FR
NL
Thierry Neuville krijgt exclusieve Santa Fe 'TN'
Thierry Neuville krijgt exclusieve Santa Fe 'TN'
20.03.2014
Hyundai Belgium, sponsor van lead driver Thierry Neuville, heeft een unieke Santa Fe 'TN' overhandigd aan de Hyundai Motorsport piloot. De overhandiging vond plaats kort na de rally van Mexico, waar Neuville een knappe podiumplaats behaalde.

Als ambassadeur van Hyundai Belgium rijdt Thierry Neuville zich voortaan in de kijker met een witte Hyundai New Santa Fe 'TN' die speciaal voor hem in een exclusief kleedje werd gestoken. De 2.2 CRDi 4WD van 197 pk heeft alle mogelijke fabrieksopties maar onderscheidt zich door een uniek interieur met oranje kleuraccenten. De oranje kleur verwijst zowel naar de kleuren van Hyundai Motorsport, maar ook en vooral naar het persoonlijke TN-logo van Thierry Neuville. Dit TN-logo prijkt dan ook prominent op de achterklep van de wagen, en werd ook geborduurd in de hoofdsteunen van de Santa Fe 'TN'.

Thierry was aangenaam verrast met dit leuke cadeau: "Ik zit blijkbaar in een positieve spiraal. Na de podiumplaats in Mexico is dit een bijzonder leuke verrassing die Hyundai Belgium me geeft. Ik kijk ernaar uit om met deze speciale editie te gaan rijden."

Olivier Sermeus, Managing Director van Hyundai Belux licht toe: "We zijn bijzonder trots en fier dat onze landgenoot Thierry Neuville onze ambassadeur wil zijn. Hij geeft een sterke boost aan ons imago en we hebben er het volste vertrouwen in dat hij ons merk nog op een positieve manier in de kijker zal rijden. Om hem daarvoor nu al te bedanken wilden we hem graag verrassen met deze Santa Fe TN special Edition."

 

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

New i10
i20 Coupé
New i20 5D
i20 Active
ix20
All New i30
All New i30 Wagon
IONIQ hybrid
IONIQ plug-in hybrid

 

IONIQ electric
i40 Sedan
i40 Wagon
Fuel Cell
Kona
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2017 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord