Hyundai i20

Alles perfect gebundeld.

 • Een jeugdig karakter
 • Een slimme veiligheid
 • Een ongeëvenaard gevoel van ruimte

Kies uw kleur


 
 
 
 
 
De afbeelding kan afwijken van het origineel product.
Een nieuwe vormgeving en bijzonder gesofisticeerd
De i20 die trots met een nieuw, gedurfd design uitpakt waardoor hij snediger oogt,
belichaamt de zinnelijke sportiviteit die kenmerkend is voor de nieuwste generatie auto's van Hyundai. Met zijn ruime aanbod vooruitstrevende veiligheidsuitrustingen is hij niet alleen slimmer en veiliger, maar biedt hij ook gesofisticeerde technologieën en een naadloze connectiviteit.

Expressief en dynamisch

De voorzijde onderscheidt zich nu door de vrijmoedig vormgegeven bumper en door het voor Hyundai kenmerkende radiatorrooster, de Cascading Grille. De mistlampen hebben op hun beurt een ander ontwerp gekregen en zijn nu ingebouwd naast de gespierde luchtinlaten die de aerodynamische efficiëntie nog verhogen.

Cascading Grille

De neus wordt gekenmerkt door de brede, expressieve radiatorrooster, de Cascading Grille die de auto een dynamisch uiterlijk en een sterke identiteit bezorgt. Het expressieve uiterlijk van het radiatorrooster wordt onderstreept door het moderne en regelmatige rasterpatroon en door het uitgesproken 3D-effect.

Tweekleurig dak

Je persoonlijke mix. Personaliseer de i20 met een tweekleurig dak in Phantom Black.

Expressief en dynamisch

De voorzijde onderscheidt zich nu door de vrijmoedig vormgegeven bumper en door het voor Hyundai kenmerkende radiatorrooster, de Cascading Grille. De mistlampen hebben op hun beurt een ander ontwerp gekregen en zijn nu ingebouwd naast de gespierde luchtinlaten die de aerodynamische efficiëntie nog verhogen.

Cascading Grille

De neus wordt gekenmerkt door de brede, expressieve radiatorrooster, de Cascading Grille die de auto een dynamisch uiterlijk en een sterke identiteit bezorgt. Het expressieve uiterlijk van het radiatorrooster wordt onderstreept door het moderne en regelmatige rasterpatroon en door het uitgesproken 3D-effect.

Tweekleurig dak

Je persoonlijke mix. Personaliseer de i20 met een tweekleurig dak in Phantom Black.

Creëer een gepersonaliseerd design

Met een ruim gamma gedurfde koetswerkkleuren en een tweekleurig dak kan de i20 volgens gelijk welke stijl
gepersonaliseerd worden.

 • Tomato Red met dak in Phantom Black
 • Champion Blue met dak in Phantom Black
 • Clean Slate
 • Star Dust
Zoek je favoriete kleurenmix Combineer kleuren zodat de i20 je persoonlijke stijl weerspiegelt. Beschikbaar in een opvallend tweekleurig dak en in een van de
10 koetswerkkleuren. Ontdek hier enkele van de mogelijkheden.
Naadloze connectiviteit

De i20 biedt een naadloze connectiviteit. Het nieuwe 7" aanraakscherm Display Audio geeft met behulp van Apple CarPlay™ en Smart Device integration de inhoud van de gebruiker zijn smartphone weer. Een ingebouwd navigatiesysteem van 7"met die kenmerken is eveneens beschikbaar. Apple CarPlay™ is een geregistreerd merk van Apple Inc.

 • Forward
  Collision-Avoidance
  Assist (FCA)
  Het FCA-systeem dat de weg voor de auto met een radar en een camera in het oog houdt, bedient automatisch de remmen wanneer het opmerkt dat de voorligger plots remt. Eerst waarschuwt het de bestuurder met een visueel en hoorbaar signaal en vervolgens regelt het de remkracht in overeenstemming met het botsgevaar. Indien nodig wordt de maximale remkracht opgewekt om een botsing te vermijden. Het systeem wordt bij een snelheid van 10 km/u of meer geactiveerd zodra een voorligger opgemerkt wordt.
 • Driver Attention Warning
  (DAW)
  De Driver Attention Warning verhoogt
  de veiligheid. Wanneer de DAW een patroon identificeert dat op een onoplettend
  rijgedrag wijst, trekt het systeem de aandacht van de bestuurder
  met een waarschuwingstoon. Tegelijk verschijnt op het instrumentenbord een pop-upbericht
  met het voorstel om een rustpauze
  in te lassen.
 • Lane Keeping Assist
  (LKA)
  LKA grijpt in op de stuurinrichting om de bestuurder te helpen het voertuig in het midden van de rijstrook te houden. Wanneer de auto zijn rijstrook dreigt te verlaten zonder dat de richtingaanwijzers geactiveerd zijn, worden een waarschuwingstoon en een zichtbare waarschuwing geactiveerd. Als de bestuurder niet reageert, voert het systeem stuurcorrecties uit om de auto weer in een veilige positie te brengen.
 • High Beam Assist
  (HBA)
  High Beam Assist merkt s nachts zowel tegen- als voorliggers op en schakelt wanneer nodig de dimlichten in om andere bestuurders niet te verblinden. Zodra er geen andere voertuigen meer opgemerkt worden, schakelt het systeem automatisch weer de grootlichten in.
Exterior
Een jeugdig karakter en
een verleidelijk uiterlijk
Het snedige design en de levendige details bezorgen de i20 een fris, nieuw uiterlijk
dat onmiddellijk de aandacht trekt.
 • moreBi-functionele projectiekoplampen
  moreCascading Grille
  moreMistkoplampen
  • Bi-functionele projectiekoplampen De bi-functionele projectiekoplampen van de i20, met led-dagrijlichten, zien er mooi uit en bieden ‘s nachts een uitstekend zicht.
  • Cascading Grille De i20 is uitgerust met zijn eigen, speciale versie van de voor Hyundai kenmerkende Cascading Grille die voor een dynamisch uiterlijk en een sterke identiteit zorgt.
  • Mistkoplampen De mistlampen werden onder handen genomen zodat ze perfect op het nieuwe design van het onderste bumpergedeelte aansluiten. Dat nieuwe design is bovendien gebaseerd op de aerodynamisch basisprincipes.
 • > morePanoramisch zonnedak
  moreTweekleurig dak
  moreStijlvolle lichtmetalen velgen
  • Panoramisch zonnedak De i20 is beschikbaar met een glazen, panoramisch dak dat snel met één druk op de knop geopend kan worden. Het panoramisch dak is niet beschikbaar voor uitvoeringen met een tweekleurig dak en voor 7-DCT.
  • Tweekleurig dak Je persoonlijke mix. Personaliseer de i20 met een tweekleurig dak in Phantom Black.

  • Stijlvolle lichtmetalen velgen De nieuw ontworpen 16'' lichtmetalen velgen maken de dynamische stijl van de i20 volledig.
 • moreCombinatielampen achteraan
  moreNieuwe vormgeving van de achterklep
  moreAchterbumper
  • Combinatielampen achteraan De achterlichten van de i20 zijn in twee uitvoeringen beschikbaar - met ledlampen of met halogeenlampen - en combineren een goede zichtbaarheid met een mooi uiterlijk.
  • Nieuwe vormgeving van de achterklep Het strakke design van de achterklep met geïntegreerde nummerplaathouder onderstreept het brede en stabiele karakter van de auto. Een andere ingreep in het design maakte het mogelijk om de achteruitrijcamera en de koffergreep onzichtbaar ter hoogte van de nummerplaat in te bouwen, waardoor de achterzijde een strakke vorm krijgt en een verfijnde kwaliteit uitstraalt.
  • Achterbumper De achterzijde wordt gekenmerkt door de sportieve vormgeving van de bumper met een moderne, donker gekleurde inleg die het jeugdige en energieke karakter van de auto nog sterker in de verf zet.
 • Privacyglas
  De gekleurde ruiten achteraan zorgen voor een extra stijlvol accent. Bovendien verhogen ze niet alleen de privacy, maar helpen ze ook om bij zonnig weer de temperatuur in de auto laag te houden.
 • Sierlijst op de gordellijn
  De sculpturale sierlijst op de gordellijn onderstreept de indruk van dynamiek die het profiel van de i20 uitstraalt. Bovendien is hij ook praktisch omdat hij krassen en deuken door andere deuren voorkomt.
 • 16" velgen
  De nieuwe 16" lichtmetalen velgen maken een duidelijke en betrouwbare indruk.
Interior
Stijlvol interieur
De grote interieurruimte en het ruime aanbod
interieurkleuren en stijlelementen vormen een winnende combinatie in de i20, waardoor het interieur een even verfrissende look krijgt als de buitenzijde.
Vind je favoriete kleuren en materialen
 • Black
 • Red Point
 • Blue Point
Interieurdesign

Comfort in stijl. Stap in en voel je meteen thuis. Het interieur is in zorgvuldig gekozen materialen afgewerkt die een gevoel van hoge kwaliteit opwekken. Kies voor het interieur van de i20 een kleurenschema dat bij je persoonlijke stijl aansluit.

Performance
Prestaties en efficiëntie
Het motoraanbod voor de i20 omvat vier benzinemotoren die uitstekende prestaties leveren. Kies het vermogen
en de versnellingsbak die je het best liggen. De standaard ingebouwde Idle Stop and Go'-functie (ISG) legt je motor voor een verkeerslicht automatisch stil en start hem weer. Dat vermindert het brandstofverbruik en de CO2-emissies en verhoogt de efficiëntie.
 • 1.2 MPi 75 pk Benzinemotor

  De 1.25 Mpi Low Power-motor ontwikkelt een vermogen van 55 kW/75 pk en is beschikbaar met een soepel werkende handgeschakelde 5-versnellingsbak. Alle krachtbronnen in het motoraanbod voor de i20 voldoen aan Euro 6d-TEMP.


  Maximum vermogen
  75.0 pk
  Maximum koppel
  121.6 Nm
 • 1.2 MPi 84 pk Benzinemotor

  De 1.25 MPi High Power-motor ontwikkelt 62 kW/84 pk en is beschikbaar met een soepel werkende handgeschakelde 5-versnellingsbak. Alle krachtbronnen in het motoraanbod voor de i20 voldoen aan Euro 6d-TEMP.


  Maximum vermogen
  84.0 pk
  Maximum koppel
  121.6 Nm
 • 1.0 T-GDi 100 pk Benzinemotor

  De Kappa 1,0-liter T-GDI-motor (low power) wekt een vermogen van 74 kW/100 pk op en is beschikbaar met een handgeschakelde 5-versnellingsbak of met de nieuwe 7DCT, een 7-trapsautomaat met dubbele koppeling. Hij is nu uitgerust met een ingebouwde partikelfilter om de belasting op het milieu te verminderen, en voldoet aan Euro 6d-TEMP.


  Maximum vermogen
  100.0 pk
  Maximum koppel
  171.6 Nm
 • 1.0 T-GDi 120 pk Benzinemotor

  De Kappa 1,0-liter T-GDI-motor (high power) ontwikkelt 88 kW/120 pk en is beschikbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of met de nieuwe 7DCT, een 7-trapsautomaat met dubbele koppeling. Hij is nu uitgerust met een ingebouwde partikelfilter om de belasting op het milieu te verminderen, en voldoet aan Euro 6d-TEMP.


  Maximum vermogen
  120.0 pk
  Maximum koppel
  171.6 Nm
Energierecuperatiesysteem (ERS)

De 'Idle Stop and Go'-functie (ISG), het managementsysteem voor de alternator (AMS) en de banden met lage rolweerstand worden aangevuld door ons energierecuperatiesysteem (ERS): wanneer de auto nog in beweging is, in een versnelling staat en het gaspedaal niet ingedrukt is, wekt het remeffect van de motor een kinetische energie op die in elektriciteit omgezet wordt en in de batterij wordt opgeslagen. Dat vermindert zowel het brandstofverbruik als de uitlaatemissies.

 • Handgeschakelde versnellingsbakken
  Afhankelijk van de gekozen motor is de i20 met een handgeschakelde 5- of 6-versnellingsbak beschikbaar.
 • 7DCT
  De nieuwe 7DCT, een 7-versnellingsbak met dubbele koppeling, combineert brandstofefficiëntie en rijplezier met het comfort van een versnellingsautomaat.
 • McPherson-voorwielophanging
  De voorwielophanging met het McPherson-veerbeen staat borg voor een uitstekende stugheid en duurzaamheid die superieure rijeigenschappen mogelijk maken en de veiligheid bij een eventuele botsing verhogen.
Safety
Hyundai SmartSense
De i20 biedt de allernieuwste rijhulpsystemen: Hyundai Smart Sense - voor een
hoger veiligheidsniveau en voor meer gemoedsrust.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Lane Departure Warning (LDW)

  LDW waarschuwt bestuurders met onmiskenbare visuele en hoorbare signalen als de auto zijn rijstrook begint te verlaten. Dat kan potentiële aanrijdingen met andere voertuigen helpen voorkomen.

 • Forward Collision-Avoidance Assist (FCA)

  Het FCA-systeem dat de weg voor de auto met een radar en een camera in het oog houdt, bedient automatisch de remmen wanneer het opmerkt dat de voorligger plots remt. Eerst waarschuwt het de bestuurder met een visueel en hoorbaar signaal en vervolgens regelt het de remkracht in overeenstemming met het botsgevaar. Indien nodig wordt de maximale remkracht opgewekt om een botsing te vermijden. Het systeem wordt bij een snelheid van 10 km/u of meer geactiveerd zodra een voorligger opgemerkt wordt.

 • Lane Keeping Assist-Line/Road-Edge (LKA-L/R)

  LKA waarschuwt de bestuurder voor onveilige bewegingen bij snelheden van meer dan 60 km/u door de positie van de auto in het oog te houden. Het systeem stuurt een hoorbare en zichtbare waarschuwing uit voordat het een corrigerende ingreep op de stuurinrichting uitvoert om de bestuurder weer naar een veilige positie te geleiden.

 • LDW
 • FCA
 • LKA-L/R
 • END
 • Driver Attention Warning
  (HBA)
  Wanneer HBA in de automatische modus staat, merkt het systeem 's nachts zowel tegen- als voorliggers op en schakelt het wanneer nodig de dimlichten in om andere bestuurders niet te verblinden. Wanneer geen andere voertuigen meer opgemerkt worden, schakelt het systeem automatisch de grootlichten weer in zodat de bestuurder een maximaal zicht krijgt.
 • Driver Attention Warning
  (DAW)
  Deze standaardvoorziening verhoogt de veiligheid door voortdurend rijpatronen te observeren en te analyseren. Wanneer de DAW een patroon opmerkt dat op vermoeidheid of afleiding wijst, trekt het systeem de aandacht van de bestuurder met een geluidssignaal en met een pop-upbericht dat voorstelt een pauze te nemen.
 • Low Beam Assist Static (LBA-S)
  Low Beam Assist Static verbetert het zicht in de bochten door de rijweg beter uit te lichten. Daardoor kan de bestuurder obstakels en voetgangers sneller en eenvoudiger opmerken.
 • Emergency Stop Signal (ESS)
  Bij een noodstop schakelt de auto automatisch de alarmlichten in om achterliggers te waarschuwen, waardoor het risico van een kop-staartaanrijding beperkt wordt.
 • Tire Pressure Monitoring System (TPMS)
  Het bandendrukcontrolesysteem (TPMS) controleert de druk in elke band en waarschuwt je wanneer de druk te laag is.
 • Systeem met 6 airbags
  De i20 is met zes airbags uitgerust om bij een ongeval de bestuurder en de passagiers voor letsels te behoeden, ongeacht langs welke zijde de auto aangereden wordt. Het systeem omvat airbags voor de bestuurder en voorpassagier, zijdelingse airbags vooraan en gordijnairbags voor- en achteraan. Deze afbeelding is alleen als illustratie bedoeld.
 • Elektrisch bediende ruiten met veiligheidsfunctie
  Alle zijruiten kunnen vanop afstand geopend en gesloten worden. De voorruiten zijn voorzien van een automatische tiptoetsfunctie om ze te openen en te sluiten, en van een ingebouwde snelle omkeerfunctie wanneer een obstakel opgemerkt wordt.
Convenience
Geniet van een naadloze connectiviteit
De i20 is beschikbaar met een ruim gamma slimme technologieën die een naadloze connectiviteit garanderen en
het comfort en het gemak onderweg verhogen.
 • Parkeerhulpsysteem voor- en achteraan (PAS) Parkeren is nu zoveel gemakkelijker! Het parkeerhulpsysteem voor- en achteraan (PAS) staat met zijn ultrasone sensoren op de voor- en achterbumper borg voor veilige en probleemloze parkeermanoeuvres. Het systeem waarschuwt de bestuurder met zichtbare en hoorbare signalen wanneer de bumper tijdens het parkeren een obstakel nadert.
 • Automatische airco Stel gewoon de gewenste temperatuur in en het systeem zorgt voor de rest. Met de slimme automatische ontwasemfunctie blijven de ruiten bovendien altijd helder.
 • Navigatiesysteem Het optionele 7" navigatiesysteem in de i20 integreert naadloos alle navigatie-, media- en connectiviteitsfuncties. Het navigatiesysteem is uitgerust met 3D-kaarten en omvat een gratis inschrijving voor 7 jaar op LIVE-diensten, waaronder weers- en verkeersinformatie in real time, alsook waarschuwingen voor flitscamera's (waar dat wettelijk toegelaten is). Het 7" aanraakscherm heeft een optimale positie zodat je via Smart Device Integration gemakkelijk toegang hebt tot alle functies van je smartphone. Apple CarPlay™ is een geregistreerd merk van Apple Inc.
 • USB-lader Snel en gemakkelijk opladen. De i20 is uitgerust met een USB-lader zodat passagiers hun mobiele toestellen kunnen opladen.

Slim en handig

De i20 beschikt niet alleen over een indrukwekkende reeks van slimme comfortfuncties, maar biedt ook moderne
connectiviteitsfuncties en extra comfortvoorzieningen aan om elke rit zonder stress te laten verlopen.

 • 7" Display Audio

  Het nieuwe 7“ aanraakscherm Display Audio toont dankzij Smart Device Integrations de inhoud van de smartphone van de gebruiker. Plug de smartphone in en bekijk de inhoud ervan op het scherm. Op die manier heb je gemakkelijk en veilig toegang tot navigatie-, muziek- en andere apps tijdens het rijden.

 • USB-poort en AUX-in

  Plug and play. Dankzij de handig gepositioneerde AUX-in en USB-poort kunnen smartphones en andere draagbare toestellen eenvoudig aangesloten worden.

 • Supervisiecluster

  De optimaal opgestelde en gemakkelijk afleesbare supervisiecluster van de i20 toont belangrijke rijgegevens, zoals de status van de actieve-veiligheidsvoorzieningen, het resterende rijbereik, het brandstofverbruik, navigatieaanwijzingen, de buitentemperatuur en dergelijke.

 • Bedieningselementen op het stuurwiel

  Het sportieve stuurwiel is voorzien van ergonomisch gepositioneerde bedieningselementen, zodat je verbonden kunt blijven en de voertuigsystemen veilig kunt bedienen. Het geluidsvolume regelen bijvoorbeeld, oproepen beheren, in de ritcomputer gaan of de cruisecontrol instellen.

 • Zetel- en stuurverwarming

  Aangenaam warm in de winter. Geniet van het comfort dat de zetel- en stuurverwarming op koude dagen bieden. Ze warmen bijzonder snel op en verhogen heel snel het comfortniveau.

Flexibele 60:40 deelbare en vlak neerklapbare achterbank

De i20 is uitgerust met een handige 60:40 deelbare en neerklapbare achterbank om wanneer nodig de flexibiliteit en de laadruimte te vergroten. De achterbank kan gemakkelijk helemaal neergeklapt worden en vormt dan een vlakke laadvloer. Hierdoor neemt het koffervolume toe van 326 tot 1042 liter (VDA).

Koffervolume

De i20 heeft een ruime koffer met een volume van 326 liter (VDA). De laadvloer kan volgens de behoefte verhoogd of verlaagd worden, terwijl in de passagiersruimte tal van handige opbergmogelijkheden voorzien zijn.

 • Verstelbare bestuurderszetel
  De hoogte en helling van de bestuurderszetel kunnen gemakkelijk aangepast worden.
 • Middenconsole en armsteun
  Extra bergruimte in de middenconsole, met een deksel dat als een comfortabele, beklede armsteun fungeert.
 • Docking station op het dashboard
  Het docking station vormt een veilige houder voor een smartphone terwijl die opgeladen wordt. Bovendien staat het optimaal opgesteld om de smartphone als navigatiescherm te gebruiken of om muziek af te spelen.
 • Zonnebrilhouder
  In het midden van de centrale dakconsole bevindt zich een handige opbergruimte voor een zonnebril.
 • Manueel verstelbaar en uitschuifbaar stuur met bekrachtiging
  De stuurkolom is manueel in de hoogte en diepte verstelbaar, zodat je altijd een comfortabele rijhouding kunt vinden.
 • Regensensor
  Zodra de regensensor neerslag detecteert, activeert hij automatisch de ruitenwissers en past hij de wisfrequentie aan de intensiteit van de regenval aan.
 • Bekerhouders
  Handig opgesteld tussen de zetels vooraan.
 • Fleshouders in de deuren
  1,5-literflessen kunnen veilig in de voordeuren opgeborgen worden, terwijl in de achterdeuren plaats is voor 1-literflessen.

SPECIFICATIES

Selecteer een versie
Alles tonen
top

Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

*De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

New i10
i20
All New i20
New i30
New i30 Fastback
New i30 Wagon
IONIQ Hybrid
IONIQ Plug-In Hybrid
IONIQ Electric
KONA
New KONA

 

KONA Hybrid
New KONA Hybrid
KONA Electric
Tucson
All New Tucson
New Santa Fe
New Santa Fe Plug-in Hybrid
NEXO

QUICKLINKS

Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact
Verbruikstabel
Contactgegevens

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2020 Korean Motor Company

België / Belgium  

We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
Meer info
Ik aanvaard