Echte supersterren herken je meteen.

De GO! Special Editions van Hyundai vallen meteen op door hun verleidelijke kracht. Donker privacy glas, stijlvolle velgen en knappe afwerkingsdetails zorgen voor een strakke look. En ook op het vlak van uitrusting zijn het complete spelers. Stuk voor stuk verbazen deze wereldtoppers u met hun ruime comfort, connectiviteit en vooruitstrevende technologie.

i10 GO! Special Edition

i10 GO! Edition

De Hyundai i10 GO! is een compacte speler van wereldformaat. Hij ziet er geweldig uit, biedt vlot plaats aan vijf volwassenen en maakt van elke rit een plezier. Met het aparte GO! interieur voelt u zich zelf een ster als u de weg op gaat.

Ontdek

i20 GO! Special Edition

i20 GO! Edition

Een geboren talent. Onder de eigentijdse lijnen van zijn Fluidic Sculpture design schuilt een zee van ruimte, dankzij een volledig vlakke koffervloer. Zijn doordachte comfort en slimme rijhulpsystemen geven u dan weer alle ruimte voor ontspannen en veilig rijden.

Ontdek

i30 GO! Special Edition

i30 Wagon GO! Edition

Sommigen zijn gemaakt voor het succes. Kijk naar de Hyundai i30 GO! en u weet wat we bedoelen. Zijn gestroomlijnde, elegante design krijgt nog meer allure door de GO! details. Aan het stuur hebt u alles perfect in de hand, met toptechnologie die u op elk moment bijstaat

Ontdek

Tucson GO! Special Edition

tucson GO! Edition

De perfectie nog verbeterd. Dat is de Hyundai Tucson GO! Het privacy glas en de stijlvolle velgen maken zijn aerodynamische look helemaal onweerstaanbaar. De sfeer binnen is uniek, met een even doordacht als smaakvol interieur - volledig afgestemd op uw comfort.

Ontdek

Santa Fe GO! Special Edition

santafe GO! Edition

Dit is een echte teamplayer waar u altijd kunt op rekenen. U ziet het meteen aan zijn zelfverzekerde design, de ruime veelzijdigheid, en de royale uitrusting met onder meer een 360° omgevingscamera, premium surround audio-installatie en vele rijhulpsystemen. Deze Santa Fe GO! brengt u overal in stijl.

Ontdek

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

i10
i20 Coupé
i20 5D
i20 Active
ix20
New i30
New i30 N
New i30 Fastback
New i30 Wagon
IONIQ hybrid
IONIQ plug-in hybrid

 

IONIQ electric
i40 Sedan
i40 Wagon
Fuel Cell
New Kona
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2018 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord