FR
NL
Tweedehands

i-Best


Kies voor de zekerheid
van een betrouwbare
tweedehandswagen.

 

Kies voor i-Best, het officiële kwaliteitslabel van Hyundai voor zijn tweedehandswagens. Enkel wagens die streng geselecteerd en gecontroleerd werden door hoogopgeleide technici komen hiervoor in aanmerking. Het i-Best label biedt u een gewaarborgde kwaliteit en vele jaren zorgeloos rijplezier.

 

Waarom kiezen voor i-Best?

 

Car Pass

i-Best zet zich in voor volledige transparantie bij aankoop van uw tweedehandswagen. De Car-Pass bevat de volledige historiek van de wagen en toont de kilometerstand op verschillende data. Dit officieel document, geregistreerd in het nationale Car-Pass register, wordt standaard geleverd bij uw Hyundai.

 Tevreden of omwisseling

Ondanks de zorg die wij dragen voor elk van onze wagens, bestaat de kans dat er niet aan uw eisen voldaan wordt. Geen probleem. U hebt de mogelijkheid om uw voertuig binnen de 14 dagen in te ruilen (max 1000 km). Of om hem te houden, omdat u zelf hebt kunnen ervaren dat uw wagen in perfecte staat is en volledig aan uw behoeftes voldoet.

 Afbetaling op maat

Uw verdeler is er natuurlijk ook om u te adviseren bij aankoop van uw i-Best wagen. Profiteer van de interessantste voorwaarden die het best aansluiten bij uw profiel of uw situatie. Indien gewenst, handelen wij ook de administratieve formaliteiten voor u af.

Kortom, met i-Best bent u 100% gerust.

 

 Minimum 24 maanden garantie

i-Best voertuigen genieten van een uitgebreid garantieprogramma, berekend op basis van de eerste inschrijvingsdatum en het aantal afgelegde kilometers. Afhankelijk van het type wagen dat u kiest, krijgt u minimum 24 maanden garantie.

 Gecontroleerd op meer dan 100 punten

Voertuigen met het i-Best label bieden u een maximale veiligheidsgarantie. Voor we deze aan u voorstellen, ondergaat elk voertuig een strenge controle op meer dan 100 verschillende punten. Werkelijk alles wordt gecontroleerd. Uw i-Best verdeler bezorgt u hiervan een gedetailleerd verslag en stelt alles in het werk om de wagen in perfecte staat af te leveren.

 Mobiliteitsgarantie 24u op 24

Tijdens uw garantieperiode kan u 24u op 24, 365 dagen per jaar, beroep doen op wegenhulp. In geval van problemen als gevolg van een fabricagefout neemt Hyundai de herstellingskosten volledig op zich. En dat in heel Europa. Zo kan u ook in het buitenland op beide oren slapen. Deze bijstand geldt zowel op mechanische als op menselijke fouten (sleutel in de wagen laten liggen, verkeerde brandstof getankt, ...).

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Contacteer uw Hyundai verdeler voor meer info.

GAMMA

i10
New i10
i20 Coupé
i20 5D
New i20 5D
i20 Active
ix20
i30 5 deurs (uit stock)
i30 Wagon (uit stock)
All New i30

 

IONIQ hybrid
IONIQ electric
i40 Sedan
i40 Wagon
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1 People
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Tweedehandswagen
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2017 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord