FR
NL
Verzekering

VERZEKER UW AUTO IN FULL OMNIUM
EN U KRIJGT 25% KORTING*

Bij Hyundai krijgt u altijd de beste garanties en voorwaarden. Zo bent u altijd zeker van de beste prijs. Ook voor uw autoverzekering. Verzeker uw auto in Full Omnium bij Hyundai Insurance. Dan betalen wij u het eerste jaar 25% van uw Full Omnium verzekering terug.

Ontdek al onze oplossingen voor uw autoverzekering.

* Deze tijdelijke promotie is alleen geldig voor offertes voor een Full Omnium-verzekering die van 15 december 2016 tot 28 februari 2017 aangevraagd zijn en binnen de 8 weken voor akkoord ondertekend teruggestuurd worden. Na ontvangst van uw offerte voor akkoord ondertekend storten wij een bedrag, gelijk aan 25% van uw Full Omnium verzekeringspremie op uw bankrekening. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Aanbod onder voorwaarden.

V.U.: P. Neyt, Metrologielaan 2, 1130 Brussel. Hyundai Insurance is een merknaam van Corona nv, erkende verzekeringsmaatschappij (NBB 0435). 15/12/2016

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

New i10
i20 Coupé
New i20 5D
i20 Active
ix20
All New i30
All New i30 Wagon
IONIQ hybrid
IONIQ plug-in hybrid

 

IONIQ electric
i40 Sedan
i40 Wagon
Fuel Cell
Kona
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2017 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord