FR
NL
Hyundai Blue Digital Magazine in een nieuw formaat
Hyundai Blue Digital Magazine in een nieuw formaat
10.02.2014
Om de steeds sneller op elkaar volgende nieuwsjes van Hyundai Belux op de voet te volgen, ondergaat Hyundai Blue Digital magazine een verjongingskuur. Sommige artikels worden geüpdate terwijl andere artikels die actueel blijven online beschikbaar blijven.

Hyundai Blue Digital Magazine, een nieuw formaat om altijd op de hoogte te blijven, zonder uitstel.

In 2014 gaat uw merk in hogere versnelling wat het nieuwsritme voor België aangaat. En natuurlijk blijft het onze prioriteit om u altijd perfect op de hoogte houden van onze actualiteit. Dat is de reden waarom uw Hyundai Blue Digital Magazine nog wat bijgeregeld werd. Om de steeds rijkere actualiteit op de voet te volgen werken wij sommige rubrieken bij terwijl wij andere onveranderd laten omdat die nog steeds actueel zijn.

Klik hieronder om ons nieuwe formaat te ontdekken. Zo mist u geen kruimel van de rijk gevulde actualiteit van Hyundai in België. Hyundai Blue Digital Magazine is gratis en u zult het verslinden!

 

Blue Magazine

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

New i10
i20 Coupé
New i20 5D
i20 Active
ix20
All New i30
All New i30 Wagon
IONIQ hybrid
IONIQ plug-in hybrid

 

IONIQ electric
i40 Sedan
i40 Wagon
Fuel Cell
Kona
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2017 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord