility-modus.

  De Utility-modus is perfect voor buitenactiviteiten en maakt het gebruik van de comfortfuncties, het geluidssysteem en de persoonlijke elektronica mogelijk voor een langere periode, op een veilige en comfortabele manier. Hoewel u niet kunt rijden, kunnen de andere functies zoals verwarming en airconditioning wel normaal worden gebruikt.

Onbeperkte gemoedsrust.

Gemoedsrust is standaard, want de IONIQ Electric wordt beschermd door dezelfde complete garantie als alle andere nieuwe personenwagens van Hyundai en geniet bovendien een uitgebreide garantie voor de hoogspanningsbatterij.

5 jaar garantie zonder
kilometerbeperking.

Zoals elke Hyundai wordt de nieuwe IONIQ Electric gebouwd volgens de strengst mogelijke kwaliteitsnormen. Die kwaliteit ondersteunen we met vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking, zodat u kunt genieten van de dingen in het leven waar u van houdt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw wagen. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de sector u – volledig standaard – biedt.

Batterijgarantie van acht jaar

De uiterst performante lithium-ionpolymeerbatterij van de IONIQ Electric geniet daarenboven acht jaar of 200.000 kilometer lang garantie, naargelang wat zich het eerst voordoet.

SPECIFICATIES

Selecteer een versie
Alles tonen
top

Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
Meer info
Ik aanvaard