Topuitrusting voor een onklopbaar rijplezier.

De volledig nieuwe i20 beschikt over een topuitrusting in elke belangrijke categorie: ultramoderne efficiëntie en prestaties gaan hand in hand met een comfortniveau dat deze auto tot een echte uitblinker in zijn segment maakt.

Prestaties

Meer aandrijflijnen. Meer efficiëntie.

Kies uit drie unieke motorconfiguraties: bovenaan het gamma staat de 1.0 T-GDi benzinemotor, verkrijgbaar met 100 pk. Hij kan bovendien worden uitgerust met een ‘mild hybrid’-systeem met 48V-batterij. Het ‘mild hybrid’-systeem dringt het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot met 3 tot 4 procent terug. Een 1.2 MPi-benzinemotor met 84 pk is eveneens verkrijgbaar.

Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
 1. Black letters against a white background saying "4.2l / 100km" 

  Efficiëntie telt.

  De volledig nieuwe i20 biedt de keuze tussen vier nieuwe motoren met een onovertroffen CO2-efficiëntie – omdat wij evenveel belang hechten aan het milieu als jij.

 2. Black letters against a white background saying "120 PS" 

  Dynamische prestaties.

  Met één MPi-motor en twee turboconfiguraties is de volledig nieuwe i20 goed uitgerust om zijn prestaties af te stemmen op het sportieve design-DNA van de auto.

 3. Black letters against a white background saying "7 speed"

  Schakel je verwachtingen hoger.

  Naargelang je motorkeuze biedt de volledig nieuwe i20 verschillende transmissies: 6 iMT of 7DCT (1.0 T 48V), 6 MT of 7DCT (1.0 T) of handgeschakelde vijfversnellingsbak (1.2 MPi).

  bluelink-slides
  1. 1.0 T-GDi benzinemotor.

   Onze Turbo GDI-driecilindermotor van 998 cm³ werd ontwikkeld om de sportieve persoonlijkheid van de volledig nieuwe i20 over te brengen op de weg. Dankzij zijn vermogen tot 100 pk en onze nieuwe 48V mild hybrid-technologie maakt deze sobere krachtpatser de auto even leuk om mee te rijden als hij eruitziet.

  1. 1
  bluelink-slides
  1. 1

  The new 48V mild hybrid powertrain.

  bluelink-slides
  1. Image showing the comfort start.

   Comfortabele start

   Het mild hybrid-systeem biedt vooral voordelen in het stadsverkeer, dankzij de MHSG. Die ondersteunt de verbrandingsmotor bij het herstarten na stilstand. Zo kan de motor sneller en soepeler worden gestart met extra koppel, door energie uit de batterij van 48 V te halen. De MHSG ondersteunt de verbrandingsmotor tijdens het wegrijden, door het koppel en vermogen te compenseren.

  1. 1
  bluelink-slides
  1. Image showing the acceleration.

   Acceleraties

   Tijdens het accelereren ondersteunt de MHSG de verbrandingsmotor met een compenserend vermogen van 4 tot 10 kW, naargelang de laadstatus van het batterijsysteem en de gaspedaalinput door de bestuurder. Eens de gewenste snelheid is bereikt wordt de MHSG in neutraal gezet, zodat hij geen vermogen levert. Als gevolg hiervan liggen de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik tot 11 procent lager.* (*NEDC 2.0)

  1. 1
  bluelink-slides
  1. Image showing the constant driving.

   Constant rijden

   Bij een constante snelheid zit de MHSG ofwel in neutraal ofwel werkt hij als een generator die de 48V-batterij oplaadt, naargelang de laadstatus van de batterij.

  1. 1
  bluelink-slides
  1. Image showing the recuperation.

   Recuperatie

   Bij actief remmen of overtoeren drijft de draaiende krukas de MHSG aan, die dan als een generator werkt met een maximale recuperatie-output van 10 tot 12 kW. De generator zet de kinetische remenergie om in elektriciteit waarmee de batterij van 48 V wordt opgeladen. Tijdens deze fasen blijft de verbrandingsmotor ingeschakeld en de koppeling gesloten om het vermogen van de wielen via de transmissie en de motor te kunnen overbrengen op de MHSG.

  1. 1
  bluelink-slides
  1. Image showing the extended start-stop.

   Uitgebreide start-stopfunctie

   Bij uitrollen tegen lage snelheden wordt de start-stopfunctie al bij 30 km/u geactiveerd. Wanneer de auto tussen 30 en 0 km/u vertraagt en de versnellingsbak ontkoppeld is, wordt de motor volledig uitgeschakeld.

  1. 1
  A man operating the 6-speed iMT in an all-new Hyundai i20

  Intelligente handgeschakelde versnellingsbak (iMT).

  De 6-traps iMT is ontworpen om de emissies en het brandstofverbruik te verlagen door automatisch de vrijloopmodus in te schakelen wanneer je het gaspedaal loslaat.

  A manual transmission gear lever inside an all-new Hyundai i20, passenger side view

  Handgeschakelde zesversnellingsbak.

  Bedien je de koppeling en versnellingen liever zelf? Kies dan een motor met handgeschakelde versnellingsbak voor een nauwkeurig en soepel schakelgedrag.

  Zevenversnellingsbak met dubbele koppeling.

  Geniet van topprestaties en maximale controle door je volledig nieuwe i20 uit te rusten met de 1.0-turbomotor en de optionele 7DCT-transmissie. Zo beschik je steeds over een dynamische rijervaring en een superieure brandstofefficiëntie. De dubbele koppeling staat garant voor bliksemsnelle schakelovergangen, ongeacht of je de handige automatische modus gebruikt of manueel door de versnellingen schakelt.

  The 7-speed dual clutch transmission gearbox of the all-new Hyundai i20
  An all-new Hyundai i20 on the road, drone view from the rear top

  Coasting.

  Met deze functie, die beschikbaar is op motorconfiguraties met iMT en MHSG, gaat de volledig nieuwe i20 automatisch in de vrijloopmodus wanneer je het gaspedaal loslaat, om brandstof te besparen.

  Energierecuperatiesysteem (ERS).

  De ‘Idle Stop and Go’-functie (ISG), het managementsysteem voor de alternator (AMS) en de banden met lage rolweerstand worden aangevuld met ons energierecuperatiesysteem (ERS): wanneer de auto nog in beweging is, in een versnelling staat en het gaspedaal niet ingedrukt is, wekt het remeffect van de motor kinetische energie op die in elektriciteit wordt omgezet en in de batterij wordt opgeslagen. Dat vermindert zowel het brandstofverbruik als de uitlaatemissies.

  Diagram showing how ISG, AMS and ERS affect energy generation and usage in the all-new Hyundai i20

  Gebruiksgemak

  Meer ruimte. Premium audiosysteem. Volledige connectiviteit.

  Groter en beter – de volledig nieuwe i20 heeft meer van alles: meer gebruiksgemak dankzij Smart Device Integration en de draadloze smartphonelader. Meer kofferruimte, zodat je meer kunt meenemen van alles wat je nodig hebt. Het Bose-audiosysteem met acht luidsprekers zorgt bovendien voor meer plezier als je het volume luider zet om mee te zingen.

  Close-up of the boot of the all-new Hyundai i20

  Meer kofferruimte.

  Met een inhoud van 351 liter (25 liter meer dan zijn voorganger) biedt de volledig nieuwe i20 jou en je gezin meer ruimte voor je avonturen.

  Close-up of the boot of the all-new Hyundai i20 with boot cover stored behind the rear bench

  Opbergruimte voor de bagageafdekking.

  Ruimte nodig voor een grote vracht? Om de opbergruimte van de volledig nieuwe i20 optimaal te benutten, kan de bagageafdekking achter de achterbank worden opgeborgen. Handig!

  Hoogwaardig audiosysteem van Bose®.

  Geniet van een indrukwekkende audio-ervaring met het hoogwaardige Bose®-systeem van de volledig nieuwe i20. Met acht luidsprekers, waaronder een subwoofer, is het ontworpen om de sportieve stijl van de auto kracht bij te zetten en een klankervaring te creëren die even dynamisch aanvoelt als rijden met de volledig nieuwe i20.

  Close-up of a speaker belonging to the all-new Hyundai i20's Bose sound system
  The middle console of an all-new Hyundai i20, driver's side view

  Draadloos opladen.

  Geniet van uitgebreide connectiviteit voor je smartphone – inclusief draadloze lader.

  Close-up of one of the USB-ports inside of the all-new Hyundai i20

  USB-aansluitingen.

  Draagbare USB-apparaten aansluiten en opladen was nog nooit zo eenvoudig als in je nieuwe i20, met aansluitingen vooraan en achteraan – gewoon plug-and-play.

  Connectiviteit

  Beste connectiviteitsfuncties in zijn klasse.

  Geniet van geavanceerde slimme technologie met twee visueel gecombineerde grote 10,25"-schermen met splitscreen-functie. En met Bluelink Connected Car Services kun je je auto bedienen vanaf je smartphone – of met je stem. Het systeem verzekert een naadloze connectiviteit in de volledig nieuwe i20, met online spraakherkenning en functies om je rit handiger en aangenamer te maken.

  An image of the all-new Hyundai i20's 10.25 inch centre touch screen.

  Centraal 10,25"-aanraakscherm.

  De volledig nieuwe i20 beschikt over innovatieve technologie om je leven te vergemakkelijken. Zijn optionele 10,25"-aanraakscherm integreert 3D-navigatie, media- en connectiviteitsfuncties.

  The all-new Hyundai i20's 8 inch centre touch screen

  8"-aanraakscherm met audioweergave.

  Het 8"-aanraakscherm biedt Smart Device Integration, waardoor je gemakkelijk je smartphone kunt aansluiten en apps kunt weergeven op het scherm.

  Bluelink® Connected Car Services.

  Bluelink, het connectiviteitssysteem van Hyundai, gebruikt geïntegreerde telematica om geavanceerde Hyundai Live Services aan te bieden, zoals Live Traffic en On/Off Street Parking. Met de Bluelink-app kun je je volledig nieuwe i20 vanop afstand vergrendelen en ontgrendelen, of je auto terugvinden wanneer je bent vergeten waar je hem geparkeerd hebt. Ook zal de app je een alarm sturen als iemand zou proberen in te breken in je auto. En mocht je je afvragen of de bandenspanning van je auto nog in orde is, kan de app je zelfs ook dat vertellen.

  bluelink-slides
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Deurvergrendeling en -ontgrendeling vanop afstand

   Ben je vergeten je auto op slot te doen? Geen nood: de i20 kan een pushbericht versturen naar je smartphone. Met je pincode kun je je auto vervolgens met een druk op de knop vergrendelen of ontgrendelen.

  1. 1
  bluelink-slides
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Bestemming naar de auto versturen

   Als je i20 is uitgerust met een navigatiesysteem, kun je de Bluelink-app gebruiken om bestemmingen op te zoeken wanneer je niet in de auto zit. Bluelink synchroniseert dan de route op je navigatiesysteem. Stap gewoon in en druk op 'go'.

  1. 1
  bluelink-slides
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Find my car

   Vergeten waar je je auto geparkeerd hebt? Open simpelweg de Bluelink-app en je ziet de huidige locatie van je auto – overal ter wereld.

  1. 1
  bluelink-slides
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Alarmmeldingen

   Bluelink houdt je auto steeds in het oog. Als iemand in je i20 probeert in te breken (het deurslot is geforceerd en de deur wordt geopend), stuurt de Bluelink-app een melding naar je smartphone.

  1. 1
  bluelink-slides
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Autodiagnose

   Voor meer gemoedsrust kun je vanop afstand een diagnose uitvoeren met de Bluelink-app. Het voertuigrapport geeft informatie over de bandenspanning, storingsindicaties, airbags, remmen en nog veel meer.

  1. 1
  bluelink-slides
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

   Voertuigstatus

   Benzine nodig? Kijk eens op de app. Raadpleeg op elk moment de status van je auto vanop afstand: brandstofpeil, deuren open/gesloten of vergrendeld/ontgrendeld, ramen en koffer open/gesloten.

  1. 1
  Close-up of the all-new Hyundai i20 10.25" AVN touchscreen with navigation system on screen

  Geconnecteerde routing.

  Geconnecteerde routing betekent dat de route niet langer wordt berekend door de processor in het navigatietoestel, maar door een krachtige server in de Hyundai-cloud. Waarom is dat beter? Het zorgt voor nauwkeurigere verkeersvoorspellingen, nauwkeurigere aankomsttijden en betrouwbaardere herberekeningen van routes.

  Last Mile Guidance.

  Misschien moet je je i20 verder weg parkeren dan je eigenlijke bestemming. Als je je binnen een straal van 200 m tot 2 km bevindt, kun je de navigatie van de auto laten doorlopen op de Bluelink-app. Vervolgens maakt je smartphone gebruik van augmented reality om je precies te leiden waar je heen wilt.

  Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
  1. Image of the Mood Modes screen in the all-new Hyundai i20's navigation menu

   Parking Assist.

   Rijd vlot in krappe parkeerplaatsen dankzij Parking Assist (PA): geniet van semiautonoom parkeren dankzij diverse sensoren en software.

  2. Mood Modes.

   Geniet met Mood Modes van aangename omgevingsgeluiden tijdens lange ritten of in de spitsuurfiles. Je kunt zes verschillende offline soundscapes beluisteren en ontspannen.

  3. Integratie LA LISTE.

   Op zoek naar een fantastisch restaurant na een lange rit? LA LISTE, nu verkrijgbaar op de gloednieuwe i20, raadt je de fijnste eetplekken rond je huidige locatie aan.

   The eCall-button in the all-new Hyundai i20

   Voice Recognition Vehicle Control.

   Activeer het VRVC-spraakherkenning van de nieuwe i20 met een druk op de spraaktoets en regel de airconditioning, de temperatuur, de zetelverwarming en nog veel meer autofuncties met je stem.

   eCall.

   Jouw veiligheid is onze topprioriteit. Met eCall waarschuwt de volledig nieuwe i20 automatisch de hulpdiensten en geeft hij hen de locatie van de auto door bij een ernstig ongeval.

   Veiligheid

   Meest complete veiligheidsuitrusting.

   Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen, beschikt de volledig nieuwe i20 over het meest uitgebreide pakket qua actieveveiligheidstechnologie in zijn klasse – ontworpen voor jouw veiligheid en gemoedsrust. Veel van de beschikbare functies worden niet verwacht in auto's uit dit segment.

   Click the left or right arrow to navigate to the previous or next slides.
   1. An all-new Hyundai i20 on the road, drone view from the rear top

    Smart Cruise Control op basis van navigatie (NSCC).

    Maakt gebruik van het geavanceerde navigatiesysteem om te anticiperen op bochten of rechte stukken op snelwegen en past de snelheid aan voor veiliger rijden.

   2. Two all-new Hyundai i20s in an alley, parked at a 90 degree angle 

    Parking Collision-avoidance Assist - Reverse (PCA-R).

    PCA-R geeft je extra vertrouwen wanneer je de volledig nieuwe i20 achteruit in smalle plaatsen parkeert. Wanneer het systeem een dreigende aanrijding detecteert, remt PCA-R de wagen automatisch af.

   3. Two all-new Hyundai i20s parked behind each other in an otherwise empty street

    Leading vehicle departure alert (LVDA)

    Deze slimme functie voor stadsverkeer waarschuwt de bestuurder wanneer de voorligger vertrekt vanuit stilstand, bijvoorbeeld aan een stoplicht of in een file.

   4. Illustration depicting the Hyundai Intelligent Speed Limit Assist

    Intelligent Speed Limit Assist (ISLA).

    Er verschijnen auditieve en visuele signalen wanneer de snelheidslimiet wordt overschreden. In combinatie met de manuele snelheidsbegrenzer kan ISLA de snelheid van de auto automatisch aanpassen.

    Nieuwe generatie. Nu.

    Baanbrekend design in combinatie met onovertroffen veiligheid. De volledig nieuwe i20 vestigt nieuwe normen in zijn segment met hoogwaardige intelligente technologieën en zijn sportieve nieuwe design-DNA. De hypergeavanceerde connectiviteitsfuncties houden je op de hoogte wanneer je onderweg bent. Nieuwe motoren en transmissies staan borg voor een geraffineerde en duurzame rijervaring.

    Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

    *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

    GAMMA

    i10
    All New i20
    All New i20 N
    i30
    i30 Wagon
    i30 Fastback
    New i30 N
    New i30 Fastback N
    IONIQ Hybrid
    IONIQ Plug-In Hybrid
    IONIQ Electric
    All New BAYON
    New KONA

     

    New KONA Hybrid
    New KONA Electric
    All New KONA N
    Tucson
    All New Tucson
    All New Tucson Hybrid
    All New Tucson Plug-in Hybrid
    New Santa Fe Hybrid
    New Santa Fe Plug-in Hybrid
    NEXO
    IONIQ 5

    QUICKLINKS

    Een testrit aanvragen
    Uw Hyundai verdeler
    Lease Configurator
    Contact
    Verbruikstabel
    Contactgegevens
    Bandenetiketten

    WETTELIJKE VERMELDINGEN

    Hyundai garanties
    Wettelijke bepalingen

    VOLG ONS OP

    Facebook Twitter Youtube Instagram

    Hyundai Assistance 

    Contact | Legal


    © Copyright 2020 Korean Motor Company

    België / Belgium  

    We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
    Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
    Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
    Meer info
    Ik aanvaard