Volledig elektrisch. In stijl.

Met het futuristische design van een conceptauto en een verbluffende verzameling intelligente spitstechnologie brengt de IONIQ 5 je nu nog verder, na een snellere laadbeurt en in een strakkere stijl.

Hoogtepunten

De toekomst van elektrische mobiliteit is aangebroken.

Dankzij de IONIQ 5 hoeven we niet meer uit te kijken naar de mobiliteit van de toekomst ... we kunnen er gewoon elke dag op rekenen. Deze baanbrekende elektrische SUV geeft jou de teugels in handen – zonder compromis. Hij helpt je om te beslissen hoe je wilt leven en de wereld wilt beïnvloeden.

 1. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV's futuristic design.

  Spannend design.

  De gestroomlijnde sensualiteit van de IONIQ 5, geïnspireerd door het futuristische design van de Concept 45 EV, is een eerbetoon aan de designtraditie van Hyundai, die werd heruitgevonden voor de toekomst.

 2. E-GMP platform of the Hyundai IONIQ 5 electric CUV for faster charging and increased driving range.

  Het E-GMP-platform.

  Geniet van een snellere laadtijd, een groter rijbereik, een betere wegligging en meer interieurruimte dankzij het baanbrekende EV-specifieke ‘Electric Global Modular Platform’ van Hyundai.

 3. The interior cockpit design of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

  Slimme leefruimte.

  Dankzij ons specifieke EV-platform konden we een interieur creëren dat een heel nieuwe auto-ervaring biedt en een nieuwe dimensie van leef- en beweegruimte verzekert.

  Exterieurdesign

  Opvallend. Iconisch. Puur. Productiewagen met het design van een conceptauto.

  Het pure design van de IONIQ 5 laat een frisse wind waaien in het segment van de elektrische auto's. Het maakt komaf met onnodige complexiteit en is een ode aan strakke lijnen en minimalistische vormen. De unieke schelpvormige motorkap omslaat de hele breedte van de neus. Het resultaat zijn minimale koetswerknaden en een strakke, hoogtechnologische look. De ledverlichting zet de kenmerkende Parametric Pixels in de schijnwerpers – unieke designelementen die vanaf nu het exterieur van elke IONIQ als juwelen zullen sieren.

  360°

  0%
   1. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV from the front showing its distinctive LED headlamps.

    256 pixels voor een haarscherp beeld.

    Zien en gezien worden: het pronkstuk van de iconische neus zijn de kenmerkende ledkoplampen met hun 256 vierkante Parametric Pixels.

   2. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV showing of its backlights and futuristic design.

    Klaar en krachtig achteraan.

    Het innovatieve designthema komt ook terug in de ledverlichting achteraan, waar de unieke rechthoekige achterlichtsignatuur de typische Parametric Pixels van de IONIQ 5 accentueert.

   3. The exclusive 20" alloy wheels of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

    Exclusieve 20" lichtmetalen velgen.

    De aerodynamisch geoptimaliseerde velgen herhalen het designthema: hier vult de exclusieve elektrische uitstraling het slanke profiel perfect aan.

    The solar roof on the Hyundai IONIQ 5 Project 45 all-electric CUV.

    Zonnedak.

    Het innovatieve zonnedak wekt energie op, die in de hoogspanningsbatterij wordt opgeslagen om het elektrische rijbereik uit te breiden.

    Interieurdesign

    Ruime, duurzame leefruimte.

    Binnen in de IONIQ 5 vervagen de grenzen tussen leven en rijden. Ons nieuwe platform voor elektrische wagens gaf ons de kans om het interieur helemaal opnieuw te ontwerpen, zodat het een ongekende beleving biedt. Een grotere vlakke vloer, uitgebreid verstelbare voorzetels die helemaal neergeklapt kunnen worden en een flexibele middenconsole die door de hele cabine verplaatst kan worden staan garant voor een buitengewone ervaring.

    1. The fully reclining front seats of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

     Relaxzetels.

     Maak het je gemakkelijk in de premium comfortzetels met volledig neerklapbare rugleuning vooraan. Leun tijdens een laadbeurt helemaal achterover en laad ook jouw batterijen op – met slechts één druk op de knop.

    2. The sliding centre console of the Hyundai IONIQ 5 allowing for smart living space.

     Verplaatsbare middenconsole.

     Deel het interieur in zoals jij dat wilt. Schuif de middenconsole terug tot aan de achterbank zodat je kinderen ze als picknick- of schrijftafeltje kunnen gebruiken.

    3. The interior cockpit design of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

     Digitale cockpit met breedbeeldschermen.

     Het infotainmentscherm en het instrumentenbord, allebei 12,3" groot, zijn naadloos geïntegreerd. Zo krijg je standaard een hoogtechnologische look en vlotte toegang tot alle rijhulp-, veiligheids- en infotainmentfuncties.

     Innovatief gebruik van milieuvriendelijke materialen.

     In de IONIQ 5 worden op grote schaal milieuvriendelijke materialen gebruikt, zoals ecologisch bewerkt leder en gerecycleerd garen. Bovendien maken de hemel-, vloer- en zetelbekleding gebruik van grondstoffen die uit suikerriet worden gewonnen. Een oplossing die zowel recycleerbaar als mooi is. Dat innovatieve gebruik van natuurlijke materialen draagt ook bij tot de duurzaamheid van onze productieprocessen, waardoor de IONIQ 5 minder afhankelijk is van producten op oliebasis.

     EV-platform

     Hypergeavanceerd E-GMP-platform voor het elektrische tijdperk.

     De IONIQ 5 is de eerste wagen die op het nieuwe E-GMP-platform (Electric-Global Modular Platform) van Hyundai rust. Dit specifieke platform voor batterijaangedreven elektrische voertuigen maakt een snellere laadtijd, een groter rijbereik, meer interieurruimte en een beter rijgedrag mogelijk. De positie van het batterijpack binnen de wielbasis garandeert een ideale gewichtsverdeling over de voor- en achterkant en een laag zwaartepunt voor betere rijprestaties.

     1. The wide range of vehicle types through a standardized battery in the Hyundai IONIQ 5 electric CUV.

      Een moduleerbaar concept.

      Het E-GMP-platform is geschikt voor een brede waaier van modellen, rijafstanden en levensstijlen dankzij het gestandaardiseerde batterijsysteem met technologie die werd geoptimaliseerd voor elektrische voertuigen.

     1. 1
     1. The low down located driving motor and battery in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Elektrische prestaties.

      Onderin de ruimte die vrijkwam door het ontbreken van een verbrandingsmotor, hebben we de aandrijfmotor gemonteerd. Ook de batterij werd laag in het chassis geplaatst, met een ideale gewichtsverdeling over de voor- en achteras, een laag zwaartepunt voor betere rijprestaties en een stabielere hogesnelheidservaring als resultaat.

     1. 1
     1. The unique EV design of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV for more safety.

      Ontworpen voor meer veiligheid.

      Het E-GMP-platform verenigt unieke EV-designkenmerken zoals korte overhangen en een lange wielbasis, elementen die de botsveiligheid verhogen, de passagiersruimte maximaliseren en de batterij beschermen.

     1. 1
     1. The innovative interior design of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV for more room.

      Meer ruimte voor passagiers.

      Met het E-GMP-platform kunnen ook innovatieve interieurs worden gecreëerd, die speciaal voor elektrische wagens werden ontwikkeld om onze klanten een nieuwe geëlektrificeerde mobiliteitservaring te bieden. Het ruimteverslindende aircosysteem werd verplaatst van de binnenkant van de auto naar de vrijgekomen extra ruimte vooraan. Daardoor genieten de voorste inzittenden van nog meer ruimte.

     2. The low-mounted battery and flat floor for more legroom in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Meer beenruimte.

      De laag gemonteerde batterij en de vlakke vloer door het ontbreken van een middentunnel creëren extra veel beenruimte voor de passagiers.

     3. The flexible seat arrangements in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Flexibele zetelopstellingen.

      Dankzij de vlakke vloer kunnen de voor- en achterzetels op tal van manieren worden ingedeeld voor lunchpauzes, roadtrips en ga zo maar door. Voor een innovatieve geëlektrificeerde ervaring.

     1. 1
     2. 2
     3. 3
     1. The high performance 800 volt technology in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Uiterst performante 800V-technologie.

      De IONIQ 5 is een van de eerste productiewagens met een 800V-batterij. Ze laadt ultrasnel op, presteert constant op hoog niveau en heeft een geoptimaliseerd gewicht en formaat.

     2. Charge everything with the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUVs Vehicle-to-Load technology.

      Laad je laptop op met je wagen.

      Met de Vehicle-to-Load-technologie (V2L) van de IONIQ 5 kun je elk apparaat van stroom voorzien of elektrische apparatuur tot 3,6 kW opladen met de 220V-stekker aan boord.

     3. The electric all-wheel-drive (HTRAC) logo of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Twee krachtige elektromotoren.

      In de vierwielaangedreven versie wordt de IONIQ 5 aangedreven door twee elektromotoren die in de voor- en achteras zijn geïntegreerd en samen 305 pk (225 kW) leveren.

     4. The adjustable regenerative braking system of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

      Regelbaar regeneratief remsysteem.

      Maximaliseer het rijbereik tijdens het rijden. Met de schakelpeddels kun je het energierecuperatieniveau van het remsysteem bijregelen: zo gebruik je de elektromotor om de wagen te vertragen en de batterij op te laden.

      1. 0-100 km/h acceleration in 5.2 second with the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

       Geniet van fabelachtige acceleraties.

       De IONIQ 5 staat borg voor sportieve acceleraties: in de vierwielaangedreven versie sprint hij in slechts 5,2 seconden van 0 naar 100 km/u, in de achterwielaangedreven is dat 7,4 seconden.

      2. Two powerful electric motors in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV providing 305 PS.

       Twee krachtige elektromotoren.

       In de vierwielaangedreven versie wordt de IONIQ 5 aangedreven door twee elektromotoren die in de voor- en achteras zijn geïntegreerd en samen 305 pk (225 kW) leveren.

      3. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUVs 500 km driving range.

       Uitmuntend rijbereik tot 480 km.

       Met de baanbrekende slimme technologie van Hyundai levert de lanceringsversie van de IONIQ 5 met vierwielaandrijving een rijbereik tot 480 km*.

       1. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUVs ultra-fast charging, charging 10 to 80% in just 18 minutes.

        Bliksemsnel laden.

        Wanneer de auto wordt aangesloten op een ultrasnelle lader, gaat de laadstatus van de batterij van 10 naar 80 procent in nauwelijks 18 minuten. Stop even voor een kop koffie en sluit hem aan om het bereik sneller te vergroten dan je ooit mogelijk achtte.

       2. The normal charging system of the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

        Normaal laden.

        Met de krachtige boordlader van 11 kW kun je de wagen ook aan een wallbox thuis, een huishoudstopcontact of een openbaar laadstation op wisselstroom opladen.

       3. The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUVs top speed of 185km/h.

        Topsnelheid 185 km/u.

        De IONIQ 5 biedt een uitstekende rijdynamiek en sportieve prestaties met een topsnelheid van 185 km/u.

        Afmetingen

        De IONIQ 5 is het eerste model dat gebruik maakt van het revolutionaire nieuwe e-GMP platform, en geeft je alle ruimte die je nodig hebt. Met geoptimaliseerde afmetingen heeft de IONIQ 5 een langere wielbasis dan Hyundai's andere SUV's. Hieronder worden de afmetingen vergeleken.

        Speel video af Speel video af Laatste slide
        1. IONIQ 5.

         Lengte 4.635 mm.

        2. TUCSON Hybrid.

         Lengte 4.500 mm.

        3. KONA Electric.

         Lengte 4.205 mm.

        1. 1
        2. 4

        Opladen

        Pluk de vruchten van een uitgebreid gamma flexibele laadopties.

        's Nachts thuis opladen of in luttele minuten bijladen aan een snellaadstation onderweg. Naargelang je thuisnetwerk of het type van openbare snellader dat je gebruikt, biedt de IONIQ 5 verschillende oplaadmogelijkheden. Hoewel hij is uitgerust met een innovatief 800V-batterijsysteem voor enkele van de kortste laadtijden op de huidige markt, is hij ook compatibel met laders van 400 V en wisselstroom.

        Hoe ver pendel je elke dag?

        Bereken het aantal dagen woon-werkverkeer tussen twee laadbeurten voor de IONIQ 5.

        120 km

        IONIQ 5

         

        dagen

        tussen twee
        laadbeurten

        Net zoals het brandstofverbruik van een verbrandingsmotor (ICE) wordt het totale elektrische rijbereik beïnvloed door een hele reeks factoren, van de grootte van de batterij tot je rijstijl, de buitentemperatuur, het aantal passagiers en nog veel meer.


        1. Deze waarden zijn indicatief. Er zijn nog geen officiële gegevens bepaald voor het rijbereik van dit model. Dit model is nog niet gehomologeerd .
        1. Find all public charging stations for the 800V battery system of your Hyundai IONIQ 5.

         Wallbox thuis of openbaar laadstation op wisselstroom.

         's Nachts thuis opladen of bijladen aan de supermarkt – de krachtige 11 kW-lader in de wagen biedt je tal van flexibele mogelijkheden om op wisselstroom te laden.

        2. The Hyundai IONIQ 5 at a charging station with its futuristic design.

         De kracht van een ultrasnelle laadbeurt.

         Het 800V-batterijsysteem van de IONIQ 5 kan in 5 minuten 100 kilometer aan rijbereik toevoegen. Het ondersteunt opladen met maximaal 220 kW aan een ultrasnel gelijkstroomstation – opladen van 10 tot 80 procent in 18 minuten.

        3. Program the charging settings for your Hyundai IONIQ 5.

         Programmeer een laadtijd op maat van je behoeften.

         Het geavanceerde batterijbeheersysteem geeft je volledige controle over wanneer en hoe je wilt laden, bijvoorbeeld 's nachts om te profiteren van daluurtarieven.

         The Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV getting charged.

         Lees meer over opladen.

         Op deze pagina's
         kom je alles te weten over opladen en dagelijkse elektrische mobiliteit.

         Veiligheid

         Baanbrekende veiligheids- en rijhulpsystemen.

         Geniet van een onovertroffen veiligheid en gebruiksgemak met het hoogste niveau van veiligheids- en rijhulpsystemen in het Hyundai-gamma. Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen, werd de IONIQ 5 uitgerust met de allernieuwste veiligheids- en rijhulpfuncties om jou extra gemoedsrust te bieden. Hij is ook de eerste Hyundai met autonome veiligheidstechnologie van niveau 2.

         Connectiviteit

         Maak het leven zo verbonden als je zelf wilt.

         De IONIQ 5 is uitgerust met een eindeloze reeks van intuïtieve slimme technologieën om het leven binnen het interieur net zo verbonden te maken als jij wilt. Baanbrekende connectiviteitsfuncties zoals onze Bluelink® Connected Car Services stellen je in staat om je wagen te bedienen vanaf je smartphone, of met je stem. Een gratis vijfjarenabonnement op Hyundai LIVE Services is eveneens inbegrepen bij het navigatiesysteem.

         1. The fully digital 12.25’” cluster in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

          Volledig digitaal 12,25"-instrumentenbord.

          Het volledig digitale 12,25"-instrumentenbord geeft essentiële informatie zoals de snelheid en batterijlaadstatus weer waar je die het best ziet: vooraan en in het midden.

         2. The 12.25” infotainment touchscreen in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV. 

          12,25"-
          aanraakscherm.

          Het 12,25"-aanraakscherm van het infotainmentsysteem geeft je eenvoudig toegang tot alle connectiviteits- en klimaatfuncties. Alle bedieningselementen zijn van het aanraakgevoelige type, voor een zuivere, moderne look.

         3. The BOSE premium sound system in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

          Premium audiosysteem van BOSE.

          Met acht hoogwaardige luidsprekers die zijn afgesteld voor een adembenemende klankweergave, levert het premium audiosysteem van BOSE schitterende prestaties.

          1. The over-the-air updates for the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUVs maps and infotainment.

           Updates ‘over the air’ voor kaarten en infotainment.

           Kaarten- en infotainmentupdates zullen ‘over-the-air’ worden aangeboden voor de IONIQ 5, zonder een servicecentrum te moeten bezoeken of een pc te moeten aansluiten.

          2. The upgraded Hyundai Bluelink app for the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

           Update van de Bluelink-app.

           De verbeterde Bluelink-app van Hyundai beschikt over een nieuwe gebruikersinterface met een zwart scherm en bijgewerkte blauwe pictogrammen die de tijd, het weer en, indien geselecteerd, de routeaanwijzingen weergeven.

          3. The E-call calling emergency services automatically in the Hyundai IONIQ 5 electric midsize CUV.

           E-call.

           Belt automatisch de hulpdiensten als je een ongeluk hebt en de airbags worden ontplooid. Of druk om het even wanneer – 365 dagen per jaar – op de SOS-knop voor noodhulp.

           Gebruiksgemak

           Meer ruimte. Slimmer gebruiksgemak.

           De IONIQ 5 heeft een wielbasis van drie meter, wat resulteert in uitstekende proporties en een ongezien plaatsaanbod. En door al die ruimte optimaal te benutten hebben we een reeks slimme comfortfuncties gecreëerd voor jou en je passagiers.

           Garantie

           5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

           Zoals elke Hyundai wordt de IONIQ 5 gebouwd volgens de strengst mogelijke kwaliteitsnormen. Die kwaliteit ondersteunen we met vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking, zodat jij kunt genieten van de dingen in het leven waar je van houdt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je wagen. Bovendien geven we op de uiterst performante lithium-ionpolymeerbatterij acht jaar of 160.000 kilometer garantie, naargelang wat zich het eerst voordoet. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de sector je – volledig standaard – biedt.

           Rearview of the Hyundai IONIQ 5 with its futuristic and pure design.
           The 5 year unlimited Mileage Warranty and the 8 year Battery Warranty of the new IONIQ 5.

           *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

           GAMMA

           i10
           All New i20
           New i30
           New i30 Wagon
           New i30 Fastback
           New i30 N
           IONIQ Hybrid
           IONIQ Plug-In Hybrid
           IONIQ Electric
           All New BAYON
           New KONA

            

           New KONA Hybrid
           New KONA Electric
           Tucson
           All New Tucson
           All New Tucson Hybrid
           All New Tucson Plug-in Hybrid
           New Santa Fe Hybrid
           New Santa Fe Plug-in Hybrid
           NEXO
           All New IONIQ 5

           QUICKLINKS

           Een testrit aanvragen
           Uw Hyundai verdeler
           Lease Configurator
           Contact
           Verbruikstabel
           Contactgegevens

           WETTELIJKE VERMELDINGEN

           Hyundai garanties
           Wettelijke bepalingen

           VOLG ONS OP

           Facebook Twitter Youtube Instagram

           Hyundai Assistance 

           Contact | Legal


           © Copyright 2020 Korean Motor Company

           België / Belgium  

           We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
           Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
           Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
           Meer info
           Ik aanvaard