Hyundai i30

De nieuwe wagen voor een wereld in verandering.

 • Kenmerkend, tijdloos design
 • Verbeterde actieve veiligheid
 • Geavanceerde connectiviteit

Kies uw kleur

Hyundai N Line .
Blijf niet onopgemerkt
Ontdek

 
 
 
 
 
De afbeelding kan afwijken van het origineel product.
 
 

Stilstaan is geen optie
Zelden zag een nieuwe auto er zo goed uit en voelde hij zo modern aan. De Hyundai i30 doet dat alles met stijl.

TIJDLOOS DESIGN

Haarfijn uitgesneden oppervlakken, een wigvormig profiel en expressieve details in het design geven hem een air van gestroomlijnde, eenvoudige verfijning.

 • VERFIJND ZELFBEWUST.
  APART
  Het tijdloze
  karakter van de i30 springt meteen in het oog.
 • EXPRESSIEF. VERZORGD.
  VOLWASSEN
  Een perfect uitgebalanceerde combinatie van
  stijl en aerodynamische efficiëntie.
 • Driver Attention
  Alert (DAA)
  Door veranderingen in de stuurhoek, het stuurkoppel, de positie op de rijstrook en de rijtijd te controleren en analyseren, detecteert DAA beginnende vermoeidheid en geeft het systeem zowel akoestische als visuele waarschuwingssignalen. De gevoeligheid van het systeem is regelbaar.
 • Speed Limit Information Function (SLIF) SLIF gebruikt de camera aan de voorzijde en informatie van het navigatiesysteem om snelheidsborden te herkennen en in real time de maximumsnelheid weer te geven. Deze informatie verschijnt zowel op het scherm van het navigatiesysteem als op het instrumentenpaneel.
 • Blind Spot Detection
  (BSD)
  Visuele en geluidssignalen waarschuwen u voor nabije voertuigen die zich mogelijks in de dode hoeken bevinden.
 • Forward Collision Warning System (FCWS) en Autonomous Emergency Break (AEB) FCWS gebruikt de camera aan de voorzijde om een eventuele frontale botsing te detecteren en de bestuurder te waarschuwen. AEB begint de wagen automatisch af te remmen om een dergelijke aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken.

Kenmerkend design

Het positief tijdloze design van de i30
creëert een sterke emotionele aantrekkingskracht uit.

Full ledkoplampen

Cascade-grille

Aangenaam om mee te rijden

Met een nieuw motorengamma, een multilink achterwielophanging en
een toonaangevende constructiestijfheid is de i30 een
plezier om mee te rijden

Exterior
GA VERDER IN STIJL
Het tijdloze designconcept van de i30 komt tot uiting in de zorg en de emotie die
in elk detail doorschemeren.
 • moreGeavanceerde full LED koplampen
  more Cascade-grille
  more LED- dagrijlichten(DRL)
  more Lagere voorbumper
  • Geavanceerde full LED koplampen De elegante nieuwe koplampen beschikken over diverse ledprojectoren voor zowel grote als dimlichten. Ledlampen zijn zowel helderder als energiezuiniger dan hun klassieke tegenhangers.
  • Cascade-grille De vorm en details van de nieuw ontwikkelde Hyundai-grille werden geïnspireerd door gesmolten staal dat naar beneden stroomt. Ze geven een opvallende indruk van kracht en beweging.
  • LED- dagrijlichten(DRL) De doorontwikkelde zeshoekige grille voegt een hol element toe aan het ontwerp. De nieuwe grille maakt een statige, neerwaartse beweging.
  • Lagere voorbumper De driedimensionale vorm van de lagere bumper benadrukt de sportieve, brede uitstraling van de i30.
 • moreLichtmetalen velgen
  more Design met karakter
  more Panoramisch dak
  • Lichtmetalen velgen Blikvangers van het wielengamma voor de i30 zijn de tweekleurige 16" velgen met 10 spaken en de tweekleurige 17" lichtmetalen velgen met 10 spaken.
  • Design met karakter Het verzorgde profiel van de i30 wordt gekenmerkt door een ononderbroken, verfijnde karakterlijn die van de koplampen tot aan de achterlichten loopt.
  • Panoramisch dak Het brede, panoramische glazen kantel- en schuifdak zorgt voor een open en aangename sfeer in het interieur.
 • moreZwarte achterspoiler
  more Achterlichten
  more Reflectoren en mistlichten achteraan
  • Zwarte achterspoiler Het dak eindigt in een stijlvolle, glanzend zwarte spoiler met geïntegreerd centraal remlicht.
  • Achterlichten De horizontale achterlicht-units beklemtonen het gevoel van sterkte, breedte en stabiliteit. Ook verkrijgbaar met ledlichten, die niet alleen doeltreffend zijn maar ook bijzonder stijlvol ogen.
  • Reflectoren en mistlichten achteraan De hoge positie van de reflectoren en mistachterlichten draagt bij aan de algemene indruk van breedte en stabiliteit.
Interior
GA VERDER IN COMFORT
De rustige eenvoud van het dashboard en het interieur creëert een gevoel van elegantie, kwaliteit en
ruimte. En het is trouwens meer dan een gevoel - de i30 behoort tot de ruimste auto's in zijn klasse.
Kleur zetelbekleding
 • Zwart
 • Stof / Leder
 • Leder
 • Stof / Leder
 • Leder
 • Leder - colour package
 • Zetelmaterialen
Sfeer in het interieur

Speciaal voor de i30 werden twee nieuwe interieurkleuren ontwikkeld.

Driver Attention Alert (DAA)

De i30 analyseert een brede waaier van gegevens zoals de stuurhoek, het stuurkoppel, de positie op de rijstrook en de rijtijd. Wanneer het systeem tekens van vermoeidheid herkent, waarschuwt het de bestuurder onmiddellijk.

Close
Zwevend 8" aanraakscherm

Het navigatieplatform omvat een gratis abonnement van zeven jaar op LIVE Services. Het geeft informatie weer op een 8" kleurenaanraakscherm dat trots op het dashboard prijkt, op een perfecte plaats voor zowel de bestuurder als de passagiers.

Close
Automatische airconditioning

De automatische airconditioning met twee zones biedt afzonderlijke temperatuurinstellingen voor bestuurder en voorpassagier. Stel de gewenste temperatuur in en het systeem doet de rest.

Close
Geavanceerde connectiviteit

Met het 8" aanraakscherm en de volledige connectiviteit van de i30 kunt u veilig uw iPhone of Android smartphone gebruiken tijdens het rijden. Er is zelfs een centrale draadloze oplader waarmee u gemakkelijk en zonder kabel uw smartphone kunt opladen. Apple CarPlay™ is een geregistreerd merk van Apple Inc


Close
Zeventrapstransmissie met dubbele koppeling (DCT)

De speciaal ontwikkelde 7-DCT-transmissie combineert een dynamisch accent met een verlaagd brandstofverbruik. Schakelen gaat snel, soepel en aangenaam. U beschikt over drie selecteerbare rijprogramma's: normaal, eco en sport.

Close
Verschuifbare armsteun vooraan

Tussen de voorzetels bevindt zich een comfortabele en praktische armsteun die u naar voor of naar achter kunt verschuiven. U kunt hem ook openklappen om hem als bergruimte te gebruiken.


Close
Performance
GA VERDER MET PLEZIER
Aanzienlijk verbeterde rijeigenschappen bieden een krachtig, maar ook soepel en stil rijgedrag voor een weergaloze rijervaring.
 • 1.0 T-GDi
  Benzinemotor

  De 1.0 T-GDI is een gedownsizede turbobenzinemotor met 120 pk en 171,1 Nm bij 1500 - 4000 t/min. Hij wordt gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

  Maximumvermogen (pk - o/m)
  120 pk
  Maximumkoppel (Nm - o/m)
  171.1 Nm
 • 1.4 T-GDi
  Benzinemotor

  Met maar liefst 140 pk en een koppel van 242 Nm bij 1500 t/min. zorgt de nieuw ontwikkelde 1.4 T-GDI voor dynamisch en responsief rijplezier. Deze versie is verkrijgbaar met een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zeventrapstransmissie met dubbele koppeling.

  Maximumvermogen (pk - o/m)
  140 pk
  Maximumkoppel (Nm - o/m)
  242 Nm
 • 1.4 MPi
  Benzinemotor

  Deze atmosferische benzinemotor ontwikkelt 100 pk en levert een maximumkoppel van 134 Nm bij 3500 t/min. Hij wordt gekoppeld aan een handgeschakelde zesversnellingsbak.

  Maximumvermogen (pk - o/m)
  100 pk
  Maximumkoppel (Nm - o/m)
  134 Nm
 • 1.6 CRDi 115
  Dieselmotor

  De nieuw ontwikkelde 1.6 dieselmotor levert 85 kW/115 pk en is verkrijgbaar met voorwielaandrijving. De motor kan gekoppeld worden aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of Hyundai's geavanceerde 7-trapsautomaat met dubbele koppeling.

  Maximumvermogen (pk - o/m)
  115 pk
  Maximumkoppel (Nm - o/m)
  280 Nm
 • 1.6 CRDi 136
  Dieselmotor

  De nieuw ontwikkelde 1.6 dieselmotor is ook beschikbaar met 136pk. De motor kan gekoppeld worden aan een handgeschakelde zesversnellingsbak of Hyundai's geavanceerde 7-trapsautomaat met dubbele koppeling.

  Maximumvermogen (pk - o/m)
  136 pk
  Maximumkoppel (Nm - o/m)
  300 Nm
Safety

GA VERDER MET VERTROUWEN
Met zijn brede waaier van standaard aanwezige veiligheidskenmerken bezorgt de i30 al zijn inzittenden een gerust gemoed.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Autonomous Emergency Braking(AEB)

  Het camerasysteem aan de voorzijde scannen de weg vóór de auto om voertuigen te detecteren. AEB begint automatisch de wagen af te remmen om de kansen op een ernstige aanrijding of de gevolgen ervan te beperken. Het standaard AEB-systeem reageert op de aanwezigheid van een voorligger via de camera aan de voorzijde.

 • Forward Collision Warning System (FCWS)

  FCWS gebruikt de camera aan de voorzijde om een eventuele frontale botsing te detecteren en de bestuurder te waarschuwen. AEB begint automatisch het voertuig af te remmen om een dergelijke aanrijding te voorkomen of de gevolgen ervan te beperken.

 • Adaptive Smart Cruise Control (ASCC)

  Houdt een ingestelde afstand ten opzichte van de voorligger aan door automatisch de snelheid te verlagen of te verhogen tot een ingestelde grenswaarde.ASCC handhaaft de ingestelde
  snelheid in fileverkeer door, nadat de auto is gestopt, automatisch opnieuw de motor te starten wanneer voorwaartse beweging vóór de auto wordt gedetecteerd.

 • Lane Keeping Assist System (LKAS)

  Het systeem verbetert de actieve veiligheid door te voorkomen dat de bestuurder uit verstrooidheid de rijstrook verlaat. LKAS waarschuwt de bestuurder met een geluids- en visueel signaal en voert vervolgens een korte stuurcorrectie uit.

 • Blind Spot Detection (BSD)

  Sensoren in de achterbumper detecteren de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek en doen een waarschuwingslampje in de betrokken buitenspiegel oplichten. Wanneer de bestuurder de richtingaanwijzers inschakelt terwijl zich een voertuig in de dode hoek bevindt, wordt hij onmiddellijk door een geluidssignaal gewaarschuwd.

 • AEB
 • FCWS
 • ASCC
 • LKAS
 • BSD
 • END
Convenience
GA VERDER ZONDER MOEITE
Aansluitend bij de elegante rust van zijn interieur beschikt de i30 over vooruitstrevende rijhulpsystemen
die de stress uit het rijden halen.
 • Parkeerhulp vóór en achter Parkeren op krappe plaatsen kan een probleem zijn, vooral bij geringe zichtbaarheid Sensoren in de voor- en achterbumper detecteren hindernissen die u niet kunt zien en melden wanneer u moet stoppen om te voorkomen dat u ertegen rijdt.
 • 5 jaar onbeperkte garantie De i30 wordt geleverd met Hyundai's beroemde garantie die 5 jaar lang een zeer volledige dekking biedt, zonder kilometerbeperking.
 • Elektrische parkeerrem De schakelaar van de elektrische parkeerrem neemt minder plaats in beslag dan de klassieke hendel. Hij vergemakkelijkt ook het in- en uitschakelen van de parkeerrem: u moet maar één enkele toets aanraken.
 • Navigatiesysteem Afgezien van de navigatiehulp geeft het zwevende 8" aanraakscherm nog andere informatie weer. LIVE Services biedt tevens realtime verkeersinformatie, waarschuwingen voor flitscamera's, weergegevens en nuttige plaatsen. Apple CarPlay™ is een geregistreerd merk van Apple Inc
 
De Hyundai N Line . Blijf niet onopgemerkt

Na de geslaagde lancering van de erg geprezen i30 N, blijft de N-reeks de wereld van de performancevoertuigen bewegen, met het nieuwe N Line-gamma.

De i30 5-deurs, het eerste N Line-model, is voorzien van opvallende designelementen die rechtstreeks ontleend werden aan de i30 N. Maar het blijft niet bij het visuele aspect. De i30 N Line zet namelijk ook sterke prestaties neer, met onder meer een verbeterde motorrespons, een specifieke afstelling van de ophanging, extra grote remmen vooraan en 18" velgen met high-performance banden.

Verlaat de gebaande paden.

Bewonder het sportieve design van de nieuwe Hyundai i30N Line in de specifieke spot.

Play Video
 • Exclusief radiatorrooster en gesculpteerde bumper

  De N Line-uitvoering van het typische cascade-radiatorrooster van Hyundai troont boven een agressieve voorbumper, die benadrukt wordt door een opvallende zilverkleurige karakterlijn.

 • 18" lichtmetalen velgen en high-performance banden

  Een oogopslag volstaat om te zien dat de oorsprong van de i30 N Line in de racesport ligt. Dankzij de strakkere afstelling van de ophanging en de indrukwekkende 18" lichtmetalen velgen, brengen de Michelin PS4 high-performance banden het volledige potentieel van de stuurinrichting over op de weg, goed voor een dynamischere houding en een fantastische wegligging. De extra grote voorremmen, die duidelijk zichtbaar zijn door de velgen, benadrukken het gespierde karakter van het voertuig.

 • N Line-badge

  Aan de zijkant onderscheidt de i30 N Line zich door het gestileerde N Line-embleem en zijn zwarte buitenspiegels.

 • Led-combinatielichten

  De standaard led-combinatielichten achteraan gaan harmonieus samen met het atletisch design van de i30 N Line en benadrukken de opvallende look van de achterkant.

 • Dubbele uitlaat

  De verchroomde dubbele uitlaat onderstreept het sportieve karakter van de N-modellen.

 • Sportieve achterbumper

  Op de i30 N Line 5-deurs wordt de aan de i30 N ontleende agressieve achterbumper benadrukt door een zilverkleurige bies.

 • N Line sportstuur

  Ontdek het comfort en de bediening van het met geperforeerd leder bekleed sportstuur. Dankzij de bedieningstoetsen op het stuur kunt u in alle omstandigheden geconnecteerd blijven.

 • N Line sportzetels

  De sportzetels met een verleidelijk design zijn voorzien van het N-logo, grijze contraststiksels en versterkte zijkanten. Ze verzekeren uw comfort dankzij de elektrisch verstelbare lendensteun en de verlengbare zitting. De stoffen bekleding staat garant voor een optimale steun in alle omstandigheden.

 • Pedalen in metaallook

  De pedalen in geborsteld metaal-look benadrukken de sportieve interieursfeer en de dynamische rijervaring. Ze zijn voorzien van rubberen antislipstroken voor nog meer controle.

 • N Line versnellingspook

  De ronde versnellingspookknop is uitgerust met een aantal metalen en lederen inzetstukken, die garant staan voor een optimale bediening en het sportieve gevoel benadrukken. Perfect geschikt voor snelle schakelovergangen.

SPECIFICATIES

Selecteer een versie
Alles tonen
top

Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

*De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

i10
All New i10
i20
New i20 Active
i30
i30 N
i30 Fastback
i30 Fastback N
i30 Wagon
New IONIQ Hybrid

 

New IONIQ Plug-In Hybrid
New IONIQ Electric
KONA
New KONA Hybrid
KONA Electric
Tucson
Tucson N-Line
Santa Fe
NEXO

QUICKLINKS

Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact
Verbruikstabel
Contactgegevens

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2020 Korean Motor Company

België / Belgium  

We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
Meer info
Ik aanvaard