i30 FASTBACK

LIJNEN DIE AANGRIJPEN

Krachtig, strak elegant design

Onopgemerkt rijdt u niet meer voorbij. De All-New i30 Fastback is het nieuwste, prachtige model in het groeiende i30-gamma van Hyundai. Hyundai is de eerste constructeur die de iconische fastback-lijnen – met een strakke daklijn en een lager, pittiger postuur – naar dit segment brengt.

Gezien vanaf zijn indrukwekkende, oplopende profiel valt de strak gelijnde hatchback met coupévormen op door zijn met precisie gesculpteerde oppervlakken en sierlijk aflopende fastback-achterkant die steil naar de achterbumper duikt. Opvallende en enkel voor de i30 Fastback beschikbare 17"- en 18"-velgen zetten zijn karakteristieke, elegante sportiviteit in de verf.

Ook de voorkant is onmiskenbaar, met treffende lijnen en een unieke uitvoering van het cascade-radiatorrooster van Hyundai. De leddagrijlichten met typerende vorm onder de full-ledkoplampen maken een golvende beweging in de gestroomlijnde bumper en geven de voorkant een harmonieuze en esthetische uitstraling.
Achteraan trekt de tijdloze schoonheid van het sportieve fastbackprofiel de aandacht. Een druppel water leverde de inspiratie voor de C-stijl en de achterruit, die getekend werden met zachte, sierlijke vormen, en die de oplopende gordellijn van de wagen extra benadrukken. Het charismatische silhouet van de i30 Fastback wordt onderbroken door een stevige achterspoiler met ronde en in het midden afgevlakte vorm. Hij sluit aan op de lichtsignatuur, waardoor de spoiler visueel langer lijkt. Expressieve designaccenten als de unieke achterlichten en achterbumper accentueren de uitstraling van aerodynamische en elegante finesse. Eén blik en je begrijpt waarom het fastbackkoetswerk uitgroeide tot een designklassieker.

De All-New i30 Fastback heeft niet alleen een uniek koetswerk, maar is ook sportiever en wendbaarder dan zijn 5-deurs neef. Zijn ophanging is 15% stugger om hem een alertere rijdynamiek te geven, en werd ook verlaagd voor een gespierdere look en verder verbeterde wendbaarheid.

ZIE DE i30 FASTBACK IN ACTIE

"De i30 Fastback is een echte gamechanger. We zijn het eerste merk dat een stijlvolle en verfijnde 5-deurs coupé lanceert in het segment van de compacte middenklassers", aldus Thomas Bürkle, Chief Designer van het Hyundai Design Centre Europe.

top

Alle bovenstaande informatie en illustraties zijn gebaseerd op gegevens die beschikbaar zijn op het moment van publicatie en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Eveneens kunnen de bovengenoemde uitrustingen variëren of niet beschikbaar zijn in onze markt, afhankelijk van de gekozen versie. Wij nodigen u uit om uw Hyundai verdeler te raadplegen voor meer informatie.

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

New i10
i20 Coupé
i20 5D
i20 Active
ix20
New i30
New i30 N
New i30 Fastback
New i30 Wagon
IONIQ hybrid
IONIQ plug-in hybrid

 

IONIQ electric
i40 Sedan
i40 Wagon
Fuel Cell
New Kona
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2018 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord