De grenzen van plezier zijn net verlegd. Alweer.

De nieuwe i30 N werd ontwikkeld voor maximaal rijplezier en kreeg dus betere prestaties, frisse nieuwe designkenmerken en intelligente spitstechnologie. Dankzij een evenwicht tussen een uitstekend vermogen, rijdynamiek voor het circuit en alle comfort voor je woon-werkverkeer is hij echt een sportwagen voor elke dag.

Prestaties

Waanzinnige prestaties, nu nog een niveau hoger.

Sinds de première van de bekroonde i30 N hebben we hard gewerkt om iets geweldigs om te toveren tot iets adembenemends. We hebben lessen getrokken uit het succes van ons i30 N TCR-racepakket en naar de feedback van onze autosportgemeenschap geluisterd. Zo konden we de prestaties aanzienlijk verbeteren, onder andere met de introductie van een 8-trapstransmissie met natte dubbele koppeling (N DCT) en schakelhendels, meer vermogen en koppel voor het Performance Pack en lichte velgen van gesmeed lichtmetaal.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. The Max Power and Torque of the 2.0-litre T-GDi engine in the new Hyundai i30 N.

  Performance Package.

  De 2.0 T-GDI ontwikkelt nu 280 pk, met een meer lineaire vermogensontplooiing en een groter koppel en vermogen bij lagere toerentallen. Daardoor is hij alerter, accelereert hij beter en vergroot hij dus het rijplezier. Kies voor een handgeschakelde 6-versnellingsbak of een 8-trapstransmissie met natte dubbele koppeling en schakelhendels voor meer controle en om sneller te schakelen. Max. koppel: 392 Nm. Topsnelheid: 250 km/u.

 1. 1

Je kunt nu kiezen tussen twee transmissies.

Wie snel, soepel en efficiënt wil schakelen, heeft nu twee ‘prestatiebevorderende’ keuzes. Standaard krijg je de soepele handgeschakelde zesbak met korte verhoudingen. Mag het iets sneller, dan kies je de gloednieuwe 8-trapstransmissie met natte dubbele koppeling (N DCT). Die laat je ook manueel schakelen met de versnellingspook of de schakelhendels aan het stuurwiel, voor meer racerij in je dagelijks leven.

Gearknob of the 6-speed manual shifter.

Handgeschakelde zesbak.

De versnellingspook met bolvormige knop, blauwe streep en het N-logo is perfect voor autoliefhebbers die nauwkeurigheid en een koppeling met een korte pedaalslag weten te waarderen.

The clutch of the wet-type 8-speed dual clutch transmission of the new Hyundai i30 N.

De gloednieuwe N DCT.

Voor het eerst verkrijgbaar: een 8-trapstransmissie met natte dubbele koppeling, schakelhendels en nieuwe prestatiegerichte N-functies voor een nog sportievere rijervaring.

The weight of 1400 kg of the new Hyundai i30 N.

Lichte onderdelen voor betere prestaties.

Door gewicht te besparen met de nieuwe prestatiegerichte N Light Seats en de 19"-velgen van gesmeed lichtmetaal konden we de prestaties en het rijgedrag verbeteren en zorgen voor een energiekere rijervaring.

Als muziek in de oren. Trap hem op zijn staart en hoor hem brullen!

Dit mag niet ontbreken op je afspeellijst: met het krachtige geluid van zijn zorgvuldig afgestemde uitlaat streelt de i30 N het oor van al wie een zwak heeft voor prestaties. De uitlaatsound herinnert je er maar al te graag aan dat de i30 N gretig klaarstaat om je hart sneller te doen slaan zodra je het gaspedaal intrapt.⁠

Exterieur

Opnieuw ontworpen voor meer sensatie en betere prestaties.

Hij is ontstaan op het circuit en zijn uiterlijk liegt er niet om: het design van de nieuwe i30 N kreeg updates waarbij dynamische prestaties centraal staan. De wijzigingen werden meer dan een loutere stijloefening. Zo moeten de luchtinlaten in de nieuwe, agressief ogende voorbumper bijvoorbeeld de aerodynamica verbeteren en de turbulentie verminderen. Ook de nieuwe 19"-velgen van gesmeed lichtmetaal zien er fantastisch uit, maar in de eerste plaats verbeteren ze rijgedrag en tractie door het onafgeveerde gewicht te verlagen.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Frontview of the new Hyundai i30 N driving on a race track.

  Vooraan.

  Nieuwe led-koplampen met V-vormige dagrijlichten vloeien voort uit het brede nieuwe N-radiatorrooster, dat geoptimaliseerd is voor een efficiënte koeling van de motor.

 2. Sideview of the new Hyundai i30 N.

  Opzij.

  Aan de zijkanten vallen de eerste 19"-velgen van gesmeed lichtmetaal van Hyundai op, met Pirelli P Zero-banden errond, op maat van de i30 N.

 3. Rearview of the new Hyundai i30 N driving on a race track.

  Achteraan.

  De nieuwe achterbumper heeft geïntegreerde mistlampen, een rode accentlijn en twee extra grote uitlaatpijpen. De hertekende lichten kregen ook hier een nieuwe ledsignatuur.

  De nieuwe i30 Fastback N.

  Met zijn aflopende silhouet en sierlijk hellende daklijn levert de nieuwe Hyundai i30 Fastback N topprestaties in verfijnde stijl. Deze geraffineerde, prestatiegerichte vijfdeurscoupé combineert een adrenalinestoot met pure elegantie.

  Preview of the new i30 Fastback N.

  Interieur

  Opgewaardeerde performante cockpit.

  Het strakke, sportieve interieur van de nieuwe i30 N boeit en spreekt tot echte autoliefhebbers, voor en door wie het ontwikkeld is. Hier zijn controle en comfort allebei even belangrijk. De ergonomie is volledig afgestemd op de bestuurder – alles staat in het zicht en binnen handbereik.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. The N Light seats of the new Hyundai i30 N.

   N Light Seats: zitten als de beste.

   De lichte, sportieve zetels uit één stuk zijn bekleed met premiumleder en Alcantara® en voorzien van een verlicht N-logo en geprononceerde zijsteunen die hun functie uitstekend vervullen.

  2. Closeup of the paddle shifter of the new i30 N.

   Vingervlug schakelen.

   De schakelhendels komen uit de racewereld en laten je vlug en vlot je versnelling kiezen. Omdat ze aan het stuurwiel zitten, kun je er ook efficiënter mee schakelen in de bochten.

  3. The new N Cluster of the new i30 N.

   N Cluster.

   Controleer de motorolietemperatuur, het koppel en de turbodruk in een oogopslag. De schakelindicator ondersteunt je ook op het circuit. Het rode gedeelte van de variabele led-toerenteller verandert naargelang de rijprestaties.

   Connectiviteit

   Bijgewerkt met de nieuwste technologie en innovatieve functies.

   Profiteer van intelligente spitstechnologie met het 10,25"-aanraakscherm dat je direct op het hoofdscherm alles biedt wat je nodig hebt, waaronder: navigatie, smartphone-mirroring en Bluelink® Connected Car Services – zodat je je auto kunt bedienen vanaf je smartphone of met je stem. Bovenop de vele slimme functies die je kunt beheren met de Bluelink-app profiteer je ook vijf jaar lang van een gratis abonnement op de LIVE Services, inclusief realtime-verkeers- en parkeerinformatie.

   10.25" display of the new Hyundai i30 N.

   Opgewaardeerd 10,25"-aanraakscherm.

   Geniet van naadloze connectiviteit met het optionele 10,25" grote hd-aanraakscherm dat met Apple CarPlay™ en Android Auto™ vlotte toegang biedt tot alle functies.

   The personalized setting of the N custom sport mode.

   Performance Driving Data System.

   Houd je rijprestaties bij en verbeter ze met actuele grafieken die nog meer gebruiksgemak bieden. Controleer pk, koppel, turbodruk, G-krachten en een ronde- en acceleratietimer.

   Smartphone with the Bluelink® app on its screen.

   Bluelink® Connected Car Services.

   Bluelink® geeft je naadloze connectiviteit en slimme functies om het rijden makkelijker en aangenamer te maken.

   Veiligheid

   Geavanceerde veiligheids- en rijhulpsystemen.

   Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen, kreeg de nieuwe i30 N de recentste veiligheids- en rijhulpfuncties om je extra gemoedsrust te bieden.

   5 jaar garantie zonder kilometerbeperking.

   Zoals elke Hyundai wordt de nieuwe i30 N gebouwd volgens de strengst mogelijke kwaliteitsnormen. Die kwaliteit ondersteunen we met vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking, zodat jij kunt genieten van de dingen in het leven waar je van houdt, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over je auto. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de sector je – volledig standaard – biedt.

   The new i30 N driving on a race track.
   Hyundai 5 year unlimited mileage warranty.
   Badge of the Hyundai 6d infographic.

   Toekomstbestendige motortechnologie.

   Alle Hyundai i30 N-modellen die nieuw worden ingeschreven in Europa voldoen aan de Euro 6d-emissienormen.

   Hyundai TCR touring cars on a race track.

   Touring Car Racing met de i30 TCR N.

   Met 15 titels, 70 overwinningen en 171 podiumplaatsen in 2019 veroverde Hyundai Motorsport Customer Racing de hoogste regionen van de TCR-kampioenschappen.

   Brandstofverbruik en CO2-waarden zijn nog niet bepaald voor dit model.

   Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

   *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

   GAMMA

   i10
   All New i20
   All New i20 N
   i30
   i30 Wagon
   i30 Fastback
   New i30 N
   New i30 Fastback N
   IONIQ Hybrid
   IONIQ Plug-In Hybrid
   IONIQ Electric
   All New BAYON
   New KONA

    

   New KONA Hybrid
   New KONA Electric
   All New KONA N
   Tucson
   All New Tucson
   All New Tucson Hybrid
   All New Tucson Plug-in Hybrid
   New Santa Fe Hybrid
   New Santa Fe Plug-in Hybrid
   NEXO
   IONIQ 5

   QUICKLINKS

   Een testrit aanvragen
   Uw Hyundai verdeler
   Lease Configurator
   Contact
   Verbruikstabel
   Contactgegevens
   Bandenetiketten

   WETTELIJKE VERMELDINGEN

   Hyundai garanties
   Wettelijke bepalingen

   VOLG ONS OP

   Facebook Twitter Youtube Instagram

   Hyundai Assistance 

   Contact | Legal


   © Copyright 2020 Korean Motor Company

   België / Belgium  

   We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
   Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
   Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
   Meer info
   Ik aanvaard