Hyundai + HERE, een perfect duo
om je naar uw bestemming te leiden

Dankzij het gebruik van de HERE technologie, kunt u met vertrouwen worden begeleid, ongeacht uw bestemming. Kaarten worden regelmatig geactualiseerd om wijzigingen in het wegennet weer te geven zodat als er een route, een weg of een nieuwe brug is die je sneller naar je bestemming brengt, het navigatiesysteem over de nodige informatie beschikt.

U wenst een vergissing te melden op de kaart?

Ondanks de genomen zorg om onze informatie bij te werken en de laatste wijzigingen in het wegennet weer te geven, is het mogelijk dat er een fout of nalatigheid aanwezig is op onze kaarten.

U heeft een verbetering opgemerkt? Bedankt om onderstaande stappen te volgen om deze fout te melden. Zo laat u ook alle andere automobilisten er van profiteren.

Map Creator pdf

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Klik hier voor meer info.

GAMMA

New i10
i20 Coupé
i20 5D
i20 Active
ix20
New i30
New i30 N
New i30 Fastback
New i30 Wagon
IONIQ hybrid
IONIQ plug-in hybrid

 

IONIQ electric
i40 Sedan
i40 Wagon
Fuel Cell
New Kona
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2018 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord