New i20 ActiveRuimte om te leven.
 • Robuust cross-overdesign
 • De functionaliteit van vijf deuren
 • Naadloze connectiviteit

Kies uw kleur


 
 
 
 
 
De afbeelding kan afwijken van het origineel product.
 
 
Klaar voor het avontuur
Met zijn gespierde nieuwe achterklep voor een snedigere look verenigt de trotse nieuwe i20 Active zijn opvallende cross-overdesign met een hogere bodemvrijheid en hoger geplaatste zetels. Hij toont zich intelligenter en veiliger dankzij zijn uitgebreide veiligheidsuitrusting en biedt bovendien een naadloze connectiviteit en geavanceerde technologieën.

Robuuste designaccenten

De nieuwe i20 Active benadrukt zijn avontuurlijke geest met een opvallend gamma gedurfde koetswerkelementen, zoals bodemplaten en matzwarte beschermstrips.

Beschermlijsten en bodemplaten

De brede, zilverkleurige bodemplaten voor- en achteraan accentueren het hogere koetswerk van de nieuwe i20 Active. De beschermstrips rond de wielkasten sluiten perfect aan bij de matzwarte afwerking van de zijschorten en bumpers.

Robuuste designaccenten

De nieuwe i20 Active benadrukt zijn avontuurlijke geest met een opvallend gamma gedurfde koetswerkelementen, zoals bodemplaten en matzwarte beschermstrips.

<Beschermlijsten en bodemplaten

De brede, zilverkleurige bodemplaten voor- en achteraan accentueren het hogere koetswerk van de nieuwe i20 Active. De beschermstrips rond de wielkasten sluiten perfect aan bij de matzwarte afwerking van de zijschorten en bumpers.

Tweekleurig dak

Kies uw eigen mix. Personaliseer de nieuwe i20 Active met een tweekleurig dak in Phantom Black.

Naadloze connectiviteit

De nieuwe i20 Active verzekert een naadloze connectiviteit. Het nieuwe navigatiesysteem met 7”-aanraakscherm geeft de inhoud van de smartphone van de gebruiker weer dankzij Smart Device Integrations.

Exterior
Robuuste cross-overstijl
Het unieke cross-overdesign van de nieuwe i20 Active onderscheidt hem van de rest van de familie.
Hij dankt zijn kenmerkende cross-overlook aan zijn herwerkte ophanging die de bodemvrijheid
met 20 millimeter verhoogt in vergelijking met de vijfdeurs i20.
 • moreCirkelvormige
  mistkoplampen
  more Bodemplaat vooraan
  • Cirkelvormige mistkoplampen De grote cirkelvormige mistkoplampen geven de neus van de nieuwe i20 Active een nog krachtigere uitstraling. Hun lage positie is ideaal om extra verlichting te verzekeren in omstandigheden die het zicht beperken.
  • Bodemplaat vooraan De prominente bodemplaat echoot de vorm van het radiatorrooster en benadrukt het robuuste karakter van de nieuwe i20 Active.
 • moreZilverkleurige dakrails
  more Zijschorten
  more 16" lichtmetalen velgen
  • Zilverkleurige dakrails Dakrails verhogen de functionaliteit en dragen bij tot de robuuste look van de nieuwe i20 Active. Ze kregen een zilverkleurige afwerking die perfect aansluit bij de bodemplaten voor- en achteraan.
  • Zijschorten Samen met de wielkastverbreders vormen de zijschorten een doorlopende matzwarte band tussen de voor- en achterbumper. Ook beschermen ze het koetswerk tegen slijtplekken en krassen.
  • 16" lichtmetalen velgen De 16" lichtmetalen velgen met tien spaken werden speciaal ontworpen om het robuuste karakter van de nieuwe i20 Active in de verf te zetten. .
 • moreNieuwe vormgeving van de
  achterklep
  more Achterlichtblokken
  more Bodemplaat
  achteraan
  more Nieuwe achterbumper
  • Nieuwe vormgeving van de achterklep Het strakke nieuwe design van de achterklep met geïntegreerde nummerplaathouder onderstreept het brede en stabiele karakter van de auto. Een andere ingreep in het design maakte het mogelijk om de achteruitrijcamera en de koffergreep onzichtbaar ter hoogte van de nummerplaat in te bouwen, waardoor de achterzijde een strakke vorm krijgt en een verfijnde kwaliteit uitstraalt.
  • Achterlichtblokken De nieuwe achterlichten van de nieuwe i20 Active zijn in twee uitvoeringen beschikbaar – met ledlampen of halogeenlampen – en combineren een goede zichtbaarheid met een knappe look.
  • Bodemplaat achteraan Het verhoogde koetswerk van de nieuwe i20 Active wordt onderstreept door een brede zilverkleurige bodemplaat, die netjes is geïntegreerd in de contrasterende zwarte onderbumper.
  • Nieuwe achterbumper De achterbumper werd hertekend en omvat diep verzonken, cirkelvormige mistachterlichten en achteruitrijlichten. Hun unieke design versterkt de gespierde look van de nieuwe i20 Active.
 • Dakspoiler
  De geïntegreerde achterspoiler versterkt de aerodynamische prestaties. Zijn sportieve design omvat een hoog gemonteerd centraal remlicht.
 • Wielkastverbreders
  De wielkasten zijn getooid met beschermstrips die perfect aansluiten bij de matzwarte afwerking van de zijschorten en bumpers.
 • Voorbumper
  Het sportieve zeshoekige radiatorrooster domineert de assertieve voorbumper, aangevuld met de opvallende mistlampen en bodemplaat vooraan.
Interior

Interieurdesign

Maak het comfortabel in stijl. Stap in en voel u meteen thuis. Het interieur is afgewerkt met zorgvuldig gekozen materialen, die
een gevoel van hoge kwaliteit opwekken.

Performance
Prestaties en zuinigheid
Het motoraanbod voor de nieuwe i20 Active omvat drie erg performante benzinemotoren. De standaard
ingebouwde ‘Idle Stop and Go’-functie (ISG) legt de motor voor een verkeerslicht automatisch stil en start hem weer. Dat
verlaagt het brandstofverbruik en de CO2-emissies en verhoogt de efficiëntie.
 • 1.0 TGDi Benzinemotor

  De Kappa 1,0-liter T-GDI-motor wekt een vermogen van 74 kW/100 pk op en is beschikbaar met een handgeschakelde vijfversnellingsbak of met de nieuwe 7DCT, een zeventrapsautomaat met dubbele koppeling. Hij is nu uitgerust met een ingebouwde partikelfilter om de belasting op het milieu te verminderen, en voldoet aan Euro 6d-TEMP.


  Maximum vermogen
  100.0 pk
  Maximum koppel
  171.6 Nm
 • 7DCT
  De nieuwe 7DCT, een zevenversnellingsbak met dubbele koppeling, combineert de brandstofefficiëntie en het rijplezier van een handgeschakelde versnellingsbak met het comfort van een automatische transmissie.
 • Metalen pedaalafwerking
  De metalen pedaalafwerking met antislipvoorziening weerspiegelt het sportieve karakter van de i20 Active.
Safety
 • Grootlichtassistent
  (HBA)
  Wanneer HBA in de automatische modus staat, merkt het systeem ’s nachts zowel tegen- als voorliggers op en schakelt het wanneer nodig de dimlichten in om andere bestuurders niet te verblinden. Wanneer geen andere voertuigen meer opgemerkt worden, schakelt het systeem automatisch de grootlichten weer in zodat de bestuurder een maximaal zicht krijgt.
 • Driver Attention Warning
  (DAW)
  Dit systeem verhoogt de veiligheid door voortdurend rijpatronen te observeren en te analyseren. Wanneer een patroon wordt opgemerkt dat wijst op vermoeidheid of afleiding, trekt DAW de aandacht van de bestuurder met een geluidssignaal en een bericht dat voorstelt een pauze te nemen.
 • Noodremsignaal (Emergency Stop Signal, ESS)
  Bij een noodstop schakelt de auto automatisch de alarmlichten in om achterliggers te waarschuwen, waardoor het risico van een kop-staartaanrijding beperkt wordt.
 • Bandendrukcontrolesysteem (TPMS)
  Het bandendrukcontrolesysteem (TPMS) controleert de druk in elke band en geeft een waarschuwing weer wanneer de druk te laag is.
 • Zes airbags
  De nieuwe i20 Active beschikt over zes airbags om de bestuurder en de passagiers voor letsels te behoeden bij een ongeval, ongeacht langs welke zijde de auto aangereden wordt. Het systeem omvat airbags voor de bestuurder en voorpassagier, zijdelingse airbags vooraan en gordijnairbags voor- en achteraan. Deze afbeelding dient louter ter illustratie.
 • Elektrische ruiten met veiligheidsfunctie
  Alle zijruiten kunnen vanop afstand geopend en gesloten worden. De voorste ruiten hebben tevens een tiptoetsbediening om ze te openen en te sluiten.
Convenience
Geniet van naadloze connectiviteit
De nieuwe i20 Active biedt een overvloed aan slimme technologieën die u verbonden houden en
het rijden meer ontspannen en handiger maken.
 • Parkeerhulpsysteem achteraan (Park Assist) Het parkeerhulpsysteem achteraan (PAS) staat met zijn ultrasone sensoren op de voor- en achterbumper borg voor veilige en probleemloze parkeermanoeuvres. Het systeem waarschuwt de bestuurder met zichtbare en hoorbare signalen wanneer de bumper tijdens het parkeren een obstakel nadert.
 • Automatische airconditioning Stel gewoon de gewenste temperatuur in en het systeem zorgt voor de rest. Met de slimme automatische ontwasemfunctie blijven de ruiten bovendien altijd helder.
 • Navigatiesysteem Het 7"-navigatiesysteem in de nieuwe i20 Active integreert naadloos alle navigatie-, media- en connectiviteitsfuncties. Het navigatiesysteem is uitgerust met 3D-kaarten en omvat een gratis inschrijving voor 7 jaar op LIVE-diensten, waaronder weers- en verkeersinformatie in real time, alsook waarschuwingen voor flitscamera’s (waar dat wettelijk toegelaten is). Het optimaal geplaatste 7"-aanraakscherm maakt alle functies eenvoudig toegankelijk met Apple CarPlay™ en Android Auto™. *Apple CarPlay™ is een geregistreerd merk van Apple Inc. Android Auto™ is een geregistreerd merk van Google Inc.
 • USB-lader Snel en eenvoudig opladen. De nieuwe i20 Active is uitgerust met een USB-lader zodat passagiers hun mobiele toestellen snel kunnen opladen.

Intelligent. Comfortabel. Geconnecteerd.

De nieuwe i20 Active verzekert een naadloze connectiviteit en tal van geavanceerde technologieën en
comfortabele extra’s om u verbonden en ontspannen te houden.

 • Bedieningstoetsen op het stuurwiel

  Het sportieve stuurwiel is voorzien van ergonomisch gepositioneerde bedieningselementen, om verbonden te blijven en veilig de voertuigsystemen te bedienen. Het geluidsvolume regelen bijvoorbeeld, oproepen beheren, in de ritcomputer gaan of de cruisecontrol instellen.

 • 7" Display Audio

  Het nieuwe Display Audio-systeem met 7” Display Audio geeft de inhoud van de smartphone van de gebruiker weer met behulp van Smart Device Integrations. Plug de smartphone in en bekijk de inhoud ervan op het scherm. Op die manier heb je gemakkelijk en veilig toegang tot navigatie-, muziek- en andere apps tijdens het rijden.

 • USB- en AUX-ingang

  Plug and play. Dankzij de handig gepositioneerde AUX-in en USB-poort kunnen smartphones en andere draagbare toestellen eenvoudig aangesloten worden.

 • Bekerhouders
  Handig opgesteld tussen de zetels vooraan.
 • Flessenhouder in de deuren
  1,5-literflessen kunnen veilig in de voordeuren opgeborgen worden, terwijl in de achterdeuren plaats is voor 1-literflessen.
 • Middenconsole en armsteun
  Extra bergruimte in de middenconsole, met een deksel dat als een comfortabele, beklede armsteun fungeert.
 • Verstelbare bestuurderszetel
  De hoogte en helling van de bestuurderszetel kunnen gemakkelijk aangepast worden.
 • Zonnebrilhouder
  In de centrale dakconsole bevindt zich een handige opbergruimte voor een zonnebril.

SPECIFICATIES

Selecteer een versie
Alles tonen
top

Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

*De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

All New i10
i20
New i20 Active
i30
i30 N
i30 Fastback
i30 Fastback N
i30 Wagon
New IONIQ Hybrid

 

New IONIQ Plug-In Hybrid
New IONIQ Electric
KONA
New KONA Hybrid
KONA Electric
Tucson
Santa Fe
NEXO

QUICKLINKS

Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact
Verbruikstabel
Contactgegevens

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2020 Korean Motor Company

België / Belgium  

We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
Meer info
Ik aanvaard