FR
NL
Plopsa

Wedstrijdreglement - Hyundai
Ga op de foto met de Hyundai Tucson in Plopsaland De Panne!I. Deelname

De wedstrijd “Ga op de foto met de Hyundai Tucson in Plopsaland De Panne” (hierna “Wedstrijd”) wordt georganiseerd door Korean Motor Company NV, Pierstraat 229, 2550 Kontich - KBO-nummer 0404.273.333 (hierna ”Organisator”).

De Wedstrijd staat open voor iedere meerderjarige met zijn/haar woonplaats in België of Luxemburg, met uitsluiting van (de inwonende familieleden van) de personeelsleden, de freelance medewerkers en de aangestelden van de Organisator en van de bedrijven waarmee de Organisator een duurzame of regelmatig terugkerende contractuele of vennootschapsrechtelijke relatie heeft (b.v.:, agenten, reclamebureaus, etc.) (hierna “Deelnemer(s)”).

De Deelnemers dragen zelf alle belastingverplichtingen in de breedste zin die ontstaan met betrekking tot hun deelname aan de Wedstrijd en de ontvangst van de prijs (hierna “Prijs”) in het kader daarvan.

De Organisator behoudt zich het recht voor om lopende de Wedstrijd handelingen te stellen en beslissingen te nemen ten einde het goede verloop van de Wedstrijd en de Prijs te waarborgen (bv.: het geheel of gedeeltelijk wijzigen, uitstellen, inkorten en/of intrekken van de Wedstrijd). De Organisator kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.

De Wedstrijd start op maandag 10 augustus 2015 (00u00) en eindigt op woensdag 30 september 2015 (23u59), weliswaar zonder dat de deelnemende Hyundai-verdelers en/of de Organisator zullen afwijken van hun gebruikelijke openingsuren gedurende de Wedstrijd.

De foto kan enkel genomen worden aan de Hyundai-stand op het centrale plein in Plopsaland De Panne. Nadien kan er enkel via het internet aan de Wedstrijd worden deelgenomen dorr de foto te posten op de Facebookpagina van Hyundai Belux: www.facebook.com/HyundaiBelux.

 

II. Prijsdetails

Exhaustieve opsomming van wat de Prijs omvat:

  • Een combiticket Plopsaqua + Plopsaland voor iedereen die op de foto staat, met een maximum van 10 combitickets per winnaar/foto.

Louter indicatieve lijst van wat niet in de Prijs is inbegrepen:

  • Verplaatsing van en naar De Panne.
  • Parkingkost in Plopsaland
  • Logies.
  • Maaltijden, snacks en dranken in Plopsaland.

De Prijs is exact zoals hierboven beschreven en is niet overdraagbaar/verwisselbaar/inwisselbaar, noch kosteloos, noch ten bezwarende titel.

 

III. Hoe deelnemen?

Deelnemen kan door een foto te nemen samen met de Hyundai Tucson (de echte wagen of de foto op de bache) aan de Hyundai-stand in Plopsaland De Panne en deze nadien op de facebookpagina van Hyundai Belux te posten.

Uit alle inzendingen in de periode van maandag 10 augustus 2015 (00u00) tot en met woensdag 30 september 2015 (23u59), kiest de Organisator dagelijks 1 winnende foto uit. Deze foto wordt uigekozen op basis van vrolijkheid en originaliteit. Inzendingen die na 30/09/15 23u59 binnenkomen worden niet meer in aanmerking genomen. Iedere persoon mag slechts éénmaal deelnemen. Bij verschillende deelnames is enkel de eerste deelname geldig.

Prijzen bekomen d.m.v. bedrog of fraude worden niet toegekend. Iedere Deelnemer kan slechts eenmaal deelnemen. Behoudens in geval van bedrog, opzettelijke fout of zware fout kan de Organisator niet aansprakelijk worden gesteld voor fouten in de programmering op de bovenvermelde website of enige vorm van praktische storing die zou optreden in verband met de internetaansluiting en/of –verbinding of andere fouten.

 

IV. In kennis stellen van de Winnaar

Gedurende de periode van maandag 10 augustus 2015 (00u00) tot en met woensdag 30 september 2015 (23u59), wordt er uit alle Deelnemers dagelijks één winnaar uitgekozen. Deze wordt de dag nadien op de hoogte gebracht via een reactie onder zijn/haar foto op www.facebook.com/HyundaiBelux.

 

V. Aanspraak maken op de Prijs

De organisator wijst elke verantwoordelijkheid af in geval van wijziging of afgelasting van de wedstrijd wegens overmacht. De organisator wijst ook elke verantwoordelijkheid van de hand met betrekking tot de werking van Facebook in de loop van de wedstrijd. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor directe of indirecte schade die wordt veroorzaakt door het niet-functioneren van Facebook.

De Wedstrijd, het Wedstrijdreglement en om het even welk geschil dat er uit voortkomt of er aan verbonden is in de ruimste zin zijn onderworpen aan het Belgisch materieel recht met uitsluiting van het internationaal privaatrecht en vallen onder de exclusieve bevoegdheid van de Belgische of Luxemburgse rechtbanken

De Winnaar verklaart mee te zullen werken aan de reclamecampagnes en promoties die rond de Wedstrijd en de Prijs worden georganiseerd. Hij stemmen ermee in dat foto’s gemaakt worden en die eventueel gebruikt worden voor publicitaire en promotionele doeleinden van en voor de Organisator, ongeacht het medium en zonder enige vergoeding.

De Deelnemers worden hierbij geïnformeerd van het feit dat hun persoonsgegevens (contactgegevens en informatie omtrent hun voertuig) door de Organisator verzameld en verwerkt worden n.a.v. het feit van hun deelname, in overeenstemming met de Wet 8.12.1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens (en met desgevallend andere toepasselijke wetgeving).De gegevens kunnen door de Organisator worden verwerkt voor de afhandeling van de Wedstrijd en voor direct marketing doeleinden (zowel per e-mail, per telefoon als per gewone post).

Deze gegevens zullen enkel doorgegeven worden aan entiteiten van de groep waartoe de Organisator behoort en aan derden waarmee de Organisator een contractuele band heeft. Persoonsgegevens kunnen eveneens doorgegeven worden naar andere landen binnen de EU.

Eenieder die doet blijken van zijn identiteit, heeft het recht van toegang tot de gegevens die op hem betrekking hebben en het recht om incorrecte gegevens gratis te laten verbeteren via Korean Motor Company NV, t.a.v. de heer Alain De Clercq (CRM manager) alain.de.clercq@hyundai.be, Pierstraat 229, 2550 Kontich. Hij/zij kan zich ook te allen tijde, op verzoek en gratis, verzetten tegen de verwerking van zijn gegevens voor direct marketing doeleinden door met hetzelfde bovenvermeld adres contact te nemen.

Organisator: Korean Motor Company NV – Pierstraat 229 – B 2550 Kontich – KBO 0404.273.333 Opgelet: deelnames verstuurd naar dit adres, worden als ongeldig beschouwd.

 

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

i10
i20 Coupé
i20 5D
i20 Active
ix20
New i30
New i30 N
New i30 Fastback
New i30 Wagon
IONIQ hybrid
IONIQ plug-in hybrid

 

IONIQ electric
i40 Sedan
i40 Wagon
Fuel Cell
New Kona (V7a)
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2018 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord