Connectiviteit

Ga voor stijlvolle connectiviteit met toonaangevende functies.

Connectiviteit

Ga voor stijlvolle connectiviteit met toonaangevende functies.

Geniet van geavanceerde slimme technologie met twee visueel gecombineerde grote 10,25"-schermen met splitscreen-functie. En met Bluelink Connected Car Services van Hyundai kun je je auto bedienen vanaf je smartphone of met je stem. Het systeem verzekert een naadloze connectiviteit in de volledig nieuwe BAYON, met online spraakherkenning en functies om je rit handiger en aangenamer te maken.

 1. The 10.25" centre touchscreen in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

  10,25” groot centraal aanraakscherm.

  Het centrale aanraakscherm ondersteunt Apple CarPlay™ en Android Auto™, zodat je je smartphone kunt verbinden en je smartphonefuncties en -apps kunt beheren op het hoofdscherm.

 2. The 8’’ display audio inside of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

  8”-aanraakscherm.

  Het 8”-aanraakscherm met audioweergave biedt ook draadloze smartphonemirroring, waardoor je via Apple CarPlay™ of Android Auto™ gemakkelijk en zonder kabels je smartphone kunt aansluiten en apps kunt weergeven op het scherm.

 3. The brilliant 10.25” digital cluster inside of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

  Digitaal 10,25”-instrumentenbord.

  Het digitale 10,25”-instrumentenbord draagt bij tot de hoogtechnologische allure van de cockpit en brengt alle belangrijke voertuiginformatie glashelder in beeld.

  Bluelink® Connected Car Services.

  Bedien je Hyundai met je smartphone, of je stem. De nieuwste Bluelink-upgrade laat je ten volle profiteren van onze geavanceerde Connected Car Services. Bovenop de vele slimme functies die je kunt bedienen met de Bluelink-app geniet je ook vijf jaar lang van een gratis abonnement op de Hyundai LIVE Services, dat is inbegrepen in het navigatiesysteem. Zo krijg je realtime-informatie over het verkeer, parkeermogelijkheden en benzineprijzen.

  Bluelink® Connected Car Services.

  Bluelink® Connected Car Services brengen naadloze connectiviteit rechtstreeks in de volledig nieuwe BAYON, met online spraakherkenning en een brede waaier aan functies om het rijden makkelijker en aangenamer te maken. Bovenop de vele slimme functies die je kunt bedienen met de Bluelink-app geniet je ook vijf jaar lang van een gratis abonnement op de Hyundai LIVE Services, dat is inbegrepen in het navigatiesysteem.

  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iphone: unlocking the car

   Deurvergrendeling en -ontgrendeling vanop afstand

   Ben je vergeten je auto op slot te doen? Geen nood: de volledig nieuwe BAYON kan een pushbericht versturen naar je smartphone. Met je pincode kan je je auto vervolgens met een druk op de knop vergrendelen of ontgrendelen.

  1. 1
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: send destination to car

   Bestemming naar de auto versturen

   Als je volledig nieuwe BAYON is uitgerust met een navigatiesysteem, kun je de Bluelink-app gebruiken om bestemmingen op te zoeken wanneer je niet in de auto zit. Bluelink synchroniseert de route vervolgens met je navigatiesysteem. Stap gewoon in en druk op 'go'.

  1. 1
  1. screenshot of Hyundai bluelink app on the iPhone: find parked car

   Find my car

   Vergeten waar je je auto geparkeerd hebt? Open simpelweg de Bluelink-app en je ziet de huidige locatie van jouw wagen, overal ter wereld.

  1. 1
  1. screenshot of a Hyundai bluelink notification on the iPhone: theft detection alert

   Alarmmeldingen

   Bluelink houdt je auto steeds in het oog. Als iemand in je volledig nieuwe BAYON probeert in te breken (het deurslot is geforceerd en de deur wordt geopend), stuurt de Bluelink-app een melding naar je smartphone.

  1. 1
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle report

   Autodiagnose

   Voor meer gemoedsrust kun je vanop afstand een diagnose uitvoeren met de Bluelink-app. Het voertuigrapport geeft informatie over de bandenspanning, storingsindicaties, airbags, remmen en nog veel meer.

  1. 1
  1. screenshot of bluelink app on the iPhone: vehicle status

   Voertuigstatus

   Benzine nodig? Kijk eens op de app. Raadpleeg op elk moment de status van je auto vanop afstand: brandstofpeil, deuren open/gesloten of vergrendeld/ontgrendeld, ramen en koffer open/gesloten.

  1. 1

  Comfort

  Ruim en comfortabel met royale bagageruimte.

  Dankzij het comfort en de opbergruimte die achter de compacte buitenafmetingen schuilen, bieden de volledig nieuwe BAYON en zijn gezinsvriendelijke interieur je het beste van twee werelden. Tegelijk vergemakkelijken die compacte afmetingen en een uitstekend zicht het instappen en besturen. En bovendien krijg je een veilig en robuust gevoel dat je kan verwachten van een Hyundai-SUV.

  1. Woman driving the all-new Hyundai BAYON crossover SUV seen through the window of the passenger-side.

   Gevoel van vrijheid.

   Je zult dol zijn op het gevoel van vrijheid, het uitstekende zicht rondom, het extra vertrouwen en de controle die de wagen je biedt.

  2. Interior view of the trunk of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Eersteklas kofferruimte.

   Een ruime koffer met een volume tot 411 liter en een intelligente hoedenplank achterklep doen de volledig nieuwe BAYON met kop en schouders boven de rest van zijn segment uitsteken.

  3. The boot cover storage in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Opbergruimte voor de bagageafdekking.

   Ruimte nodig voor iets hoogs? Om de koffer van de volledig nieuwe BAYON optimaal te benutten, kan de bagageafdekking achter de achterbank worden opgeborgen. Handig!

   The excellent legroom inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Buitengewone beenruimte.

   Geniet van buitengewone beenruimte voor een comfortabelere rit. De voorpassagier beschikt over 1.072 millimeter en achteraan heeft elke passagier 882 millimeter.

   The generous headroom inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Heel veel hoofdruimte.

   Het algemene gevoel van ruimte wordt nog versterkt door de hoofdruimte: 993 mm voor de bestuurder en voorpassagier en 977 mm voor de achterpassagiers.

   BOSE Premium Sound System.

   Het optionele premium audiosysteem van Bose omvat acht hoogwaardige luidsprekers, waaronder een subwoofer, voor een zuivere, meeslepende en krachtige muziekweergave.

   The premium Bose sound system in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.
   Wireless charging with the centre console of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Draadloos opladen.

   Het draadloze laadvlak is handig geplaatst in de middenconsole. Laad een Qi-compatibele smartphone eenvoudig en snel zonder kabel.

   Various USB Ports in the centre console of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

   Meerdere USB-poorten.

   Met twee USB-poorten voorin en één achterin is het eenvoudiger dan ooit om draagbare USB-apparaten aan te sluiten en op te laden: gewoon plug-and-play.

   Veiligheid

   De veiligste in zijn klasse met SmartSense

   De volledig nieuwe BAYON heeft hetzelfde veilige en robuuste DNA als de andere leden van de SUV-familie van Hyundai, met alle veiligheidsvoorzieningen die daarbij horen. En nog iets waardoor hij uniek is in zijn segment: de lange lijst Hyundai SmartSense-veiligheidsfuncties, onze geavanceerde rijhulpsystemen. Die zijn vaak al inbegrepen in de standaarduitrusting.

   1. Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) in the all-new Hyundai BAYON.

    Forward Collision-Avoidance Assist (FCA).

    Het FCA-systeem remt de wagen automatisch af wanneer de voorligger plots remt of wanneer het systeem voetgangers of fietsers detecteert. Nu is het ook uitgerust met een Junction Turning-functie, die specifiek afgestemd is om frontale aanrijdingen te voorkomen wanneer je links afslaat op een kruispunt (bij auto’s waarin het stuur links staat).

   1. 1
   1. Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC) on the all-new Hyundai Bayon.

    Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC).

    Met gegevens van het ultramoderne navigatiesysteem van de BAYON en de radar vooraan past deze geavanceerde functie de snelheid autonoom aan op snelwegen of autowegen. Het systeem anticipeert op bochten of rechte stukken en regelt de snelheid om veiliger te rijden. Vóór een bocht vertraagt het automatisch en daarna accelereert het opnieuw tot de snelheid die je oorspronkelijk hebt ingesteld.

   1. 1

   Prestaties

   Dynamische prestaties en een uitstekend brandstofverbruik gaan hand in hand.

   De volledig nieuwe BAYON biedt een uitstekende brandstofefficiëntie en een uiterst scherpe CO2-uitstoot dankzij zijn bijgewerkte T-GDi-motoren: compacte turbomotoren met directe injectie voor optimale efficiëntie en subliem rijplezier. In combinatie met onze unieke ‘mild hybrid’-technologie met 48V-batterij en intelligente handgeschakelde versnellingsbak (iMT) leveren ze je nog meer brandstofbesparing en efficiëntie op.

   1. Black letters against a white background saying "4 engines".

    Intelligente efficiëntie.

    Kies tussen 2 motoren met 4 varianten, met een CO2-efficiëntie die tot de beste in deze klasse behoort, want voor ons is het milieu even belangrijk als voor jou.

   2. Black letters against a white background saying 48V for the mild-hybrid system.

    Mild hybrid.

    Bespaar brandstof en verlaag je uitstoot. Op de volledig nieuwe BAYON is ‘mild hybrid’-technologie met een 48V-batterij verkrijgbaar, die de verbrandingsmotor tijdens het accelereren ondersteunt met extra koppel.

   3. Black letters against a white background saying "7 speed".

    Soepel schakelen.

    Om soepel te schakelen kun je kiezen uit verschillende transmissieopties, waaronder een intelligente handgeschakelde zesversnellingsbak (6iMT) en een zeventrapstransmissie met dubbele koppeling (7DCT).

    1. 1.0 T-Gdi met 100 pk

     Onze 1,0 liter grote Turbo GDI-driecilindermotor werd ontwikkeld om de sportieve persoonlijkheid van de volledig nieuwe BAYON over te brengen op de weg. Dankzij zijn vermogen van 100 pk en onze nieuwe 48V mild hybrid-technologie maakt deze sobere krachtpatser de auto even leuk om mee te rijden als hij eruitziet. Hij kan worden gekoppeld aan de intelligente handgeschakelde zesversnellingsbak (6iMT) of een zeventrapstransmissie met dubbele koppeling (7DCT).

    1. 1
    2. 2
    1. Graph showing the torque and power curves of the all-new i20's 1.2 litre MPi petrol engine

     1.0 T-GDi met 120 pk.

     Onze 1,0 liter grote Turbo GDI-driecilindermotor werd ontwikkeld om de sportieve persoonlijkheid van de volledig nieuwe BAYON over te brengen op de weg. Dankzij zijn vermogen van 100 pk en onze nieuwe 48V mild hybrid-technologie maakt deze sobere krachtpatser de auto even leuk om mee te rijden als hij eruitziet. Hij kan worden gekoppeld aan de intelligente handgeschakelde zesversnellingsbak (6iMT) of een zeventrapstransmissie met dubbele koppeling (7DCT).

    1. 1
    Rev matching in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

    Rev Matching.

    Rev Matching, dat gewoonlijk is voorbehouden aan onze ultraperformante modellen, synchroniseert het motortoerental van de 1.0 T-GDi-motor met de draaisnelheid van de uitgaande as, zodat je soepeler of sportiever terugschakelt.

    48 V mild hybrid: bespaar brandstof en verlaag je emissies.

    Om brandstof te besparen en de uitstoot te verlagen ondersteunt het mild hybride systeem met 48V-batterij van de BAYON de verbrandingsmotor met extra koppel tijdens acceleraties. De mild hybride technologie van Hyundai omvat een compacte lithium-ionbatterij van 48 volt met een capaciteit van 0,46 kWh en een nieuwe ‘Mild Hybrid Starter Generator’ (met een elektrisch vermogen tot 10 kW). Ontdek hier meer over de voordelen.

    1. The comfort start of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Comfortabele start

     Het ‘mild hybrid’-systeem biedt vooral voordelen in stadsverkeer, dankzij de Mild Hybrid Starter Generator (MHSG). Die ondersteunt de verbrandingsmotor bij het herstarten na stilstand. Zo kan de motor sneller en soepeler worden gestart met extra koppel, door energie uit de batterij van 48 V te halen. De MHSG ondersteunt de verbrandingsmotor tijdens het wegrijden, door het koppel en vermogen te compenseren.

    1. 1
    1. The acceleration of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Acceleraties

     Tijdens het accelereren ondersteunt de MHSG de verbrandingsmotor met een compenserend vermogen van 4 tot 10 kW, naargelang de laadstatus van het batterijsysteem en de gaspedaalinput door de bestuurder. Eens de gewenste snelheid is bereikt wordt de MHSG in neutraal gezet, zodat hij geen vermogen levert. Als gevolg hiervan liggen de CO2-uitstoot en het brandstofverbruik tot 11 procent lager.* (*NEDC 2.0)

    1. 1
    1. The constant driving of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Constant rijden

     Bij een constante snelheid zit de MHSG ofwel in neutraal ofwel werkt hij als een generator die de 48V-batterij oplaadt, naargelang de laadstatus van de batterij.

    1. 1
    1. The recuperation of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Recuperatie

     Bij actief remmen of overtoeren drijft de draaiende krukas de MHSG aan, die dan als een generator werkt met een maximale recuperatie-output van 10 tot 12 kW. De generator zet de kinetische remenergie om in elektriciteit waarmee de 48V-batterij wordt opgeladen. Tijdens deze fasen blijft de verbrandingsmotor ingeschakeld en de koppeling gesloten om het vermogen van de wielen via de transmissie en de motor te kunnen overbrengen op de MHSG.

    1. 1
    1. The extended start-stop of the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Uitgebreide start-stopfunctie

     Bij uitrollen tegen lage snelheden wordt de start-stopfunctie al bij 30 km/u geactiveerd. Wanneer de auto tussen 30 en 0 km/u vertraagt en de versnellingsbak ontkoppeld is, wordt de motor volledig uitgeschakeld.

    1. 1
    1. The 6-speed iMT in the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Intelligente handgeschakelde versnellingsbak (iMT).

     De 6-traps iMT is ontworpen om de emissies en het brandstofverbruik te verlagen door automatisch de vrijloopmodus in te schakelen wanneer je het gaspedaal loslaat.

    2. A manual transmission gear lever inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Handgeschakelde zesversnellingsbak.

     Bedien je de koppeling en versnellingen liever zelf? Kies dan een motor met handgeschakelde versnellingsbak voor een nauwkeurig en soepel schakelgedrag.

    3. The 7-speed dual clutch transmission inside the all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV.

     Zevenversnellingsbak met dubbele koppeling.

     De dubbele koppeling staat garant voor bliksemsnelle schakelovergangen, ongeacht of je de handige automatische modus gebruikt of manueel door de versnellingen schakelt.

    4. An all-new Hyundai BAYON compact crossover SUV on the road from above.

     Vrijloopmodus.

     Met deze functie, die beschikbaar is op motorconfiguraties met iMT en MHSG, gaat de volledig nieuwe BAYON automatisch in de vrijloopmodus wanneer je het gaspedaal loslaat, om brandstof te besparen.

     Energierecuperatiesysteem (ERS).

     De ‘Idle Stop and Go’-functie (ISG), het managementsysteem voor de alternator (AMS) en de banden met lage rolweerstand worden aangevuld met ons energierecuperatiesysteem (ERS): wanneer de auto nog in beweging is, in een versnelling staat en het gaspedaal niet ingedrukt is, wekt het remeffect van de motor kinetische energie op die in elektriciteit wordt omgezet en in de batterij wordt opgeslagen. Dat vermindert zowel het brandstofverbruik als de uitlaatemissies.

     Diagram showing how ISG, AMS and ERS affect energy generation and usage in the all-new Hyundai BAYON.

     Ontdek meer over de nieuwe BAYON.

     Baanbrekend design in combinatie met onovertroffen veiligheid. De hypergeavanceerde connectiviteitsfuncties houden je op de hoogte wanneer je onderweg bent. Nieuwe motoren en transmissies staan borg voor een geraffineerde en duurzame rijervaring. De volledig nieuwe BAYON vestigt nieuwe normen in zijn segment.

     Banden.

     Hieronder vind je de gegevens van de banden waarmee je Hyundai BAYON kan worden geleverd.

     <

     *De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

     GAMMA

     i10
     All New i20
     All New i20 N
     i30
     i30 Wagon
     i30 Fastback
     New i30 N
     New i30 Fastback N
     IONIQ Hybrid
     IONIQ Plug-In Hybrid
     IONIQ Electric
     All New BAYON
     New KONA

      

     New KONA Hybrid
     New KONA Electric
     All New KONA N
     Tucson
     All New Tucson
     All New Tucson Hybrid
     All New Tucson Plug-in Hybrid
     New Santa Fe Hybrid
     New Santa Fe Plug-in Hybrid
     NEXO
     IONIQ 5

     QUICKLINKS

     Een testrit aanvragen
     Uw Hyundai verdeler
     Lease Configurator
     Contact
     Verbruikstabel
     Contactgegevens
     Bandenetiketten

     WETTELIJKE VERMELDINGEN

     Hyundai garanties
     Wettelijke bepalingen

     VOLG ONS OP

     Facebook Twitter Youtube Instagram

     Hyundai Assistance 

     Contact | Legal


     © Copyright 2020 Korean Motor Company

     België / Belgium  

     We gebruiken cookies voor een betere gebruikerservaring: sommige kunnen niet uitgeschakeld worden.
     Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons Cookiesbeleid.
     Indien u niet akkoord gaat, bedanken wij u om niet verder te gaan op deze site.
     Meer info
     Ik aanvaard