Blijf op de hoogte van de lancering van de
All New Hyundai KONA

Registreer hier nu

* Uw profiel
* Aanspreektitel
* Naam * Voornaam
* Straat * Nummer   Bus  
* Plaats
Telefoon * Email
* Geboortedatum
Bedankt voor uw interesse.

Durf anders te zijn.

"Soms zijn de beste momenten in ons leven niet die waarop de wereld ons vormt, maar wel die waarop wij de wereld vormgeven. Creëer je eigen stijl. Verwen jezelf. Wees jezelf. Het gaat niet alleen om het doel bereiken, het gaat ook om hoe je je onderweg voelt. Lachen. Roepen. Glimlachen. Anders durven te zijn. Helemaal zoals de gloednieuwe KONA. Jij rijdt ermee. Jij bepaalt hem."

Ontdek de wereld van KONA. test

design

You style it.


"Wen maar aan een nieuw geluid. Het geluid van hoofden die draaien en foto’s die genomen worden. Echte stijl? Da’s helemaal jezelf zijn.
Echt uniek, zoals de gloednieuwe KONA. Ontworpen om onweerstaanbaar te zijn. Stap in en ontdek zijn lichaamstaal, met zijn glanzende en harmonieuze interieur. Aan de buitenkant zit hij vol verrassingen, met expressieve lijnen en stijlvolle flanken,
waardoor hij echt verschilt van de andere wagens
in zijn segment. Durf lawaai te maken."

Dynamica

You push it.


"Jij stuurt je leven. Geef plankgas en kijk hoe dat voelt. Geweldig. Ga trots de weg op en bereik je doel met een grote glimlach op je gezicht. De gloednieuwe KONA heeft een indrukwekkend vermogen
om u te ontroeren."

You power it.

De baan volgen is één ding. De baan aanpassen aan jezelf is iets totaal anders. Zoek je grenzen op.

Connectiviteit

You express it.

"Blijf online in de stad of ga offline, ga offroad en zet je muziek zo luid als je maar wilt. Het premium geluidssysteem heeft een astronomisch hoge kwaliteit en laat je overal genieten van de beste klanken. Hoe je ook op ontdekkingstocht wil, de gloednieuwe KONA geeft je de naadloze connectiviteit die je verwacht. Bovendien is hij ook uitgerust met vernieuwende technologieën die je het leven makkelijker maken, zoals een heads-updisplay, Apple CarPlay* en Android Auto*. Laat jezelf zien."

De hierboven vermelde uitrustingen zijn afhankelijk van de gekozen versie. Raadpleeg uw Hyundai verdeler voor meer informatie.

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Contacteer uw Hyundai verdeler voor meer info.

GAMMA

New i10
i20 Coupé
New i20 5D
i20 Active
ix20
i30 Wagon (enkel stock)
All New i30
All New i30 Wagon
IONIQ hybrid
IONIQ electric

 

i40 Sedan
i40 Wagon
Fuel Cell
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1 People
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Tweedehandswagen
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2017 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord