FR
NL
5 jaar onbeperkte gemoedsrust

 

Gemoedsrust


Weetjes


Extra voordelen


 

5 JAAR ONBEPERKTE GEMOEDSRUST

Goed om weten dat in een wereld vol beperkingen er toch nog iets onbeperkt is. Op zoek naar onbeperkte gemoedsrust? U krijgt het standaard bij uw Hyundai. Allereerst omdat die is gebouwd conform de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan bieden wij een garantie die net zo goed is als uw Hyundai:

  • 5 jaar waarborg zonder kilometerbeperking
  • 5 jaar Hyundai Assistance
  • 5 jaar gratis "Health Check" 

 

 

DE WEETJES

Zonder kilometerbeperking
Hyundai Assistance
Health Check
5 jaar waarborg zonder kilometerbeperking
Life time Hyundai Assistance
Gratis Health Check gedurende de eerste 5 jaar

Een trip naar de maan en terug, de beste waarborg op de markt is geldig op de motor, de versnellingsbak, de struurinrichting, de ophanging en het remsysteem.

De waarborg is geldig in de landen van de EU en in de vrije europese marktzone. Hyundai stelt deze unieke waarborg van 5 jaar zonder kilometerbeperking voor sinds 2010 voor alle nieuwe wagens verkocht in Europa door het officiële Hyundai net (verschillen zijn mogelijk volgens het land en het model).

* Met uitzondering van wagens die gebruikt worden voor betalend transport , waarvoor een waarborg van 3 jaar tot 150.000 km bestaat.
** De commerciële waarborg is niet geldig voor batterijen, slijtage- of onderhoudsonderdelen (2 jaar), audio/navigatie (2 of 3 jaar), nageplaatste accessoires (waarborg volgens de waarborg van de fabrikant).
*** Santa Fe vanaf 2013.

Indien uw Hyundai toch in panne zou vallen, wat zeer onwaarschijnlijk is, zal u gedurende 5 lange jaren kunnen genieten van de Mobiliteitswaarborg, zowel in binnen- als buitenland.*

*Alle europese landen vermeld op de groene verzekeringskaart.

Een jaarlijkse Health Check kan mogelijke kleine probleempjes detecteren alvorens ze groter worden, zo ben je als Hyundai eigenaar altijd ontspannen en vrij van zorgen.

De Health Check is een visuele inspectie van de vloeistoffen (peil en mogelijke lekken), remmen, banden, ruitenwissers, verlichtingssysteem.

*Uitsluitend verkrijgbaar in de genoemde landen

 

 

EXTRA VOORDELEN VOOR HYUNDAI-RIJDERS2 jaar waarborg op afzonderlijk aangekochte originele onderdelen

Hyundai geeft 2 jaar waarborg op originele Hyundai onderdelen en accessoires.


10 tot 12 jaar waarborg tegen perforatie door corrosie

Wij gaan voor niets uit te weg zodat u in volle gemoedsrust kan genieten van uw wagen. Bovenop de waarborg zonder kilometerbeperking is uw Hyundai ook beschermd tegen perforatie door corrosie.*

*Op voorwaarde dat de jaarlijkse koetswerkcontroles uitgevoerd werden en de hierbij ontdekte mankementen hersteld werden.Tot 5 jaar garantie op lak

Over het algemeen bieden wij voor lakschade een garantie van 5 jaar zonder kilometerbeperking.*

*Voor voertuigen voor betalend vervoer, geldt de garantie voor lakschade gedurende 3 jaar en 150.000 km (tot één van deze criteria is bereikt).

 

 

* De 5 Jaar Garantie Zonder Kilometerbeperking van Hyundai werd recent gewijzigd. Afhankelijk van de productiedatum, bestel‐ en opslagtijd kan de wagen nog steeds onder de oude garantiebepalingen vallen, zoals vastgelegd in de algemene voorwaarden van het garantieboekje. Contacteer uw Hyundai verdeler voor meer info.

GAMMA

i10
New i10
i20 Coupé
New i20 5D
i20 Active
ix20
i30 5 deurs (uit stock)
i30 Wagon (uit stock)
All New i30
All New i30 Wagon

 

IONIQ hybrid
IONIQ electric
i40 Sedan
i40 Wagon
Tucson
Santa Fe
Grand Santa Fe
H-1 People
H-1
H350 Van

QUICKLINKS

Uw Hyundai configureren
Een catalogus aanvragen
Een testrit aanvragen
Uw Hyundai verdeler
Tweedehandswagen
Lease Configurator
Contact

WETTELIJKE VERMELDINGEN

Hyundai garanties
Wettelijke bepalingen

VOLG ONS OP

Facebook Twitter Youtube Instagram

Hyundai Assistance 

Contact | Legal


© Copyright 2017 Korean Motor Company

België / Belgium  

Door het gebruik van onze website gaat u akkoord met ons gebruik van cookies in overeenstemming met ons cookies-beleid. Meer informatie
Ik ga akkoord