The New
Hyundai i10.
Groots statement.
 • Dynamisch nieuw design.
 • Uitgebreid veiligheidspakket.
 • Ruim interieur en ruime koffer.

Kies uw kleur


 
 
 
 
 
De afbeelding kan afwijken van het origineel product.
 
 

Ga uw gang. Zie het
gerust groots.

Het zijn de kleine dingen in het leven die een groot
verschil maken. De New i10, bijvoorbeeld. Met zijn frisse,
expressieve design en gigantische selectie
spitstechnologie geeft deze slimme
reisgezel u alle stijl en
flexibiliteit om het groots te zien: Go Big.
#HyundaiGoBig

Video bekijken

Perfect for small spaces and big moments.

In de straten van de stad wordt het soms wat druk. Terwijl u zich doorheen smalle kruispunten en in krappe parkeerplaatsen wurmt, zult u gaan houden van de verfrissende wendbaarheid die deze slimme stadswagen u biedt.

De New i10 is een luttele 3,67 meter lang en 1,68 meter breed, maar dat compacte exterieur combineert hij met een omvangrijk interieur, waar royale ruimte en flexibiliteit u het leven groots laten zien.

 • Dynamisch en stijlvol.

  Vloeiende lijnen en gespierde contrasten geven de New i10 een dynamisch
  design waarmee hij als geen ander uitblinkt in zijn klasse.

 • Toonaangevende connectiviteit.

  Geniet van de toonaangevende connectiviteit met een nieuw 8”-aanraakscherm en Bluelink® Connected Car Services: bedien uw wagen met uw telefoon, of met uw stem.

 • Meer veiligheid en gemoedsrust.

  Dankzij een van de uitgebreidste pakketten actieveveiligheidstechnologie in zijn klasse,
  inclusief Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen.

Ontdek de inspiratie achter het design.

Het vloeiende, krachtige koetswerk is geïnspireerd door de vorm van menselijke spieren in sportkleding en werd specifiek ontworpen om de ruimte binnenin te maximaliseren.

Het hele design van de i10 weerspiegelt deze inspiratie en levert een complementair contrast op tussen zachte oppervlakken en scherpe lijnen die de wagen een ingetogen, technische look geven. In het interieur verzoenden de ontwerpers sportieve stijl met ruimte en functionaliteit.

Een gedurfde nieuwe look.

Met al zijn vloeiende lijnen en gespierde contrasten springt de dynamische nieuwe look van de New i10 onmiddellijk in het oog. Vooraan maken het brede zwarte radiatorrooster en de gestroomlijnde koplampen een erg sportieve eerste indruk. En in het stijlvolle nieuwe interieur wordt u verwelkomd door de frisse patronen, texturen en de nieuwste multimediatechnologie met hun strakke en moderne uitstraling.

Uitgebreide
actieveveiligheidstechnologie

Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen, beschikt de New i10 over een van de meest uitgebreide pakketten qua actieveveiligheidstechnologie in zijn klasse – ontworpen voor uw veiligheid en gemoedsrust.

Geniet van toonaangevende
connectiviteit.

Met het grootste scherm in zijn klasse en geavanceerde connectiviteitsfuncties zoals Bluelink® en Smart Device Integration blijft u eenvoudig verbonden. Bluelink® laat u uw wagen bedienen met uw telefoon of stem dankzij online stemherkenning.

Dynamic and stylish.

Dankzij een lager dak en een breder koetswerk dan bij zijn voorganger oogt het energieke design van de New i10 als geen ander in zijn klasse. Het strakke, dynamische ontwerp contrasteert met zijn zachte oppervlakken en scherpe lijnen.

Het gestroomlijnde, vloeiende, krachtige koetswerk is geïnspireerd door de vorm van menselijke spieren in nauwsluitende sportkleding en werd specifiek ontworpen om de ruimte binnenin te maximaliseren.

 • Voorkant Led-dagrijlichten

  De ronde vorm van de nieuwe led-dagrijlichten is een knipoog naar het enorme succes van het erfgoed van de i10. Alleen beschikken ze nu over een verfijnde honingraatstructuur.

 • Voorkant Gedurfd nieuw radiatorrooster.

  Het brede cascade-radiatorrooster stuurt een krachtige boodschap en kondigt trots het bredere koetswerk van de New i10 aan.

 • Voorkant Bi-functionele projector-koplampen

  Met zijn dynamische nieuwe koplampen en ronde led-dagrijlichten onderscheidt de New i10 zich van de massa door een zelfverzekerd, energiek design.

 • Zijkant Dynamische
  taillelijn.

  Aan de zijkanten kreeg het koetswerk gestroomlijnde, soepel gespierde vormen om binnenin maximale ruimte te bieden. De elegante taillelijn geeft het opvallende exterieur nog een extra dynamisch accent mee.

 • Zijkant Buitenspiegels
  met led-richtingaanwijzers.

  Buitenspiegelbehuizingen met geïntegreerde led-richtingaanwijzers komen zowel de veiligheid als het fraaie uiterlijk ten goede.

 • Zijkant Sportieve
  velgen-selectie.

  Werk de sportieve look af met het nieuwe ontwerp van de 15” of 16” lichtmetalen velgen voor een energieke en vinnige look. Er zijn ook 14" grote stalen velgen verkrijgbaar.

 • Zijkant> Ontwerp met een unieke stijl.

  Aan de zijkant van de New i10 vloeien de raamlijnen sierlijk naar achteren, om samen te komen in de karakteristieke
  X-vormige C-stijl. Deze unieke eigenschap maakt de wagen duidelijk herkenbaar en vestigt de aandacht op het i10-logo.

 • Achterkant Getinte ruiten achteraan.

  De getinte ruiten achteraan zorgen voor een extra stijlvol accent. Ze verhogen niet alleen de privacy, maar helpen ook om bij zonnig weer de temperatuur in de auto laag te houden.

 • Achterkant Achterlichten

  De hertekende combinatielichten achteraan geven de New i10 een opvallende lichtsignatuur, voor meer dynamiek en een betere zichtbaarheid.

 • Achterkant Hertekende achterbumper

  De hertekende achterbumper is voorzien van een bodemplaat in grafietkleur, een mistlamp linksonder en het achteruitrijlicht rechtsonder.

Space and Style.

In het stijlvolle nieuwe interieur verwelkomen frisse patronen, texturen en de nieuwste multimediatechnologie u met hun strakke en moderne look. Het dashboard en de deurpanelen kregen een opvallend nieuw 3D-honingraatpatroon dat de hele cockpit een sportieve toets geeft.

De ronde ventilatieopeningen laten het dashboard visueel overgaan in de deurbekleding zodat het interieur breder en ruimer aanvoelt. Ze leiden de blik ook naar de grote opbergvakken in de deuren en boven het handschoenkastje.

Nauwkeurig ruim.

Kies uit vier verschillende kleurcombinaties om uw perfecte interieur te personaliseren.

Zetelkleur
Zetelmaterialen
Woven
Woven
Woven
 • 3,5’’ Mono-lcd-instrumentenpaneel.

  Het lcd-instrumentenpaneel, dat handig tussen de snelheidsmeter en de toerenteller zit, geeft u vlot leesbare toegang tot een brede waaier aan autosystemen en bestuurdersinformatie, waaronder de status van de veiligheidssystemen.

 • Verwarmbaar stuurwiel.

  Geniet van warme handen op koude dagen. Het verwarmbare stuurwiel is voorzien van ergonomisch gepositioneerde bedieningselementen, zodat u verbonden blijft en tegelijkertijd veilig kunt rijden.

 • Sportief
  dashboard-design.

  Het dashboard en de deurpanelen kregen een opvallend nieuw 3D-honingraatpatroon voor een sportieve toets. De ronde ventilatieopeningen laten het dashboard visueel overgaan in de deurbekleding zodat het interieur breder en ruimer aanvoelt.

 • Stijlvolle ronde ventilatieopeningen.

  Een visueel hoogtepunt dat overgaat in de deurbekleding voor een ruimer gevoel: de ronde ventilatieopeningen vooraan zijn verzonken in het dashboard voor een strakke, moderne look.

 • 8’’-scherm met audioweergave.

  Het nieuwe 8”-aanraakscherm is het grootste in zijn klasse en geeft de inhoud van uw smartphone weer dankzij Smart Device Integration.

 • Zetelverwarming vooraan

  Aangenaam warm in de winter. Geniet van het comfort dat de verwarmde zetels op koude dagen bieden. Ze warmen bijzonder snel op en verhogen in geen tijd het comfortniveau.

Efficient powertrains for town and country.

De i10 heeft een 1.0 liter grote driecilinder met 67 pk en een koppel van 96 Nm.

Het Idle Stop en Go-systeem is standaard beschikbaar. De functie schakelt de motor automatisch uit wanneer de wagen tot stilstand komt, zodat u kunt profiteren van een lager brandstofverbruik, een lagere CO2-uitstoot en een hogere efficiëntie.

 • 1.0 Mpi benzinemotor

  De benzinemotor met 3 cilinders en meerpuntsinjectie wordt standaard geleverd met Idle Stop and Go (ISG). Deze functie schakelt de motor automatisch uit wanneer de wagen tot stilstand komt, zodat u kunt profiteren van een lager brandstofverbruik en een lagere CO2-uitstoot. Maak uw keuze tussen een klassieke en een geautomatiseerde manuele vijfversnellingsbak.


  Max. Power
  67.0 ps
  Max. Torque
  96.2 Nm
 • Geautomatiseerde manuele transmissie.

  De geautomatiseerde manuele vijfversnellingsbak (AMT) schakelt voor u en combineert zo de moeiteloze en ontspannen rijervaring van een automaat met de efficiëntie van een manuele versnellingsbak. Die laatste is immers lichter en schakelt met minder wrijving dan een klassieke automaat.

  • Betere brandstofefficiëntie.

   Rijd zuiniger dankzij elektronisch geoptimaliseerde schakelpunten en een hoge mechanische efficiëntie. Er gaat geen vermogen verloren door inefficiënt schakelen.  

  • Meer gebruiksgemak en comfort.

   Lekker soepel. De koppeling en versnellingen worden automatisch voor u bediend. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het koppelingspedaal of de versnellingspook in het verkeer.

  • Rijd ermee zoals u wilt.

   Wilt u toch meer controle en schakelt u liever zelf? Geen probleem. In de manuele schakelmodus bepaalt u zelf uw rijstijl – en hoeft u zelfs geen koppeling te bedienen.

 • Manuele versnellingsbak met 5 versnellingen

  De soepele manuele vijfbak is ontworpen om snel en nauwkeurig te schakelen.

Meer energie voor een lager
brandstofverbruik met ERS.

Het Energy Regeneration System (ERS) van de i10 recupereert de kinetische energie die vrijkomt doordat uw wagen voorwaarts beweegt en drijft hem ermee aan. Laat u het gaspedaal los en remt u op de motor, dan zet het systeem kinetische energie om in elektriciteit, die het opslaat in de batterij. Wanneer u accelereert, voorziet ERS de elektrische systemen van deze opgeslagen stroom, om de motor minder te belasten en het verbruik te verlagen.

More safety and peace of mind.

Met Hyundai SmartSense, onze geavanceerde rijhulpsystemen, beschikt de New i10 over een van de uitgebreidste pakketten actieveveiligheidstechnologie in zijn klasse – ontworpen voor uw veiligheid en gemoedsrust.

Een nieuwe multifunctionele camera biedt 5 verschillende functies: Forward Collision-Avoidance Assist (FCA), High Beam Assist (HBA), Lane Keep Assist System (LKA), Driver Attention Warning (DAW) en Speed Limit Warning (ISLW).

Hyundai SmartSense
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 • Lane Keeping Assist (LKA).

  De Lane Keeping Assist (LKA) gebruikt de camera aan de voorzijde om de wegmarkeringen te monitoren. Als de bestuurder onbedoeld over een ononderbroken lijn dreigt te rijden, waarschuwt het systeem hem en stuurt het de auto terug in de rijstrook.

 • Forward Collision-Avoidance Assist met detectie van voetgangers (FCA).

  FCA is een geavanceerde actieveveiligheidsfunctie die de bestuurder waarschuwt voor noodsituaties en indien nodig automatisch remt. Met de multifunctionele camera vooraan werkt FCA in drie stappen. Het waarschuwt de bestuurder met een zicht- en hoorbaar signaal, stuurt de remmen aan op basis van het aanrijdingsrisico en remt maximaal om een aanrijding te voorkomen of de schade ervan te beperken indien ze niet vermeden kan worden. Het systeem is actief bij snelheden van 10 km/u of hoger en detecteert voertuigen en voetgangers.

 • Front Collision Warning (FCW).

  De multifunctionele camera controleert de afstand tussen u en uw voorligger. Ze geeft zicht- en hoorbare waarschuwingen wanneer ze detecteert dat een aanrijding dreigt.

 • Intelligent Speed Limit Warning (ISLW).

  Herkent verkeersborden met een snelheidsbeperking en geeft die in real time weer, zowel op het 8"-scherm van het navigatiesysteem als op het instrumentenpaneel.

 • LKA
 • FCA
 • FCW
 • ISLW
 • END
High Beam Assist (HBA).
High Beam Assist (HBA).

Detecteert andere voertuigen en schakelt indien nodig over tussen dim- en grootlichten om andere bestuurders zo weinig mogelijk te verblinden en nachtelijke ritten te vergemakkelijken.

Driver Attention Warning (DAW).
Driver Attention Warning (DAW).

Verhoogt de veiligheid en het gebruiksgemak door rijpatronen te controleren en te analyseren en een pauze voor te stellen wanneer het een patroon opmerkt dat wijst op vermoeidheid/afleiding.

Leading Vehicle Departure Alert.
Leading Vehicle Departure Alert.

Deze slimme functie voor stadsverkeer waarschuwt de bestuurder wanneer de voorligger vertrekt vanuit stilstand, bijvoorbeeld aan een stoplicht of in een file.

Space and Style.

De New i10 beschikt over een indrukwekkende reeks nieuwe connectiviteitsvoorzieningen, waardoor hij bij de besten van de klas hoort. Alle geavanceerde technologische functies zijn geïntegreerd in het nieuwe 8”-aanraakkleurenscherm, het grootste in het segment.

Deuren vergrendelen en ontgrendelen op afstand.
Deuren vergrendelen en ontgrendelen op afstand.

Vergeten uw auto op slot te doen? Geen probleem: de i10 stuurt een pushbericht naar uw telefoon. Vervolgens voert u uw pincode in om uw i10 te vergrendelen of te ontgrendelen met een knop in de Bluelink-app.

Bestemming versturen naar de auto.
Bestemming
versturen naar de auto

Als uw i10 is uitgerust met navigatie, kunt u de Bluelink-app gebruiken om bestemmingen te zoeken terwijl u niet
in de auto zit. Bluelink synchroniseert dan de route op uw
navigatiesysteem. Stap gewoon in en druk op 'go'.

Vind mijn auto.
Vind mijn auto.

Vergeten waar u geparkeerd staat? Open gewoon de Bluelink-app en u ziet de huidige locatie van uw wagen – overal ter wereld.

‘Gezondheidsinfo’ over uw auto op uw telefoon.
‘Gezondheidsinfo’ over uw auto op uw telefoon.

Voor meer gemoedsrust kunt u een diagnose op afstand uitvoeren vanaf de Bluelink-app. Het voertuigrapport toont informatie over: de bandenspanning, storingsindicaties, airbag, het remsysteem en meer.

Alarmmeldingen.
Alarmmeldingen.

Bluelink houdt uw wagen steeds in het oog. Als iemand in uw i10 probeert in te breken – het deurslot wordt gemanipuleerd en de deur wordt geopend – stuurt de Bluelink-app u een melding op uw smartphone.

Voertuigstatus.
Voertuigstatus.

Benzine nodig? Kijk eens op de app. Raadpleeg op elk moment de status van uw wagen op afstand, zoals het resterende rijbereik en de vergrendelingsstatus van de deuren en de koffer.

Mijn ritten.
Mijn ritten.

Waarheen? Wanneer? En hoelang? Met de functie 'Mijn ritten’ krijgt u toegang tot belangrijke parameters zoals de reistijd, afgelegde afstand, gemiddelde snelheid en topsnelheid.

Bereik uw bestemming sneller
met realtime-diensten.

De New i10 heeft alles wat u nodig heeft om stressvrij te rijden – en uw bestemming sneller te bereiken. Een gratis 5-jarig abonnement op Hyundai's LIVE Services is inbegrepen bij het 8"-navigatiesysteem. Raadpleeg realtime informatie over tankstationlocaties en -prijzen, het verkeer, het weer en nuttige plaatsen.

 • Realtime verkeersinformatie.

  Files en verkeersproblemen blijven toenemen. Naargelang de actuele omstandigheden toont de realtime verkeersinformatie van Hyundai u de beste routes en de nauwkeurigste schatting van uw aankomsttijd.

 • Live-informatie over brandstofprijzen.

  Vind snel en voordelig brandstof: berichten over de diensten van tankstations worden continu bijgewerkt om u te voorzien van actuele brandstofprijzen en locatiegegevens – die u als bestemming instelt door gewoon op het scherm te tikken.

 • Waarschuwingen voor snelheidscamera’s.

  Een uitgebreide service waarschuwt u voor zowel vaste als mobiele flitspalen*. Zo kunt u zich veilig, zelfverzekerd en ontspannen concentreren op uw rit.

  * Waar de lokale wetgeving dit toestaat

 • Parkeerplaatsen op straat en elders.

  Vind sneller een parkeerplaats – en parkeer stressvrij. De functie ‘parkeerinformatie’ helpt u om in real time parkeermogelijkheden in parkeergarages, parkeerterreinen en op straat te vinden en te vergelijken.

 • Hyundai-dealers.

  Bekijk live-informatie over de dichtstbijzijnde Hyundai-dealers. Ideaal als u onderweg hulp nodig heeft op een plek die u niet kent.

 • Live nuttige plaatsen.

  Zoeken naar een adres, een nuttige plaats of een combinatie van beide is nog nooit zo eenvoudig geweest. Dankzij de zoekfunctie met vrije tekstinvoer vindt u steeds de plek die u zoekt.

 • Het weer.

  Gaat u de weg op? Met de live weersdienst kunt u steeds het laatste weerbericht controleren voor uw locatie, uw bestemming of uw favoriete steden.

Enjoy the flexibility to live large.

Deze ruime, veelzijdige en compacte stadsauto kan alles aan wat uw drukke leven voor hem in petto heeft. Of dat nu een berg boodschappen is of al uw bagage voor een weekendje weg: u heeft voldoende laadruimte en flexibiliteit om het leven groots te zien.

Naast de vele slimme comfortvoorzieningen zult u ook de flexibele, ruime koffer weten te waarderen, die tot de ruimste in het segment behoort.

 • Flexibele, ruime koffer. De 252 liter grote koffer is een van de grootste in zijn segment en is bovendien uitgebreid aan te passen. Klap de achterbank met één hand neer voor een laadvolume van 1.050 liter.
 • Draadloos laden. Met het draadloze laadvlak, handig geplaatst in de middenconsole, kunt u heel gemakkelijk Qi-compatibele smartphones opladen zonder kabel.
 • 5-zitter. Als verrassend ruime wagen voor zijn formaat is de New i10 verkrijgbaar met vier of vijf zitplaatsen.
 • 8”-aanraakscherm. Altijd op de voorgrond: met het grote 8”-aanraakscherm geniet u van een schitterende zichtbaarheid en bedient u eenvoudig de autosystemen, het infotainment, het navigatiesysteem en de realtime verkeersinformatie.
Parkeercamera achteraan.
Parkeercamera achteraan.

Achteruitrijden wordt kinderspel. De achteruitrijcamera geeft u een ongehinderd zicht achter uw i10 wanneer hij in zijn achteruit staat.

Volautomatische airconditioning.
Vol automatische airconditioning.

Precies zoals u het graag hebt. Met de volautomatische airconditioning hoeft u maar de gewenste temperatuur in te stellen en de auto doet de rest.

Royale opbergruimte.
Royale opbergruimte.

Van het open vak boven het handschoenkastje tot grotere opbergvakken in de deuren – de New i10 biedt tal van praktische en handige opbergmogelijkheden die perfect zijn voor uw drukke leven.

E-call voor meer veiligheid en beveiliging.
De New i10 zal automatisch om hulp vragen als u een ongeluk krijgt en de airbags worden ontplooid. U kunt ook op de SOS-knop drukken voor noodhulp, de klok rond, 365 dagen per jaar.

Onbeperkte gemoedsrust.

Gemoedsrust is standaard, want de New Hyundai i10 wordt beschermd door dezelfde complete garantie als alle andere nieuwe personenwagens van Hyundai en geniet bovendien een uitgebreide garantie voor de hoogspanningsbatterij.

Vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking.

Zoals elke Hyundai wordt de New Hyundai i10 gebouwd volgens de strengst mogelijke kwaliteitsnormen. Die kwaliteit ondersteunen we met vijf jaar garantie zonder kilometerbeperking, zodat u kunt genieten van de dingen in het leven waar u van houdt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw wagen. Geniet van de extra gemoedsrust die een van de beste garanties in de sector u – volledig standaard – biedt.

Ontdek de i10 N Line

SPECIFICATIES

Selecteer een versie
Alles tonen
top

Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

*De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

i10
All New i20
All New i20 N
i30
i30 Wagon
i30 Fastback
New i30 N
New i30 Fastback N
IONIQ Hybrid
IONIQ Plug-In Hybrid
IONIQ Electric
All New BAYON
New KONA

 

New KONA Hybrid
New KONA Electric
All New KONA N
Tucson
All New Tucson
All New Tucson Hybrid
All New Tucson Plug-in Hybrid
New Santa Fe Hybrid
New Santa Fe Plug-in Hybrid
NEXO
IONIQ 5

QUICKLINKS

Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact
Verbruikstabel
Contactgegevens
Bandenetiketten

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2020 Korean Motor Company

België / Belgium  

We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
Meer info
Ik aanvaard