FR
NL
Nieuw logo Wit-Gele Kruis siert de 1.000ste Hyundai i20 die afgeleverd wordt
Nieuw logo Wit-Gele Kruis siert de 1.000ste Hyundai i20 die afgeleverd wordt
28.04.2015
Wit-Gele Kruis Limburg neemt eerste New Generation i20 in ontvangst, meteen de 1.000ste wagen die het Zuid-Koreaanse merk aflevert.
  • Wit-Gele Kruis Limburg neemt eerste New Generation i20 in ontvangst, meteen de 1.000ste wagen die het Zuid-Koreaanse merk aflevert.
  • Nieuw logo siert voor de eerste maal de herkenbare witte wagens.
  • Nog 165 nieuwe wagens zullen geleverd worden dit jaar.
  • Meer dan 15,5 miljoen kilometer afgelegd in 2014.

Hyundai levert al sinds 2013 de polyvalente en betrouwbare i20 aan het Wit-Gele Kruis. De organisatie koos de i20 omwille van zijn comfort, veiligheid en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding in combinatie met het uitgebreide garantiepakket van 5 jaar met onbeperkte kilometers. Bijna 2 jaar na de eerste levering heeft Hyundai de 1.000stewagen geleverd. Een belangrijke gebeurtenis want de levering valt samen met de lancering van het nieuwe logo van het Wit-Gele Kruis.

Dynamisch logo op dynamische wagen

Het brave, eerder oubollige logo van het Wit-Gele Kruis Limburg veranderde in een dynamisch, hedendaags ontwerp. Ook het kruis in het logo werd onder handen genomen. Luc Bijnens (algemeen directeur van Wit-Gele Kruis Limburg) licht toe: “Het Wit-Gele Kruis is een professionele, dynamische en warme organisatie en dit nieuwe logo straalt dat helemaal uit. Als je het logo goed bekijkt zal je ook merken dat er een witte weg door ons vernieuwde kruis loopt. Deze weg symboliseert ons continue ‘onderweg zijn’. Dat is letterlijk het geval: onze verpleegkundigen zijn dagelijks onderweg naar hun patiënten. In 2014 hebben ze niet minder dan 15.554.290 km afgelegd met de Hyundai i20”.

Het Wit-Gele Kruis nodigt trouwens iedereen uit om hen te laten weten wat je van hun nieuwe logo vindt. Dat kan via hun pagina’s op Facebook, Twitter en LinkedIn en viahttp://reactielogo.wgkl.be.

Nog 165 nieuwe i20 dit jaar te leveren

Thuisverpleegkundige Vicky Leysen is de eerste gelukkige die vanaf midden juni met de eerste New Generation i20 zal rijden. Ze kon al eens testrijden met de i20 1.1 CRDi en vroegen haar mening over de nieuwe auto: “Wauw, wat een toffe wagen. Hij rijdt vlot en soepel, maar voelt toch betrouwbaar aan. De bestickering met het nieuwe logo is knap gedaan: niet te druk, maar toch een heel andere look. Ik kan al niet meer wachten tot ik hem in gebruik mag nemen!” Hyundai zal in 2015 nog 165 nieuwe i20’en leveren aan het Wit-Gele Kruis Limburg.

Link persbericht Wit-Gele Kruis Limburg.

 

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

New i10
i20 Coupé
New i20 5D
i20 Active
ix20
All New i30
All New i30 Wagon
IONIQ hybrid
IONIQ plug-in hybrid

 

IONIQ electric
i40 Sedan
i40 Wagon
Fuel Cell
Kona
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2017 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord